Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:11 PM | Žinutė # 526 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) lauksiu.., tavo man labai patinka papuosimai vazoneliu ir tt... Šį kartą teks nusivilti , nes labai tingėjau puošti vazonėlius ( man pats baisiausias darbas). Klijuot saldainius tai greit suklijuoju, ale kai reik papuošt - vis atidedu paskutinei minutei Quote (vaidabas) as vis zadu ir draugei i parduotuve nunest, bet vis neprisiruosiu, tai atrodo ka neverta, nieks nepirks... Pirks ir dar kaip Aš irgi sakiau, kad nepirks mūsų "kaime" - visi išsikalinėja, kad brangu už saldainių kg 30 Lt mokėti Mano dukterėčia tokiems pirkėjams pasako : eikit maxsimon , nusipirkit kg saldainių , pasidėkit ant stalo ir žiūrėkit o, čia darbo daug įdėta. Tai kas nori tas ir perka, vieną dieną net du nupirko ( nors aš dar ne daug padariau pardavimui - tingiu ) Bet kai esu šiaudadūšė tai priprašė padaryti, o man tai taip tingisi Quote (gitute) sveikos mergaites, as ir bandau padaryt medeli tik iskilo klausimas kaip klijuot saldainius, nes sudejus viena rata lieka tarpai ar taip turi but Vat todėl ir nemėgstu aš tų triufelinių saldainių , nors medeliai be galo gražūs būna niekaip man be tų tarpų nesigauna, o paskui suk galvą kuom tuos tarpus užpildyti Kaip ir žadėjau įkeliu savo "saldukus" Čia nuotraukytės iš mini saldainių, aukštis vos 20 cm, sudėta 300 g saldainių Čia dariau šiek tiek didesnius - žaliam sunaudojau apie 0,5 kg saldainių, o melynam - 800 g. Man tai kai padariau tos antenos patiko O šis paskutinis - tai nelabai vykęs bandymas. Kažkas buvo įkėlęs labai gražiai padarytą merginos medelį - tai pati medelio forma man patiko, dariau iš mini grilijažų, sudėjau 0,5 kg saldainių bet nežinau, ar kada tokį daryčiau, na nebent kas labai , jau labai gražiai prašys
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:28 PM | Žinutė # 527 |
[ ( US) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge, nu tu pavarai koks grožis man visi tavo medeliai super,o šis paskutinis koks įdomus darbo tai nemažai reikia įdėti,nu žodžiu sukiesi,kaip bitutė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:30 PM | Žinutė # 528 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, pirks pirks,pamatysi čia labai gera dovana,kartais nesumąstai ką dovanoti,o va toks medelis man geriau nei gėlių puokštė nu čia mano nuomonė gėlės nuvys ir išmesi,o medelis gali ilgai stovėti
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:32 PM | Žinutė # 529 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kuge, nu tu pavarai koks grožis man visi tavo medeliai super,o šis paskutinis koks įdomus darbo tai nemažai reikia įdėti,nu žodžiu sukiesi,kaip bitutė Nebegirk o tai išpuikti galiu Nieko aš nesisuku kaip bitutė - tiesiog tingiu, bet aplinka priverčia. Vis tikiuosi , kad kada nors išgįsiu ir atsikratysiu šios ligos bet įtariu, kad labai sunkiai. Dabar aplinkiniai apsikretė , o patys nedaro - tai tenka man
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:33 PM | Žinutė # 530 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) aukštis vos 20 cm, sudėta 300 g saldainių cia aukstis su vazoneliu ar tik koto toks aukstis
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:33 PM | Žinutė # 531 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai dailus medeliukai
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:36 PM | Žinutė # 532 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) tai išpuikti galiu nieko nieko,nuo gerų žodžių neišpuiksi Quote (kuge) Nieko aš nesisuku kaip bitutė - tiesiog tingiu, bet aplinka priverčia. Vis tikiuosi , kad kada nors išgįsiu ir atsikratysiu šios ligos sukeisi sukies,dirbi per kelis darbus(pati rašei ) ir dar su medeliais užsiėmi nuo šios ligos manau vaistų nėra
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:46 PM | Žinutė # 533 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) cia aukstis su vazoneliu ar tik koto toks aukstis Čia koto aukštis - jeigu pamatavus nuo vazonėlio dugno iki medelio viršaus tai kažkur tai apie 3 cm dar dasideda Quote (nerida) labai dailus medeliukai Ačiū už pagirimus Quote (Irce6) nieko nieko,nuo gerų žodžių neišpuiksi Tikrai neišpuiksiu aš tik pajuokavau Tiesiog taip maloniai glosto širdį merginų vertinimai Quote (Irce6) sukeisi sukies,dirbi per kelis darbus(pati rašei 10 ) ir dar su medeliais užsiėmi nuo šios ligos manau vaistų nėra Ai darbai lieka darbais, esi žmogus priverstas dirbti per kelis darbus kai nori maksimaliai savo norus tenkinti blogai kai žmogaus norai ne pigiai kainuoja Aš labai mėgstu keliauti, bet sąžinė neleidžia nuo šeimos imti pinigus , todėl vyras ir sako, nori keliaut suk pati galvą iš kur pinigų gauti. Tai va, pagrindinis darbas šeimai, o jau kiti visi - savo poreikiams tenkinti bet čia aš nelabai toj temoj pradėjau pamąstimus O kas liečia medelius - tai čia jau hobis virtęs liga
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 8:35 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Šį kartą teks nusivilti , nes labai tingėjau puošti vazonėlius ( man pats baisiausias darbas). Klijuot saldainius tai greit suklijuoju, ale kai reik papuošt - vis atidedu paskutinei minutei nieko nenusivyliau, viskas labai grazu Quote (Irce6) čia labai gera dovana,kartais nesumąstai ką dovanoti,o va toks medelis man geriau nei gėlių puokštė tai dabar jei kieno gimtadienis, tai medeli vietoj geles ir darau Quote (kuge) Vis tikiuosi , kad kada nors išgįsiu ir atsikratysiu šios ligos maniskis ir juokias, pobrangis pomegis mano
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 9:38 PM | Žinutė # 535 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge, na super medeliai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 4:47 PM | Žinutė # 536 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| grozio radau internete
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 4:50 PM | Žinutė # 537 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Paskutinį kartą redaguota nerida - Šeštadienis, 2010-02-06, 4:56 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 4:55 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge, wow super labai gražu nu tu ir pavarai šaunuole
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 4:59 PM | Žinutė # 539 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 5:00 PM | Žinutė # 540 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Paskutinį kartą redaguota nerida - Šeštadienis, 2010-02-06, 5:00 PM |
Atsijungęs |
| |