Paplepėkim prie kavos puodelio 39 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:52 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na bet as pasirinkimo neturiu nes jo butas ir as cia nuomuones neturiu,tai pasakiau kad ryt iseisiu su vaikais pas mama su mociute jei taip daro,tai tik paziurejo i mane piktai ir pasake kad niekur neisiu,bet ne jam sprest ka man daryt na tai jai jūs vedę tai jūsų butas ne jo....hm kokia situacija įdomus tie kai kurie vyrai ką jis tau siūlo būti namuose kai bardakas ir balius dar du maži vaikai nu baisu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:52 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) kad jie neturi kuom mastyt jie masto ne galva o galvute
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:54 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu labai negerai kai taip yra liudna Quote (Laurituke) nu jau čia būtų viršūnė jai dar tau ką reiktų daryti jo draugo baliui.... o kas man belieka,tik sedet ir taikitis,bet ilgai nesitaikstisiu nes sakiau jei taip ir toliau tai skirsimes ir gales su draugais gyvent
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:54 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) a bet as pasirinkimo neturiu nes jo butas ir as cia nuomuones neturiu,tai pasakiau kad ryt iseisiu su vaikais pas mama su mociute jei taip daro,tai tik paziurejo i mane piktai ir pasake kad niekur neisiu,bet ne jam sprest ka man daryt Bet koks apsurdas,negaliu net klausytis,kad vyrai vaidina tokius erelius,kad ju cia viskas,kad neturi teises nieko sakyt ir t.t.Laikykis,ir daryk kaip tau geriau,jei noresi iseiti ir iseik,juk gal nesimus?
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:55 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na tai jai jūs vedę tai jūsų butas ne jo....hm kokia situacija įdomus tie kai kurie vyrai ką jis tau siūlo būti namuose kai bardakas ir balius dar du maži vaikai nu baisu nu butas vistiek jo nes pas mus yra ikivedybine sutartis nes mat jo mama pagalvojo kad as isteku tik del buto
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:55 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, siaubas kokia situacija pas jus namie as peciu pasikuriau, varau grindis plaut
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:56 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jie masto ne galva o galvute juokas juokas juokas juokas juokas kaip sakoma kur buvo sazyne ten isaugo ...
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:56 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, as ziuriu tavo vyras "geras"is viso yra,kai tada pasakojai apie jo skolas ir visa kita,kad tau sunku ir t.t.Ar dirba jis kur?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:56 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, nu kartais sunku su tais vyrais gyventi... man ir buna atrodo draugai svarbesni jam nei mes su mazule ir pilvuku... na bet nieko viskam laikas ateina
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:56 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) nu butas vistiek jo nes pas mus yra ikivedybine sutartis nes mat jo mama pagalvojo kad as isteku tik del buto bet bent zmogiskas supratimas turetu but na mes pvz nesusituoke, gyvenam grynai mano sugyventinio namuos, ir jis nei karto man nera pasakes, kad tipo cia jo namai, tai jo ir taisykles jokiu budu, pas mus virsininkas as
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:57 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Bet koks apsurdas,negaliu net klausytis,kad vyrai vaidina tokius erelius,kad ju cia viskas,kad neturi teises nieko sakyt ir t.t.Laikykis,ir daryk kaip tau geriau,jei noresi iseiti ir iseik,juk gal nesimus? nu ne ir tegu sako ka nori,esu laisvas zmogus ir galiu sprest uz save ir vaikus
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:57 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) o kas man belieka,tik sedet ir taikitis,bet ilgai nesitaikstisiu nes sakiau jei taip ir toliau tai skirsimes ir gales su draugais gyvent Maniskis panasaus harakterio,jam irgi draugai daznai gyvenime suvadovauja,nes nemoka atsakyti jiems.
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:59 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai ka veikiat mergytes???? as tai galvoju ka cia nuostabaus uzsidejus namie bevaikstant salta lauke net 20saltuko tai neiman laukutin tai sedim namie ir garsiai muzika klausome. gal kaimynai neateis
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:01 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) gal kaimynai neateis Diena neturi teises raminti kaimynai
Paskutinį kartą redaguota laurintare - Trečiadienis, 2010-01-27, 1:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:02 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Kipsiuke, as ziuriu tavo vyras "geras"is viso yra,kai tada pasakojai apie jo skolas ir visa kita,kad tau sunku ir t.t.Ar dirba jis kur? tai kad nedirba jis niekur.Quote (sypsenele) Kipsiuke, nu kartais sunku su tais vyrais gyventi... man ir buna atrodo draugai svarbesni jam nei mes su mazule ir pilvuku... na bet nieko viskam laikas ateina Quote (sypsenele) ipsiuke, nu kartais sunku su tais vyrais gyventi... man ir buna atrodo draugai svarbesni jam nei mes su mazule ir pilvuku... na bet nieko viskam laikas ateina nu tai vaQuote (MonikisSs) bet bent zmogiskas supratimas turetu but galvoju na mes pvz nesusituoke, gyvenam grynai mano sugyventinio namuos, ir jis nei karto man nera pasakes, kad tipo cia jo namai, tai jo ir taisykles liudna jokiu budu, pas mus virsininkas as 10 nu matai vyru bent yra normaliu.Quote (laurintare) Maniskis panasaus harakterio,jam irgi draugai daznai gyvenime suvadovauja,nes nemoka atsakyti jiems. nesuprantu as tu vyru visai,vieni be draugu negali gyvent ne dienos,kiti gali be draugu isvis gyvent
|
Atsijungęs |
| |