Panevėžiečių forumiukas
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:58 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as dar ne, dar su mama rasinejames, ir neuzmigciau... na aš tai jau eičiau gulti,bet dr versliukas neleidžia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:58 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na manau snieguoliuke kažko ne to užvalgė manau kad Dove per daug išgėrė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:59 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes į Oslą važiuojam, tai radau kad pilis graži yra, dar skulptūrų muziejus _liuks_ , bet mums laikas nekoks nes tik kažkur nuo 16 val. būsim laisvos galvoju o gido reikia kad kalbėtų rusiškai, nes aš tai prancūzė, kitos vokietės, o rusų visos mokam _liuks_ , radau internete, bet ten parašyta kad reikia vietoj ieškoti, sakau gal į kokį novaturą reikia užeiti? galvoju susiraskit koki lietuvi, nuveztumet koki bloka, kita cigareciu, tai ir isveziotu, ir aprodytu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:59 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na aš tai jau eičiau gulti,bet dr versliukas neleidžia o ka tu tokiu laiku verslauji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:03 AM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) susiraskit koki lietuvi, nuveztumet koki bloka, kita cigareciu, tai ir isveziotu, ir aprodytu tai aš irgi tą patį pagalvojau , draugės tėtis norvegijoj dirba, tik tolokai nuo oslo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:05 AM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugės tėtis norvegijoj dirba, tik tolokai nuo oslo mano drauges draugai Osle isikure, reiks paklausinet ka veikineja, bet itariu jie bus uzsieme..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:06 AM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau kad Dove per daug išgėrė miela miela miela su savo manimais manau snieguoliuke atsargiai gerbk kito žmogaus nuomonę ir raštingumą,nes pati su aukkštuoju peržvelk savo žinutes,manau bus sarnata na yra tokių žmonių savimylių kur mato tik save aukštame lygyje,tačiau..... jai ši tema tesis toliau aš iš jos pasitrauksiu ,nes tai beprasmiška, gero vakaro mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:07 AM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jai ši tema tesis toliau aš iš jos pasitrauksiu ,nes tai beprasmiška, na nematykit jus viena kitos, negi jums malonu viena kitai kast
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:08 AM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ka tu tokiu laiku verslauji galvoju mano versliukas smulkus,kosmetika,papuošalai iki oslo toli dar
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:12 AM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nematykit jus viena kitos, negi jums malonu viena kitai kast galvoju aš mielu noru nematyti,bet kai žmogus persekioja kekvienija žinutėje ir forume tai yra žiauru. aš pasitraukiu manau iš šio forumo,nes puikiai žinau kas dabar bus ir kuo tai baigsis. sūkuriau šią temą ir tai pat manau teks pasitrukti,nes nežadu veltis i konfliktus,kurie visai beprasmiški......... gero vakaro diskutuoti apie mane....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:14 AM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nematykit jus viena kitos, negi jums malonu viena kitai kast stengiuosi Quote (Dove@Deive) aš mielu noru nematyti,bet kai žmogus persekioja kekvienija žinutėje ir forume tai yra žiauru. aš pasitraukiu manau iš šio forumo,nes puikiai žinau kas dabar bus ir kuo tai baigsis. būtent kas kurią persekioja ir kuri apie kurią rašo ir t.t..... aš nematau tavęs o tu nematyk manęs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:15 AM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man nemalonu,bety kažkam malonu jai sekioja kekvienoja žinutėje,ir fotumuose bet dėja tai nėra taip juokinga,kas dabar prasidės,pasipils pamazgos..... tik spėkite skaityti.../
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:16 AM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mano versliukas smulkus,kosmetika,papuošalai iki oslo toli dar nesuprantu prie ko čia Oslas VISADA PAVYDI KITIEMS, NUSTOK NUSTOK NES KANTRYBĖ TURI RIBAS, EIK MOKYKIS IMK KAŽKĄ IŠ GYVENIMO IR GALĖSI TU NORS IR Į AMERIKĄ VAŽIUOT
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:17 AM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas pasiklausk jei gali draugės, ką verta aplankyti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-21, 0:17 AM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gero vakaro diskutuoti apie mane.... Dove, man tikrai neidomus kitu apatiniai..., nemegstu intrigu ir ttt, tad gali tikrai but rami.. Quote (Dove@Deive) aš mielu noru nematyti,bet kai žmogus persekioja kekvienija žinutėje ir forume tai yra žiauru. tai as jau nuo pirmu zinuciu klausiau jusu, kas ten per zaibavimai vyksta
|
Atsijungęs |
| |