Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:28 AM | Žinutė # 946 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) as tai kantrybes netureciau visa diena su tokiu kiekiu vaiku isbut isustu man galva na kokie tavo šiandienos planai, o savaitgalio?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:35 AM | Žinutė # 947 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kokie tavo šiandienos planai, o savaitgalio? siandien tai daug planu uzdejau skalbima eisiu namucius susitvarkyt po to i maxsima apsipirkt galvojiu biski reike jei spesiu jei ne tai vakare su saviskiu nuleksiu ,nes iki babilono reiks nuvaziuoti, ryt tai turbut namuose ,maniskis mergaite savaitgaliui pasiims tai gimtadieniui nupirkom rieducius tai leksim i parkely kinderis mano pasiduos su paspirtuku o mergaite pamokysim su rieduciais sekmadieny zadam pas maniskio mama vaziuot nes pas maniske jau neiseis nuvaziuot praita savaitgaly matemes, o ka tu suplanavus sniegolyt?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:41 AM | Žinutė # 948 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) o ka tu suplanavus sniegolyt? oj tai planų pas tave irgi daug, na ruošiuosi iki miesto pašok , vakare iki sodo reiks palėkt, šeštadienį dieną net nežinau ką su mažuoju veiksim gal irgi iki babilono pašoksim , o vakare arba į draugų susitikimą sidabrave (atvažiuoja iš šiaulių ir iš vilniaus) arba kur prie balos šašlykiuko pasikept, o sekmadienį ant mamos kapų, tada iki anykščių palėksim, ir iki biržų reikia nulėkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:42 AM | Žinutė # 949 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet daug kas priklausys nuo oro
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:43 AM | Žinutė # 950 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai savaitgalis irgi nusimato ant ratu.tik va kad ora ne koky pranasauja vietomis lietaus ir silumos tik 17 jei neklystu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:44 AM | Žinutė # 951 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien iki 21 pranasauja bet kazko nematyt tos silumos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:46 AM | Žinutė # 952 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) siandien iki 21 pranasauja bet kazko nematyt tos silumos galvoju galvoju Po pietų gal labiau sušils sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:48 AM | Žinutė # 953 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Po pietų gal labiau sušils ir as taip tikiuos kokie tavo dove planai savaitgaliui?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 11:21 AM | Žinutė # 954 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) ir as taip tikiuos kokie tavo dove planai savaitgaliui? Oj planai tai vėl ant ratų teks labaidaug aplankyti kapų močiutės uošvenės ir savo paskui bus matyt galdar kur sugalvosime palėkti,planuojame į vyro gimtinę nuvažiuoti,ten truputi apsitvarkyti,kad galėtume vasarą atvažiuoti savaitgaliais papramogauti,šašlykiuko išsikepti tai tokie ir planai. dar juk motinos diena tai eisime vyro mamos pasveikinti,reikia nusipirkti gražius rėmelius padėkos raštui,manau bus puiki dovana.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:21 PM | Žinutė # 955 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj va jau mūsų planai savaitgalio vėl pasikeitė lėksim šiandien iki biržų į karvės olą bendradarbė užsikvietė į svečius , o rytoj brangusis dirba, tai mes su mažuoju lėksim iki babilono o vakare pas draugus šašlykiuko išsikept, o va sekmadienį iki kapų ir į Anykščius lėksim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 1:22 PM | Žinutė # 956 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Oj planai tai vėl ant ratų teks labaidaug aplankyti kapų močiutės uošvenės ir savo o tai praeitą savaitgalį nebuvot? , tai jau vaikai patenkinti bus kad keliausit, ar vaikų neimsi?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:03 PM | Žinutė # 957 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas draugus šašlykiuko išsikept, oi saslykiuko ir as noreciau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:05 PM | Žinutė # 958 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) oi saslykiuko ir as noreciau aga kaip laukiu kaip noriu kad tik oras geras būtų
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:15 PM | Žinutė # 959 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad tik oras geras būtų nu taip saslykui oro gero reike kazin ar islys siandien saulute
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 2:37 PM | Žinutė # 960 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu taip saslykui oro gero reike na jei rytoj bus nekoks gal sekmadienį bus geras, tai sekmadienį išsikepsim man tai šiandien šventė pirmą savo algą gavau kaip socialinė darbuotoja, na galvojau kad mažiau bus bet dabar
|
Atsijungęs |
| |