Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:26 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, , na manau, kad tikrai, juk jau dabar virs 20, nosis dar nusals
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:28 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) vaidabas, , na manau, kad tikrai, juk jau dabar virs 20, nosis dar nusals Sveikute, katik vyrukas lauke buvo, sake jau -23, mergaites galetu ir eit, bet jei leisiu neit maziui, tai ir jos protestuos tada, pas mane taip buna na, o ka tu veikineji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:30 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na vistiek teks ryte išsiropšti į termometrą žvilgtelėt,gal netyčia per naktį pavasaris ateis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:32 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O as tvarkausi savo lobyna, vis nepabaigiu, nes tik pradedu ir mazius nutrukia nuo kompo ir cia permeciau ka merginos parase gero, aki i darbelius uzmeciau ir trauksiu neuzilgo link lovos, nes salta man, reiketu ko stipresnio, bet va neturiu , o nuo arbatos jau bloga ir tik i tualeta vis traukia, tai tokia is jos nauda, o ka tu gero veiki?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:32 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) na vistiek teks ryte išsiropšti į termometrą žvilgtelėt,gal netyčia per naktį pavasaris ateis tau gal netoli ropstis, o maniskis pritvirtino termometra taip, kad reikia i lauka iseit , snd ryte jei kas mate, tai uz durna gal palaike, kai su slepetem, ir chalatu, basom kojom kieme stypenau
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:34 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tau gal netoli ropstis, o maniskis pritvirtino termometra taip, kad reikia i lauka iseit , snd ryte jei kas mate, tai uz durna gal palaike, kai su slepetem, ir chalatu, basom kojom kieme stypenau - ,man į lauką eiti nereikia,bet namie šalta,tai nesinori ryte iš lovos nosies kišt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Sekmadienis, 2010-01-24, 10:37 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:35 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) o ka tu gero veiki? isbandziau kelias pamokeles, taip patiko persikunyjimai, kad drauges dabar puosiu su PS
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:39 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tau gal netoli ropstis, o maniskis pritvirtino termometra taip, kad reikia i lauka iseit , snd ryte jei kas mate, tai uz durna gal palaike, kai su slepetem, ir chalatu, basom kojom kieme stypenau na manykim, kad galvojo, jog tu sveikuole ir grudiniesi daniele, pavasario dar teks palaukti, na man tai patinka tokia tikra ziema, nesvarbu, kad as amzinai susalusi, bet jega Quote (vaidabas) isbandziau kelias pamokeles, taip patiko persikunyjimai, kad drauges dabar puosiu su PS saunuole, as ir prizadejau montaziuka su persikunijimu draugei, bet vis stumiu laika, pirma karta ta darysiu, tai kazkaip niekaip neprisiruosiu pradeti
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:39 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man irgi patiko
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:43 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) daniele, pavasario dar teks palaukti, na man tai patinka tokia tikra ziema, nesvarbu, kad as amzinai susalusi, bet jega - man irgi patinka,kad nešlapia ir saulutė pasirodo,bet galėtų iki 10 laipsn.buti,kad su mažyte lauke pabūt,...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:44 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) saunuole, as ir prizadejau montaziuka su persikunijimu draugei, bet vis stumiu laika, pirma karta ta darysiu, tai kazkaip niekaip neprisiruosiu pradeti liudna Daniele mane su pamokelem uzvede , tik nerodo savo montaziuko
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:48 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) man irgi patinka,kad nešlapia ir saulutė pasirodo,bet galėtų iki 10 laipsn.buti,kad su mažyte lauke pabūt,. na del to ir man nesmagu, na bet issals visi kenkejai, tas gerai Quote (vaidabas) Daniele mane su pamokelem uzvede miela , tik nerodo savo montaziuko supratau, na cia, kaip gripo virusas, plinta zaibiskai, tik skirtumas tas, kad nuo sito viruso nera nei vaistu, nei skiepu Tariu jums merginos labanaktis, nes mazius jau zliumbena salia, einam i lova, labanaktukas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 10:54 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) Tariu jums merginos labanaktis, nes mazius jau zliumbena salia, einam i lova, labanaktukas saldziu tau
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 11:02 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Daniele mane su pamokelem uzvede , tik nerodo savo montaziuko -galiu į pm atsiųsti ir man taip faina kai tu irgi darai atrodo lyg šalia būtum
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-01-24, 11:10 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na matau likau viena,labanakt ,o aš eisiu dar ką su PS suregsti,ramu šeimyna miega..
|
Atsijungęs |
| |