Paplepėkim prie kavos puodelio 39 tema
|
|
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:25 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sypsenele, dave dievas vyrus moterims kad tik nuo ju kentet
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:25 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ziuriu visos cia jau lenkiate iki skyrybu,tai vadinasi vistiek buna tokiu momentu kai pagalvojate jei ateitu kada ta diena kaip viskas pasikeistu ir ka daryt reiketu.kai kurios cia apsirupinusios,o kai kurios nelabai
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:27 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Ziuriu visos cia jau lenkiate iki skyrybu,tai vadinasi vistiek buna tokiu momentu kai pagalvojate jei ateitu kada ta diena kaip viskas pasikeistu ir ka daryt reiketu.kai kurios cia apsirupinusios,o kai kurios nelabai gyvenime visada reik tiketis geriausio, bet ruostis blogiausiam
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:28 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) , dave dievas vyrus moterims kad tik nuo ju kentet tai turbut.... matyt kol ju mes neisauklesim taip ir bus bezobrazija
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:29 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sypsenele, dave dievas vyrus moterims kad tik nuo ju kentet Ne visos tekencia,kai kurioms labai pasiseka.Juk pacios issirinkome,gal negalvodamos kad taip bus arba tiesiog nekreipdamos i tai demesio,o kai pagyveni viskas tada jau buna aisku,bet....per velu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:29 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Ziuriu visos cia jau lenkiate iki skyrybu,tai vadinasi vistiek buna tokiu momentu kai pagalvojate jei ateitu kada ta diena kaip viskas pasikeistu ir ka daryt reiketu.kai kurios cia apsirupinusios,o kai kurios nelabai na reik visada visokius varijantus apgalvot
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:30 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) gyvenime visada reik tiketis geriausio, bet ruostis blogiausiam 10 auksiniai zodziai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:31 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai turbut.... matyt kol ju mes neisauklesim taip ir bus bezobrazija galvoju Quote (laurintare) Ne visos tekencia,kai kurioms labai pasiseka.Juk pacios issirinkome,gal negalvodamos kad taip bus arba tiesiog nekreipdamos i tai demesio,o kai pagyveni viskas tada jau buna aisku,bet....per velu tai kad dauguma vyru pries vestuves buna visai kitokie nei po vestviu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:31 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, labas panele rože Quote (Kipsiuke) nu va mano pupsiukas uzmigo o Stela tuoj pamaitinsiu ir eis ir pamiegot,o as tada iseisiu pasivaiksciot iki parduotuves nes jau galva baigia sprogt eik į gryną orą aišku Quote (Kristalija) labai jau smirdi,gal tas kur tu sakai su riesutai skanesnis,nes ta skur vakar ragavau apsurdas juokas kad ir jokubas sako kaku žinok pelėsinis sūris sūriui nelygus visi jie skirtingi tu pragauk Prezidento su riešutais nu man pasaka aišku kiekvieno gi skoniai skiriasi man labai skanu.... Quote (MonikisSs) bet del skonio nesigincyjama, reiks pamegint paragaut to su riesutais, gal tas nesmirda taip? nu nežinau man jis nei smirda nei ką nežinau kokį jūs ragavote kad šūdu trenkia Quote (Kipsiuke) as tik vaikus ir kate dar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:32 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Ziuriu visos cia jau lenkiate iki skyrybu,tai vadinasi vistiek buna tokiu momentu kai pagalvojate jei ateitu kada ta diena kaip viskas pasikeistu ir ka daryt reiketu.kai kurios cia apsirupinusios,o kai kurios nelabai na as tai dar net i ta puse nelinkstu nes pilveke auga lelius reik taupyk jegas ir nepasiduot....kokiai kitai varnai atsiprasau neatduosiu vyro-netam kovojau kad ji tureciau ir buciau laiminga kad taip lengvai atiduociau kokiai kitai...nors ir esu stambesne po pirmos mergytes bet nepasiduosiu-neveltui esu liutas nagais kovosiu ir netik
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:32 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, ar bent kiek praskaidrejo tavo nuotaikyte,kai pasikalbejai cia su merginomis?Man tai visada pavyksta cia rasti paguoda kai buna sunku.Moterims to labai reikia ir as visada uz tai,kad reikia issipasakot,tik kartais uzsidarau
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:33 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu nežinau man jis nei smirda nei ką nežinau kokį jūs ragavote kad šūdu trenkia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:33 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) Laurituke, tai tau patiktu ir tokios salotos,vakar tete mano gamino tai ragavau pas ji,pelesinis suris,pekino kopustas,graikiski riesutai ir kriause supjaustyti ir biski apslakstai citrinu sultimis biski pipiriuku man patiko salotos,o va vienas tas suris tai jo patiktų bet jai su tokiu sūriu kuris smirda šūdu tai neeee..... Quote (MonikisSs) gyvenime visada reik tiketis geriausio, bet ruostis blogiausiam labai teisingi žodžiai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:34 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eik į gryną orą aišku mua nu tai iseisiu trumpamQuote (Laurituke) juokas juokas tai kad taip ir yra laurintare, tai aisku palengvejo,kaip akmuo nuo dusios nuredejo.
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:35 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau