|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:15 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mūsų 93metų na tai aš ir sakau kad 100 - 1500Lt nueik į autogidą, ten tokios kainos , jug nerealu kad už 93m 4500Lt, draugė peužuką 2006 metų nusipirko už 5 na tuoj įkelsiu nuotrauką ir čia 1994 o čia jos parašymas: Ford Probe, 1994m. Kaina: 1000 Lt (290 EUR) Pasiūlyk kainą Darbinis tūris l.: 2.5 Kuro tipas: Benzinas Pavarų dėžė: Mechaninė Durų skaičius: 2/3 Kėbulo tipas: Hečbekas Vairo padėtis: Kairėje Spalva: Mėlyna, metalikas Ypatybės: ABS, El. langai, El. veidrodėliai, Kondicionierius, CD grotuvas, Oro pagalvės, Centrinis užraktas, Signalizacija, Lengvo lydinio ratlankiai, Vairo stiprintuvas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:18 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o ta mazda xedos irgi panašiai kainuoja nueik į autogidas ten pasižiūrėk tokios norit?ją iki 3000Lt gali nusipirkt Mazda Xedos 6, 1994m. Kaina: 2350 Lt (681 EUR) Pasiūlyk kainą Darbinis tūris l.: 2.0 Kuro tipas: Benzinas Pavarų dėžė: Automatinė Durų skaičius: 4/5 Kėbulo tipas: Sedanas Vairo padėtis: Kairėje Rida, km: 220000 Spalva: Tamsiai mėlyna, metalikas Ratlankiai/Padangos: originalus ziemines Padangų likutis %: 70 Galia kW: 106 Cilindrų skaičius: 6 Vožtuvų skaičius: 24 Pavarų skaičius: 4 Oro pagalvių skaičius: 2 Transmisijos tipas: Priekiniai varantys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-02-12, 3:20 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:22 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai aš ir sakau kad 100 - 1500Lt 10 nueik į autogidą, ten tokios kainos juokas , jug nerealu kad už 93m 4500Lt, draugė peužuką 2006 metų nusipirko už 5 juokas juokas na tuoj įkelsiu nuotrauką ir čia 1994 ne=inau mes pirmome ne už 1000lt,o už 2200lt žiurint koks mašinos stovis,kokia jos bukle,gal kažkas jai negerai su defektais daug yra pigių po galais o koks skirtumas kiek ji kainavo ir kokia norime turėti,norėti tai dar nereiškia turėti. nu bet kur ikelei tai visai gera bet nesamone kad tokia jos kaina kažkas jai negerai 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:24 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nieko mes dar nenorime pirkti,reikia ta visų pirma žmoniškai sutvarkyti o paskui bus mamtyti ar parduosime ar toliau važinėsime,nes nebus pinigėliu dasidėti ant geresnės,kai su firma tokie dalykai dedasi.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:33 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne=inau mes pirmome ne už 1000lt,o už 2200lt Quote (Dove@Deive) kažin kelintu metu ir kokio modelio,mūsu probe kainuoja 4500lt o paskui rašai kad kainuoja, susimaišei , nes šeip tikrai nereli kaina 4500Lt, nepopuliarios jos ir taisymas brangus, bet svarbu jums patinka maniškis kai nusprendė kitą pirkti, taigalvojau kad pasatą parduos , bet ne sako tau liks kol kitą nupirksiu , tai audinės jis tokios labai seniai norėjo, ir ieškojo ieškojo ir kaune ir radviliškį ir marijampolėj buvo bet nusipirko iš panevežio šeip irgi nemažai man regis apie 9 mokėjo , bet jau su gera aparatūra ir firminiais ratais , tai pavasarį, kai užsideda tuos ratus net atsisukę visi žiūri tai man irgi ta suma ojojoi buvo, bet kad ir dabar pasižiūrim, na kaip nekrenta kainos audi taip nekrenta
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:35 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet man tai svarbiausia mašinoje saugumas, tai saugiausia manau būtų džipe nors šeip ir kai su Audi buvom patekę į avariją tai vyras kaip trenkėsi tai 3 mašinas sudaužė, viena nepataisomai , o mums beveik nieko, apdaila nukrito tai vadinasi kieta
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:36 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| musu probe kainuoja 4500lt bet mes nupirkome už mažiau nes ji buvo su defektais kuriuos dabar vyras ir taiso,kad galetu parduoti už normalia kaina :juokas: bet ir kainos keičiasi,kai mes pirkome tokiu pigiu nebuvo,na bent jau neradome ir gana geros už tokia kaina ir aš parašiau kad mūsų tiek kainuoja,bent jau kai pirkome buvo tokios kainos bet nerašiau kad už tiek pirkome 
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-02-12, 3:37 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:38 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o paskui rašai kad kainuoja, susimaišei 10 , nes šeip tikrai nereli kaina 4500Lt, nepopuliarios jos ir taisymas brangus, bet svarbu jums patinka _liuks_ nieko aš nesusimaišiau,tai tu atidžiau skaityk jos tokia buvo kaina tai ka man dabar daryk kad ji nereali svarbu kad mes už tiek nepirkome geriau tada mazda
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:38 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) musu probe kainuoja 4500lt bet mes nupirkome už mažiau nes ji buvo su defektais kuriuos dabar vyras ir taiso,kad galetu parduoti už normalia kaina nebeparduos , nes taip kainos kritusios mašinų, kažkaip manau net neapsimoka daug investuoti, nes neatsiperka na bet gana apie tas mašinas aš dabar irgi inikusi į tuos visokius autogidus ir autopliusus ieškau kas man patiktų ir būtų nebrangu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:39 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką valgyt darysit šventiniam vakarėliui :10: gal kokią įdėja pametėsit, aš turiu jau numačius bet dar noriu kažko :juokas:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-02-12, 3:40 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:42 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiu rengtis iki miesto reiks palėkst, vyrai jau turi grįžti iki rytojaus, nes vakare manau neprisėsiu, bet jei anksčiau grįžiu tai užsuksiu linkėjimas vaidabui ir kugei bei atilei
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:45 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebeparduos 10 , nes taip kainos kritusios mašinų, kažkaip manau net neapsimoka daug investuoti, nes neatsiperka miela na bet gana apie tas mašinas juokas juokas juokas aš dabar irgi inikusi į tuos visokius autogidus ir autopliusus juokas juokas ieškau kas man patiktų ir būtų nebrangu _liuks_ aš pati pažiurejau probiu kainas,kažkas čia ne taip,pažėk kaip skiriasi kainos,aš sakau kad musu netoli tiek ir kainuoja,čia dar reikia mašinos duomenis žinoti,koks turis,galingumas,kiek pravažiuota ir taip toliau nuo to dar kaina labai priklauso ir kyla ai koks skirtumas svarbu kad susitvarkytu ir dar pavažinėtume truputi 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:48 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einu ir aš iš čia,nervas jau ima negryžta mūsų tetis negaliu gaminti maisto,reikia man mėsytes didžkukuliams jau kažkur užklydo greičiausiai gaus velnių kai gryš tai iki greito tada 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:49 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš pati pažiurejau probiu kainas,kažkas čia ne taip,pažėk kaip skiriasi kainos,aš sakau kad musu netoli tiek ir kainuoja,čia dar reikia mašinos duomenis žinoti,koks turis,galingumas,kiek pravažiuota ir taip toliau nuo to dar kaina labai priklauso ir kyla aišku kad priklauso, bet kaip tik kai arti pigiau kainuoja, na bet koks skirtumas svarbu perkant mašiną rinką ištirt čia mano vyras taip sako reikia pasižiūrėt kiek kas kur kainuoja kad neapsigautum todėl ir rinkosi gal kokius3 mėnesius ir man liepia ringtis tai ilgai ir nuobodžiai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 3:50 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) einu ir aš iš čia,nervas jau ima negryžta mūsų tetis negaliu gaminti maisto,reikia man mėsytes didžkukuliams jau kažkur užklydo greičiausiai gaus velnių kai gryš tai iki greito tada maniškis tai punktualus
|
Atsijungęs |
| |