|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:20 PM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) visuotinis dar... jo tie visuotiniai susirinkimai biški užknisa, pas mus neseniai draželį buvo , tai liepė mums su vyru būtinai ateisti, nes apdovanojimus gavom , tai jau po penkis man regis turim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:22 PM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo tie visuotiniai susirinkimai biški užknisa man ten tuscio i kiaura-pilstymas, o siaip visa esme, kad tuos 2 % paaukot mokyklai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:22 PM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikiate? maniškis tai teliką žiūri, rytoj ir sekmadienį į mišką važiuos draugui padėt, tai būsim su kinderiu, jei bus geras oras tai lėksim iki kalniuko ir iki miesto palėksim, nesinori sedėt namuose
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:28 PM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mergaitės veikiate? maniškis tai teliką žiūri, rytoj ir sekmadienį į mišką važiuos draugui padėt, tai būsim su kinderiu, jei bus geras oras tai lėksim iki kalniuko ir iki miesto palėksim, nesinori sedėt namuose liudna sekmadieni ir maniskis i miska leks, tai gal maums padet taviskis vaziuoja as va sumaisiau valandas, valgyt ant 6 pagaminau, laukiu, laukiu, o pietus maniskiui tik 7
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:52 PM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as va sumaisiau valandas, valgyt ant 6 pagaminau, laukiu, laukiu, o pietus maniskiui tik 7 maniškiai tai irgi pavalgė, dar mažiui prieš miegą obuolienės su pienuku paduosiu, dabar tai batarkių prisipirko visą maišą, tai į keturratį įsidėjo laksto kaip išprotėję tipo Durasel sako mažius rytoj eisim į miestą tai ir keturtatį su pulteliu išsinesiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 6:53 PM | Žinutė # 711 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai saldainių nusipirkau, bandysiu jei laiko bus kažką sugalvot
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:18 PM | Žinutė # 712 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai saldainių nusipirkau, bandysiu jei laiko bus kažką sugalvot Nebegalvok, o tik pirmyn prie darbo Atsibodo jau laukti - visos sako tuoj pradėsiu, padarysiu, pasirodysiu tik VAIDABAS savo pažadus išpildė - emė ir sulipdė, net cielus tris 
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 7:50 PM | Žinutė # 713 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai saldainių yra bet pagaliukų nėra, rytoj lėksiu ir šautuvą nusipirksiu ir pagaliukų juokas juokas juokas juokas Kuge o jau tavo medeliai gražumo mua mua mua mua manau man dar bus toli iki jų Pagaliukų tai pilna lauke na dėl pistolėto tai teisybė - teks parduotuves prašarint. Mano medeliai nei kiek negeresni nei mergaičių , o ir tavo manau bus Pasižiūrėk temoj apie medelius - merginos rašo - pirmas blynas, pirmas blymas ..., o pasižiūrėjus to nepasakytum manau ir tavo atvejis bus toks pats 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 9:38 PM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) tik VAIDABAS savo pažadus išpildė - emė ir sulipdė, net cielus tris siaip jau nebesuskaiciuoju kiek teko prigamint, tik ne visus nufotkinu.. bet va tie pirmi patys mieliausi...ir nebijokit, nieko cia nera juos pasidaryt
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:19 PM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taigi sakei kad labai patinka jūsų mašina ir vietos daug juokas juokas juokas , man tai visada didesnės patikdavo ir patinka todėl ir mūsų didelės juokas _liuks_ _liuks_ _liuks_ patinka,bet kai isedi i didesne visai kitas reikalas Quote (snieguoliuke) brangioji tai kad čia jau trečias( o gal antras, bet man regis trečias) sezonas buvo juokas juokas juokas juokas pirmas jug buvo, pirmuose dviejuose Jolanta vaidino, o trečiame tai yra šitame nebe juokas juokas na gal ir trečias nebežinau,koks skirtumas esme kad buvo tesinys ir gal vel bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:21 PM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) 10 siaip jau nebesuskaiciuoju kiek teko prigamint, tik ne visus nufotkinu.. bet va tie pirmi patys mieliausi...ir nebijokit, nieko cia nera juos pasidaryt miela tikrai nerealus grožis
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:22 PM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| musiškiai tai jau atlužo privalge virtinukų o kokia virtuve po vaiku šedevru tai padek dieve visos grindys vien miltai,na nieko rytoj bus tvarka
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:25 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) musiškiai tai jau atlužo privalge virtinukų juokas juokas o kokia virtuve po vaiku šedevru tai padek dieve juokas visos grindys vien miltai,na nieko rytoj bus tvarka _liuks_ nieko, issivalysi tas grindis, bet va kokia atmosfera, isivaizduoju, gaila kameros neturejom kol vaikai mazi buvo, oij kadru butu buve
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:28 PM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nieko, issivalysi tas grindis, bet va kokia atmosfera, isivaizduoju, gaila kameros neturejom kol vaikai mazi buvo, oij kadru butu buve tai jau tikrai butu geru kadru ir prisiminimu,mes ir neturime kameros,bet nieko užteks kol kas ir nuotrauku,kuriu begale turim labai jiems patinka gaminti su tešla,koiu tik bandeliu ir širdeliu nepridaro paskui suvalgo
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:30 PM | Žinutė # 720 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip jau nebesuskaiciuoju kiek teko prigamint, tik ne visus nufotkinu.. Na tu ir pavarai 
|
Atsijungęs |
| |