|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 9:09 PM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo aš irgi žiūrėjau, tai kažkoks košmaras, o jei dar vaikas lėtesnis liudna liudna , na tikiuosi mūsų vaikui tas negresia galvoju galvoju negali čia žinoti kaip bus mokykloje,ir musmdabar atrodo kad musu mažyliui tai negresia,o brolis letesnis,bet ka čia gali žinoti.kartais ne letume ir judrume viskas priklauso. duok dieve kad tokiu dalyku mums neatsitiktu ir kitiems vaikams kuo mažiau.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 9:11 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lekiu serialo žiūrėti pas draugę ir
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 9:50 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kiu serialo žiūrėti pas draugę ir 4 4 a6 ir atsigersiu arbatytes su vyreliu ir i lovyte labos nakties
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:00 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bet ir moterys meluoja geriau be ryšio pasibaige nesamone kažkokia. bet nieko juk nuo pirmadienuo rodys nemylimi,labai laukiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:16 PM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na bet ir moterys meluoja geriau be ryšio pasibaige nesamone kažkokia. bet nieko juk nuo pirmadienuo rodys nemylimi,labai laukiu jo pabaiga tai tikrai truputį be ryšio , bet bus dar vienas sezonas, tai gal dėl to o nuo pirmadienio prasideda ne NEMYLIMI o SVETIMI :_liuks_: , geras filmas, knygą skaičiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:17 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergaitės negi visos jau miegat, aš tai Kaulų laukiu ir su vyru Zuma žaidžiu
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:59 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na, sveikutes, pagaliau viska apsitvarkiau, tai galiu ir prie pc pasedet ar yra krastieciu cia su manim? medelius konstravau, tai keliu fotkes, man vistiek kitu grazesni, bet zesiu kaip mano is salies atrodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:17 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis visoms Quote (vaidabas) medelius konstravau, tai keliu fotkes, man vistiek kitu grazesni, bet zesiu kaip mano is salies atrodo labai gražūs tavo darbeliai, labai labai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:18 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkur dingusios šiandien visos, nei kuges, nei atiles, nei Doves@Deive
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 2:56 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkur dingusios šiandien visos, nei kuges, nei atiles, nei Doves@Deive esu aš , esu paskaitau, bet nenoriu rašyti, nes nervina kai žinutės susidvigubina , nors ir Atilė žadėjo pratrinti , bet kažkaip nefaina žmogų užkrauti papildopmais darbais, o kai rašau iš darbinio kompo tai ir dvejinas žinutės Vakar neturėjau laiko prie kompo prisėsti - medelius gaminau pagal užsakymą - valentinkei. šiandien pasistengsiu prie kompo pripulti Geras - nesudvigubino keista
Paskutinį kartą redaguota kuge - Penktadienis, 2010-02-05, 2:58 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 3:01 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes šiandien negalejau prie jusu prisijungti,nes darbe nebuvau,važinejomes su direktoriaus žmona visur su darbo reikalais,padejau truputi,kaip faina važiuoti su roveriu tai ne tas žodis,tai ne musu kurapkela gryžau namo ir eisiu neužilgo pasimti vaikučių eisime su vaikais daryti virtinuku,vaikams labai patinka žaisti su tešla,aš juos pasiisodinu ir jiems duodu formeles tokias tai jie ir gamina savo šedevrus paskui tenka išvirti ir valgo labai jiems skanu,nes ju daryti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 3:12 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas na ir medelių grožis nežinau ar man kas išeis su tais medeliais na bet teks bandyti nieko nebus nerealus man grožis geriausia dovana,aš pati tokios dovanos norečiau ir bučiau labai patenkinta ir laiminga gavusi tokią dovana
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 3:13 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pabaiga tai tikrai truputį be ryšio liudna , bet bus dar vienas sezonas, tai gal dėl to galvoju galvoju o nuo pirmadienio prasideda ne NEMYLIMI o SVETIMI  _liuks_ _liuks_ , geras filmas, knygą skaičiau _liuks_ jo svetimi ne taip parašiau o kad bus antras sezonas moterų tai taip ir pagalvojau nes pabaiga visai ne i tema kaip ir buvo nemylimi pabaiga be ryšio.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 5:42 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai gražūs tavo darbeliai, labai labai Quote (Dove@Deive) vaidabas na ir medelių grožis aciukas mergaites... Quote (snieguoliuke) kažkur dingusios šiandien visos, as ir tik prisedau, kai isejau i mokykla 12val, tai nesenai gryzom, zinot, per visas 3 klases kol pereini, visuotinis dar...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:18 PM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kad bus antras sezonas moterų tai taip ir pagalvojau nes pabaiga visai ne i tema kaip brangioji tai kad čia jau trečias( o gal antras, bet man regis trečias) sezonas buvo pirmas jug buvo, pirmuose dviejuose Jolanta vaidino, o trečiame tai yra šitame nebe
|
Atsijungęs |
| |