Panevėžiečių forumiukas
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:09 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kaip laiką praleidote mes tai paprastai,gražiai su visa šeima. oj mes tai labai turiningai :_liuks_: :_liuks_: iš pradžių buvo išvyką į mišką su dešrelėmis ir šašlykiukais su draugėm ir draugais maudynės sniege
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-02-15, 2:10 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:11 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaikis maudė mano drauges
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:14 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o draugėm kliuvo nuo vyro ir jų draugų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:19 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai tada grįžę ėjom į senvagę pasivaikščiot ir šventinė vakarienė namuose su tortu ir šampaniuku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:20 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš tai net medelio nepagaminau,nebuvo nei kada nei su kuom ji gaminti o aš saviškį pabaigiau ir vyrui padovanojau, jam labai gražu sakė o draugės tai visos užsiprašė gimtadieniaims
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:23 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va koks maniškis gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:27 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o štai kaip atrodo visas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:31 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) grazu tos pirslubos ir man irgi gražu na kaip palepino vyrai? maniškis tai mane labai nustebino
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:32 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na varom su keturračiais pralėkt jei liksiu gyva užsuksiu čia kai grįšim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 2:57 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes vakar buvau prie pc pribegus trumpam, bet nebuvo kada rasyt.. siaip vakar pusdieni praleidom Panevezy, babilone pasimalem, kinuose visi papietavom, tada vaziavom mergaitems auskaru vert vakare zejom ta koncerta, grazu tos pirslubos ir tt, gurksnojom sampana, ir neatsimenu daugiau juokas sveikute tai gerai pavakarojote jai po šampano nieko nebeatsimeni tai kur vėrėte auskariukus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 3:06 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikute tai gerai pavakarojote jai po šampano nieko nebeatsimeni sampinames lovoj, tai nezinau kaip nuluzau Quote (Dove@Deive) tai kur vėrėte auskariukus? prisiminem jog giminaite kosmetologiniam dirba, paprasem, parsiveze pistoleta, auskariuku, ir pervere
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 3:08 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sampinames lovoj, tai nezinau kaip nuluzau 10 aiškutis,tai gerai reiškia buvo aš tai labai kulturingai,pati paskutine užmigau ir dabaigiau šampaną viena
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 3:12 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) niekas nieko atskirai nedovanojome,vaikai mūms iteikė po angeliuko statulėlę vyras iteikė gelių,aš vakarienę ir viskas juokas juokas žiūrėjome tv,pažaidėm su vaikais stalo žaidimą ir i lovytes juokas juokas mes siaip ir labai kazko nesidovanojam, as atsikelusi gavau puokste roziu, o paskui su mergaitem begom tetei jo megstamiausiu Snikeriu pripirkom, idejom i toki sirdeliuota maiseli ir pasveikinom, o siaip kinu restoranas, dovana visiems
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 3:13 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės braškės..aš vėl trumpam..mes su mažium padovanojom širdeles magnetukus tėčiui o mums tėvelis saldainių ir šampano ..trumpai ir aiškaii užsuksiu rimčiau kada pablevyzgoti...jau bėgu ikiss
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-15, 3:15 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mes siaip ir labai kazko nesidovanojam, as atsikelusi gavau puokste roziu, o paskui su mergaitem begom tetei jo megstamiausiu Snikeriu pripirkom, idejom i toki sirdeliuota maiseli ir pasveikinom, o siaip kinu restoranas, dovana visiems tikrai super viskas na o mes tai planavome keliauti i babiloną,bet pasikeitė planai tai likome namuose,norėjome dviese išeiti,bet teko draugauti visai šeimynai kartu bet ir gerai,nesame mes tų kavinių dideli gerbėjai ir vaikai vakar kaip žinodami buvo visai tokie geri ne kaip visada
|
Atsijungęs |
| |