Paplepėkim prie kavos puodelio 39 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:02 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jie masto ne galva o galvute juokas oj tu pezla Quote (Kipsiuke) o kas man belieka,tik sedet ir taikitis,bet ilgai nesitaikstisiu nes sakiau jei taip ir toliau tai skirsimes ir gales su draugais gyvent aišku gerai ir pasakei šaunuole Quote (laurintare) Bet koks apsurdas,negaliu net klausytis,kad vyrai vaidina tokius erelius,kad ju cia viskas,kad neturi teises nieko sakyt ir t.t.Laikykis,ir daryk kaip tau geriau,jei noresi iseiti ir iseik,juk gal nesimus? jo ereliai poperinių kalnų blemba Quote (Kipsiuke) nu butas vistiek jo nes pas mus yra ikivedybine sutartis nes mat jo mama pagalvojo kad as isteku tik del buto vajatau matai kaip čia pas jus yra šakes kaip per serijalus Quote (MonikisSs) as peciu pasikuriau, varau grindis plaut jau šnd nebetyngi? Quote (MonikisSs) jokiu budu, pas mus virsininkas as aš irgi gyvenu pas vyrą bet tai mūsų yra namai ne jo vieno ir tvarką palaikau aš jai reikia ir ušaukiu kažkaip nėra pas mus bėdų dėl tokių dalykų kaip kad draugų pasikvietimas jai jis nori jai abu norime tai pasikviečiam bet vienas jis niekada nieko nespriandžia pasitaria su manimi visada taip ir turi juk būti Quote (Kipsiuke) nu ne ir tegu sako ka nori,esu laisvas zmogus ir galiu sprest uz save ir vaikus tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:03 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) gal kaimynai neateis negali ateit,tik po 6 valandu pagal istatyma negalima triuksmaut
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:04 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jergau mergaites pasiklausau jusu ir baisu daros manasis visai priesingybe nei draugai jam rupi nei baliai,pirmoje vietoje tik mes ir dar karta mes,o paskui tik draugai as labiau tokia mandruska Tai tu laiminga tada esi,nereikia pergyventi ir gadinti sau nervu Quote (Kipsiuke) tai kad nedirba jis niekur. Ir kiek laiko jis bedarbis?
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:04 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau šnd nebetyngi? tingiu, bet su tinginiu po paranke ir tvarkinejuos po biski, o tai visai apsiversim Kipsiuke, laikykis, mes su tavim
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:05 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku gerai ir pasakei šaunuole na gal kai atnesiu skiribu popierius ar iseisiuis namu su vaikais keliom dienom gal susipras ir pasikeisQuote (Laurituke) vajatau matai kaip čia pas jus yra šakes kaip per serijalus tai jau tikrai serijalas "Santa Barbara" Quote (Laurituke) tikrai taip mua
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:05 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jergau mergaites pasiklausau jusu ir baisu daros 10 10 10 manasis visai priesingybe 10 10 10 nei draugai jam rupi nei baliai,pirmoje vietoje tik mes ir dar karta mes,o paskui tik draugai _liuks_ as labiau tokia mandruska va,va pas mus taip pat manąjam draugų nereikia jis nenori nei kur varyti nei ką jam geriau namie su mumis arba jai kur varyti tai kartu vienas su draugais niekur nu jis toks šeimos žmogelis pas mane kaip mano mama kad sako nu tokių kaip tavo tai vienetai aš užvadovauju jam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:08 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va pas mus taip pat manąjam draugų nereikia jis nenori nei kur varyti nei ką jam geriau namie su mumis arba jai kur varyti tai kartu vienas su draugais niekur nu jis toks šeimos žmogelis pas mane kaip mano mama kad sako nu tokių kaip tavo tai vienetai aš užvadovauju jam mes tai tokie viduriukai abu siuo klausimu. buna, kad jis iseina su draugais vyriskoj kompanijoj pasedet, as irgi kartais iseinu pas drauge kokia, ar pas mumis kas susirenka, bet siaip dazniausiai kartu visur, o ir pries varydamas kur nors be manes, visalaik atsiklausia
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
Paskutinį kartą redaguota MonikisSs - Trečiadienis, 2010-01-27, 1:08 PM |
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:09 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Ir kiek laiko jis bedarbis? cia jau jo reik klaustQuote (MonikisSs) Kipsiuke, laikykis, mes su tavim aciu
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:10 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) u jis toks šeimos žmogelis pas man pas mane tas pats jo r manajam geriau va nusiperkam kokio sidriuko,jis alaus,kokios pelesines desros,suguliam i lovike prie tv ir sau ramiai snekuciuojames,mums toks labiau priimtinas budas aisku reikia kur ir iseinam
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:11 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) tingiu, bet su tinginiu po paranke ir tvarkinejuos po biski, o tai visai apsiversim juokas va,va taip ir reikia Quote (Kipsiuke) na gal kai atnesiu skiribu popierius ar iseisiuis namu su vaikais keliom dienom gal susipras ir pasikeis gal ir dais Quote (Kipsiuke) tai jau tikrai serijalas "Santa Barbara" liudna nu jau tikrai Quote (MonikisSs) kas susirenka, bet siaip dazniausiai kartu visur, o ir pries varydamas kur nors be manes, visalaik atsiklausia 10 tai jo ir pas mus taip pat yra kitaip ir būti negali reikia pasitarti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:12 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) jo r manajam geriau va nusiperkam kokio sidriuko,jis alaus,kokios pelesines desros,suguliam i lovike prie tv ir sau ramiai snekuciuojames,mums toks labiau priimtinas budas mes irgi taip jam taip labai patinka o ir man gerai namuose atsigeriam ramiai sau kai reikia ir į kompaniją išeinam ar pas mus ateina
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:13 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gal ir dais galvoju nu tai aisku daeis nes nebus kam valgyt daryt Quote (Laurituke) nu jau tikrai miela
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:13 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) pelesines desros mes visada pelėsinį sūrį perkam tai irgi taip skanu paskanauti ar kai atvarysim bus tos dešrikės noriu paragauti aš atsivešiu pelėsinio sūrio su riešutais kurį mes labai mėgstame Prezidento sūrį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:14 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) nu tai aisku daeis nes nebus kam valgyt daryt juokas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:14 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va mano pupsiukas uzmigo o Stela tuoj pamaitinsiu ir eis ir pamiegot,o as tada iseisiu pasivaiksciot iki parduotuves nes jau galva baigia sprogt
|
Atsijungęs |
| |