Paplepėkim prie kavos puodelio 40 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:27 PM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu geros vištos jai jau puse 12 beveik juk penktadienis,gali ir truputi pasilaikyti,miegaliai pasitempti,palaukti nors viena vakara savo žmonyčių kol jos iš megstamiausio forumo sugryš
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:27 PM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na na, negi nesekanti pasaku juokas karts nuo karto sekanti bet šiuo metu tai net noro nėra sekti kažką Quote (Dove@Deive) manasis kai žiūri filma per kompa tai ant kėdės ir užmiega juokas juokas tenka kelti,nes dar knarkti net pradeda juokas juokas aš tai per kompą žiūrėti neleidžiu nėra čia ko maniškis irgi knarkia tai aš nosį užkemšu tada iš karto nutyla ir prasibudina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:27 PM | Žinutė # 1278 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tu jį pažadink aš įlindus į lovą visada pažadinu kai bučiuką duodu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:27 PM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tu jį pažadink na ji su lova gali laukan isnest, ir tai dar ar pabustu.. jam miegas jau sventa, nepakybinsi ryte jo zadintuvas nustatytas kas 5min, pakelia mus visus, o tada mes jau ji keliam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:29 PM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas 5min, pakelia mus visus, o tada mes jau ji keliam maniškis irgi gali iš patrankos šaudyt jis negirdės nieko , pas mus ryte telikas įsijungia, tada centras , telefonas ir vaiko žadintuvas bet jis vistiek paskutinis atsikelia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:30 PM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) karts nuo karto sekanti bet šiuo metu tai net noro nėra sekti kažką o as jau buvau issigandus Quote (snieguoliuke) aš įlindus į lovą visada pažadinu 10 kai bučiuką duodu na na, zadintu mane kas del butuko galeciau pasiulyt kur pasivaiksciot.., juk galima mieganti pabuciuot ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:30 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis ir sedėdamas gali užmikt juokas juokas juokas , bet dabar guli ir filmą žiūri su džimu keriu, tai abu vyrukai juokiasi juokas oj joooo...maniškis irgi sėdėdamas užmiega Quote (Dove@Deive) juk penktadienis,gali ir truputi pasilaikyti,miegaliai pasitempti,palaukti nors viena vakara savo žmonyčių kol jos iš megstamiausio forumo sugryš juokas nu būčiau vyras tikrai nelaukčiau iki 2 nakties eina sau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:31 PM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš įlindus į lovą visada pažadinu 10 kai bučiuką duodu 10 tai matyt ne bučiuką o laižeką duodi kad pabunda Quote (vaidabas) na ji su lova gali laukan isnest, ir tai dar ar pabustu.. jam miegas jau sventa, nepakybinsi miela ryte jo zadintuvas nustatytas kas 5min, pakelia mus visus, o tada mes jau ji keliam juokas oj nu čia tai geras prisijuokiau Quote (vaidabas) o as jau buvau issigandus nebijok ne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:31 PM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai per kompą žiūrėti neleidžiu nėra čia ko maniškis irgi knarkia tai aš nosį užkemšu tada iš karto nutyla ir prasibudina aš pradžiai nosi užkemšu,jai nepadeda pajudinu kad nusisuktų i šona ir jai dar tai nepadeda tai gauna smugi i šona tada greitai apsiverčia ir nustoja knarkti sakau koine ikišiu jai knarksi tai sako aš paslėpsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:32 PM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj joooo...maniškis irgi sėdėdamas užmiega kažkada grįžo pietaut pavalgė, atsigėrė arbatos ir taip atsirėmė ant pagalvių, žiūriu miega, tai aš su drauge apdėjom pinigais ir nufotkinau, o kai parodžiau tai lužo , sako na palauk aš tave nufotkinsiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:33 PM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš pradžiai nosi užkemšu,jai nepadeda pajudinu kad nusisuktų i šona ir jai dar tai nepadeda tai gauna smugi i šona tada greitai apsiverčia ir nustoja knarkti juokas juokas sakau koine ikišiu jai knarksi tai sako aš paslėpsiu juokas juokas aga ir aš taip suduodu kartais jai jau užkimšimas nepadeda Quote (snieguoliuke) kažkada grįžo pietaut pavalgė, atsigėrė arbatos ir taip atsirėmė ant pagalvių, žiūriu miega, tai aš su drauge apdėjom pinigais ir nufotkinau, o kai parodžiau tai lužo juokas juokas juokas , sako na palauk aš tave nufotkinsiu juokas juokas tai dar čia nieko baisaus gerai kad ne kuom nors baisiau apdėjai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:34 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai matyt ne bučiuką o laižeką duodi kad pabunda na jei ko nors noriu tai gal..... o jei tik labanaktis pasakau tai švelniai pabučiuoju arba kai apsikabinu šaltom rankom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:34 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na na, zadintu mane kas del butuko galeciau pasiulyt kur pasivaiksciot.., juk galima mieganti pabuciuot ir viskas tai jau tikrai jai mane žadintu kai taip sunkiai užmiegu tai galiu ir pora žodelių pasakyti oj jai aš jau miegu tai geriau nejudink
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:35 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga ir aš taip suduodu kartais jai jau užkimšimas nepadeda o va su tuo davimu miegančiam vyrui tai reiktų atsargiau, mano draugės vyras labai knarkia, tai kumštelėjo ji jam, tai gavo atgal paskui prabudo ir sako sapnavau kad mušiausi ir nereikia lįsti prie manęs miegančio
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:35 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes kazkada kretem sposus, drauge atejo ryte, o jis parpia, sakau davai, biski pamazini rubu ant saves, ir gulies i mano vieta, na o uz keliu min, paskambinu i duris, gryztu as, jis atsimerkia, o lovoj tai su kita bet jau veidelis buvo
|
Atsijungęs |
| |