Panevėžiečių forumiukas
|
|
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:12 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, pas mane visi miega, man kazko sirdele uzmaude, tai sakau pasedesiu prie pc, gal praeis.. na o cia kas darosi? ko dabar pykstates?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:18 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na idomu kas čia kelia kekviena savo akimirka,net iškeptas surgas fotografuoji gal ne ta profesiją pasirinkai o ko čia puyksti,juk pati reiškeisi kad turi gerų filmavumų,tai parodyk mūms visoms,nes megst pasireikšti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:22 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) iškeptas surgas fotografuoji spurgas fotografuotos tam, kad mergaitės pamatytų kaip jos atrodo , jug ir pati mėgsti fotografuoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:25 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na o cia kas darosi? ko dabar pykstates? la nežinau, žinok manau kad veikia, tai ji mane pažįsta tai ne , parašiau kad galėjai draugės reakciją nufotografuot, būtų atsiminimas , nes mes taip darom, o mat ji pristojo kad atsiųsčiau savo filmuotą medžiagą , bet tikriausiai nežino, kad kameroje yra ne kompaktas o maža kasetėlė, ir kažin kur aš turėčiau ją įkišti, kad jai parodyčiau o be to manau, kad tai asmeninis arcyvas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:26 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man kazko sirdele uzmaude, tai sakau pasedesiu prie pc, gal praeis.. na medelį gal dar kokį suraitei
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:27 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) spurgas fotografuotos tam, kad mergaitės pamatytų kaip jos atrodo juokas juokas juokas juokas , jug ir pati mėgsti fotografuoti miela na gal ir mėgstu fotografuoti,bet neprašau parašyti kiek kas kainavo tai apsurdiškai skamba aš juk savo firminių kotletų nefotografuoju kaip ir kitos to nedaro
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:29 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na medelį gal dar kokį suraitei ne, gulinejau, kazko prastai jauciuos, sedziu dabar, ir kaip kokia babute validoli ciulpau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:30 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet neprašau parašyti kiek kas kainavo tai apsurdiškai skamba RAMINKIS, kokia čia pievas rašai tema yra tema, o jei eilinį kartą pasigėrei tai būk savo vieto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:31 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, gulinejau, kazko prastai jauciuos, sedziu dabar, ir kaip kokia babute validoli ciulpau gal ką suvalgei?o gal oras toks
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:33 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal ką suvalgei?o gal oras toks nesuprantu, pries savaite anglijoj, lygiai taip pat broliui sirdis susteikavo, net iki ligonines daeje buvo..., nors taip ir neaisku kas, tokia ten medicina, kad.... o dabar man, kai eme durt sirdi, nenustoja...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:34 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na manau snieguoliuke kažko ne to užvalgė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:36 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nesuprantu, pries savaite anglijoj, lygiai taip pat broliui sirdis susteikavo, net iki ligonines daeje buvo..., nors taip ir neaisku kas, tokia ten medicina, kad.... o dabar man, kai eme durt sirdi, nenustoja... o neturi širdies lašiukų, padėtų gal , o šeip man daktarė sakė kad kraujagyslėms labai padeda truputis brendžio man tai irgi truputį širdį skauda dėl draugės, nes sunkus neštumas vėl į ligoninę paguldė, sakė kad iki 20 savaitės kulėt gali tekt, o jei dar tik 14 :galvoju:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-02-20, 11:36 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:37 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na manau snieguoliuke kažko ne to užvalgė RAMINKIS
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:37 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiame forume kiek skaičiau taisykles, tai kiek supratau, negalima įžeidinėti kitų forumo dalvyvių ir laisvai galima reikšti savo nuomonę.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:38 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) negalima įžeidinėti kitų forumo dalvyvių ir laisvai galima reikšti savo nuomonę. BŪTENT
|
Atsijungęs |
| |