|
Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
| Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 9:34 AM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge, visiskai teisi juk reikia viska suskaiciuoti ir dar =plius juk ir klijai ir elektra viskas iseina,tai drasiai gali 10-15lt dadeti,as saviems sakiau jei pirks uz savikaina parduosiu,o svetimiems irgi panasiai imsiu uz ciulpinukus 20-25,nes man apie 15-17lt iseina viska sudejus,tai drasiai 25 galiu imti,nera cia daug,nete paskaitinejau viena uzsiprase uz ciulpinuku medi 45lt ir vos keli saldainiai o cia vos ne 2kg sudeta apie pusantro kazkur,o uz sokoladiniu 30-35lt nuo saldainiu kiekio ir ju kainos priklausytu
|
Atsijungęs |
| |
| Irce | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 10:44 AM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Parduoda dar ir brangiau, bet tai tik dideliuose miestuose, o provincijoj ir mažesniuos miesteliuos tiek negausi pilnai tikiu Quote (Kristalija) nuo saldainiu kiekio ir ju kainos priklausytu pritariu,reikia žiūrėti ir kiekį sald. ir nuo papuošimų priklauso,bei įdėto darbo aš vis nepradedu daryti,nu taip laiko nėra...dar papuošimų nenusipirkau,nėra kada nuvažiuoti,gal kitą sav. laisvesnė bus...labai jau norisi išbandyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 12:08 PM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Kiek pamenu VAIDABAS gyveni tarp Kupiškio ir Panevežio. Gali drąsiai už medelį imti tokią kainytę as tarp Panevezio ir Kedainiu, vidurkelej Quote (Irce6) pritariu,reikia žiūrėti ir kiekį sald. ir nuo papuošimų priklauso,bei įdėto darbo tai panasiai ir as apskaiciavau, pvz sokoladiniam, saldainiu kg-15, vazonelis, papuosimai 5-10lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 12:20 PM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bekit mergaites i maxima pirksti saldainiu su nuolaida
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Kristalija | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 12:58 PM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, kokiu? iki raudonoji aguona 9.99
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 6:13 PM | Žinutė # 501 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Radau internete mergaičių padaryta, gal kam įdomu, neblogos įdėjos paįvairinimui 
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 6:18 PM | Žinutė # 502 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dar vieną labai gražų merginos padarytą radau Čia labai iš brangių saldainių daryta, beje ir skanių 
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 7:34 PM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Radau internete mergaičių padaryta, gal kam įdomu, neblogos įdėjos paįvairinimui 46 su ananasiniais labai gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 7:36 PM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) su ananasiniais labai gražu aha, man ir patiko ta mintis, tik dabar mastau, kokia apacia, kaip toki reiktu daryt
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 8:25 PM | Žinutė # 505 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aha, man ir patiko ta mintis, tik dabar mastau, kokia apacia, kaip toki reiktu daryt tik skaičiau, kad čia sudėta 1 kg saldainių Aš irgi suku galvą kaip čia tas pagrindas padarytas 
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 8:36 PM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, žinok ir už bambonkinius ir šokoladinius panašiai ima...bambonkių kaikada daugiau susideda ir kaina gaunasi tokia pat kaip šokoladinių..o daugiausiai tai vazonėliai, saldainiai, suvenyrai atseina...tai kai tu sakai imsi 35 lt už šokoladinius tai aš už tokia savikaina savo paskutinį medelį padariau, neskaitant elektros ir darbo. Mačiau medelius už 50-60 lt..ir žiūrint ko prideda man ta kaina normali atrodo. Paskaičiuojam apytiksliai (aš pagal savo paskutinį medelį): vazonelis 8 lt saldainiai 13 lt plaušas, suvenyras 5 lt akmenukai, gėlytė, juostelė 3 lt gipsas 2 lt klijai 1 lt Gaunasi virš 30 lt be elektros, sugaišto laiko ir darbo užmokesčio.
|
Atsijungęs |
| |
| Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 8:53 PM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano viena pažįstama sakėsi medelį padaryti,tai jei gerai pamenu apie 100 lt paklojo ...tik va bėda ,kad tik fotkėse temačiau tą medelį,tad negaliu pasakyt kokio jis dydžio realiai buvo....ten kaip eglutė buvo,be jokių vazonų(arba jo nesimatė per saldainius)
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| mazike | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 10:32 PM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasirodau as savo savaitgalio darbeli, bet va nesugalvoju kaip ta puodeli dabar apdirbti noreciau, kad jis butu koks morkinis ar rudas.Reik galvot ka nors idomaus su kuo apklijuot ar dar ka
Paskutinį kartą redaguota mazike - Trečiadienis, 2010-02-03, 10:37 PM |
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 11:02 PM | Žinutė # 509 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (mazike) Pasirodau as savo savaitgalio darbeli, bet va nesugalvoju kaip ta puodeli dabar apdirbti galvoju noreciau, kad jis butu koks morkinis ar rudas.Reik galvot ka nors idomaus su kuo apklijuot ar dar ka O kotas kaip fainiai padarytas medelis irgi ne prastesnis Kaip ten tie saldainiukai suklijuoti? Jei neklystu tai triufeliukai? O puodelį gali apvynioti plaušu, jo būna visokių spalvų ( yra ir oranžinio), dar yra visokių floristikai skirtų medžiagyčių ( tik reikia paieškoti floristikos parduotuvėse). Ant ąselęs ką nors patupdyti gali - vienu žodžiu kaip matau fantazijos netrūksta - tai va įjungsi ją ir sumąstysi, jiuolab, kad jau daugiau nei pusė darbo padaryta 
|
Atsijungęs |
| |
| mazike | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 11:13 PM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) O kotas kaip fainiai padarytas _liuks_ medelis irgi ne prastesnis _liuks_ Kaip ten tie saldainiukai suklijuoti? Jei neklystu tai triufeliukai? Nu zinok cia ciulpami saldainiukai paprasti, tik va jie man patiko susukti graziai, vienam gale tik uzsukta ir tiek... Ant puodelio masciau apie plausa, bet galvoju kaip seksis apsukt ji man....apvaiksciojau, bet kaip nekeista neradau plauso , reiks kokia diena kitur pasizvalgyt....kaimas
|
Atsijungęs |
| |