Paplepėkim prie kavos puodelio 40 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:36 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na 10 10 10 10 jei ko nors noriu tai gal..... o jei tik labanaktis pasakau tai švelniai pabučiuoju 10 10 arba kai apsikabinu šaltom rankom juokas juokas juokas juokas maniškis pabunda kai kojas šaltas pakišu po kaldrą sako baik o aš tyčia darau ir man juokas ima ot bjauri esu Quote (Dove@Deive) tai jau tikrai jai mane žadintu kai taip sunkiai užmiegu tai galiu ir pora žodelių pasakyti _pikt_ juokas oj jai aš jau miegu tai geriau nejudink _pikt_ visi manau pažadinti iš miego labai pikti yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:37 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad kai ziuri tv, vis neuzstok, plauk, , va palaukiu, o jis nuluzta gerai mergaites varau...iki ryt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:38 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va su tuo davimu miegančiam vyrui tai reiktų atsargiau, mano draugės vyras labai knarkia, tai kumštelėjo ji jam, tai gavo atgal juokas juokas juokas juokas paskui prabudo ir sako sapnavau kad mušiausi juokas juokas ir nereikia lįsti prie manęs miegančio juokas oj geras kaip prisijuokiau nu jai per tiek metų negavau tai gal jau nebegausi Quote (vaidabas) mes kazkada kretem sposus, drauge atejo ryte, o jis parpia, sakau davai, biski pamazini rubu ant saves, ir gulies i mano vieta, na o uz keliu min, paskambinu i duris, gryztu as, jis atsimerkia, o lovoj tai su kita juokas juokas juokas bet jau veidelis buvo juokas juokas ne nu tu gera ką sakė vyras?jatau ir išdrysk tu man taip pavydėčiau net drauge kad šalia atsigultų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:38 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) gerai mergaites varau...iki ryt na bek, ziurek, gal taviskis dar neknarkia.., juokauju, iki ryt, labanaktukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:38 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mes kazkada kretem sposus, drauge atejo ryte, o jis parpia, sakau davai, biski pamazini rubu ant saves, ir gulies i mano vieta, na o uz keliu min, paskambinu i duris, gryztu as, jis atsimerkia, o lovoj tai su kita bet jau veidelis buvo o dieve šokas vyrui turėjo buti,
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:38 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) gerai mergaites varau...iki ryt mua ikiukas varysiu ir aš jau reikia kloti lova vaiką perguldyti į jo lovytę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:38 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sako baik o aš tyčia darau ir man juokas ima ot bjauri esu aš irgi o aš miegodama labai kojas kilnoju, vyras sako gal šoki per miegus arba mėgstu ant peties saviškiui galvą padėt padedu ir po kokių 5min nusisuku, tai maniškis kai dabar padedu galvą ir noriu nusisukti, sako pasidėjai ir miegot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:40 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir užsivedem apie vyru miega ir knarkima,net pačios greičiausiai jau miego užsinorėjote na kas pirma eis pas savo knarkianti? mano dar neknarkia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:40 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varysiu ir aš jau reikia kloti lova vaiką perguldyti į jo lovytę ikiukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:40 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ne nu tu gera ką sakė vyras?jatau ir išdrysk tu man taip pavydėčiau net drauge kad šalia atsigultų Quote (Dove@Deive) o dieve šokas vyrui turėjo buti, kai prasibudino, suprato, juokes, ir sako pirma mintis, juk nei girtas buvau, nei ka-ngali but ..o po to paklause man gal dar kur noreciau pasivaiksciot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:41 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na kas pirma eis pas savo knarkianti? juokas mano dar neknarkia juokas aš,aš bet mano dar nemiega tai jaučiu aš pirma lūšiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:41 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ikiukas varysiu ir aš jau reikia kloti lova vaiką perguldyti į jo lovytę na labanaktukas,prisijungi prie knarkiančių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:42 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis tai jau lūžinėja
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:42 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kai prasibudino, suprato, juokes, ir sako pirma mintis, juk nei girtas buvau, nei ka-ngali but ..o po to paklause man gal dar kur noreciau pasivaiksciot juokas kas jau jam beliko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:42 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na labanaktukas,prisijungi prie knarkiančių juokas juokas aga eisiu knarkti
|
Atsijungęs |
| |