Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:16 PM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) jau ciu kad ilgai nedirbsiu tai db paziurejau darbo birzoi reike 5 siuveju tai 21 kai nueisiu is kart siulys ir atsisakyt negalesiu taigi manau kad man nepavyko darbo birzos apmulkint O tai tipo atsisakyti negalima Kiek man teko nueiti ir būvo keletą darbų per prievartą man jų nekišo,sako jeigu nori pasiskamink,paskui siūlė viešuosius darbus ir pati sako negi eisi sakau ne ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:18 PM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tau? kas naujesnio kas cia bus darbas namai nieko naujo Quote (Romeniukas) O tai tipo atsisakyti negalima girdejau toky varianta jai atsisakai darbo birza pinigu nemoka o cia va reik siuveju as parasius kad tokio darbo noriu ir viskas jauciu neissisuksiu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:20 PM | Žinutė # 1278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| esme tame kad as is darbo birzos po 500 gaunu ir cia dar nelegaliai dirbdama dasidurciau bet va jei prives prie ultimatumu reiks eit
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:24 PM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O tai tipo atsisakyti negalima Kiek man teko nueiti ir būvo keletą darbų per prievartą man jų nekišo,sako jeigu nori pasiskamink,paskui siūlė viešuosius darbus ir pati sako negi eisi sakau ne ne jei atsisakai darbo pasiūlymų tris kartus berods, tau gali nebemokėt pinigų ir net pašalinti iš biržos, todėl net kai siūlo paisemi popieriuką ar ką ten nueini uždeda darbdavys parašą kad buvai ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:24 PM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) girdejau toky varianta jai atsisakai darbo birza pinigu nemoka o cia va reik siuveju as parasius kad tokio darbo noriu ir viskas jauciu neissisuksiu Čia gal dar nuo tarpininkės priklauso. O gal žėk tau nepasiūlys,bus jau užimtos visos darbo vietos Bliamba ketvirtadienį ir man į biržą žėk kad tik ir man nepasiūlytų,pas mane tai pat užrašyta pageidaujams darbas siuvėja Dar nenorėčiau dirbti,kol tokią pašalpą moka ir už darželį nereikia mokėti
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-05-11, 6:25 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:26 PM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jei man siūlytų darbą siuvėjos sakysiu negaliu ką nors pribursiu,gera mano tarpininkė. Greičiausiai eisiu į savo buvusią darbovietę nelegaliai padirbti,nes firma atsigauna beproto daug užsakymų,daug darbo tai gali mane pasikviesti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:27 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei atsisakai darbo pasiūlymų tris kartus berods, tau gali nebemokėt pinigų ir net pašalinti iš biržos, todėl net kai siūlo paisemi popieriuką ar ką ten nueini uždeda darbdavys parašą kad buvai ir viskas Ai tai vieną kartą galima atsisakyti Isivaizduoju kaip skamba žmonės ieško darbo,o čia galvoja kaip nusimuilinti nuo darbo
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:28 PM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pas mane tai pat užrašyta pageidaujams darbas siuvėja zinok ir as db kazkaip pagalvojau nes siuveju tai bedarbiu panevezy apie 100 tai gal jau bus uzimtos vietos Quote (snieguoliuke) todėl net kai siūlo paisemi popieriuką ar ką ten nueini uždeda darbdavys parašą kad buvai ir viskas reike sniegolyt priezasty nurodyt nezinau kaip panevezy bet jurbarke karta atsisakeu dirbt vienoi siuvykloi lb ilga istorija ir nutrauke pasalpa man
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:30 PM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu kai nebuvo to darbo tai nebuvo 3 menesius be darbo prasedejau o db kai susiradau tai pasipyle darbai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:31 PM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai tai vieną kartą galima atsisakyti Isivaizduoju kaip skamba žmonės ieško darbo,o čia galvoja kaip nusimuilinti nuo darbo na vadinasi nelabai reikia to darbo jei ž,onės atsisako, kai draugė stovėjo darbo biržoje tai jai į tįelefoną ateidavo žinutė ir ji privalėdavo nueit bent jau pasižiūrėt, nes per kompą mato kam buvo siūlytas darbas ir ar nuėjai ar ne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:32 PM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) zinok ir as db kazkaip pagalvojau nes siuveju tai bedarbiu panevezy apie 100 tai gal jau bus uzimtos vietos Nenustebčiau jei būtų užimtos Quote (editaspuliuke) reike sniegolyt priezasty nurodyt nezinau kaip panevezy bet jurbarke karta atsisakeu dirbt vienoi siuvykloi lb ilga istorija ir nutrauke pasalpa man Aik tu sau kaip griežtai Priežasty sugalvočiau netinkamas darbo laikas valandos,du vaikai ir dar visa ko pribūrčiau. Nu bet man taip negresia,nekiša naglai kokio tai darbo,kad neprisikalbėčiau,ketvirtadienį nueisiu sakys greit į kokį medelyną O man jaukas paskutinė bedarbio pašalpa šį mėnesį,tegul nuima nenumirsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:33 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu kai nebuvo to darbo tai nebuvo 3 menesius be darbo prasedejau o db kai susiradau tai pasipyle darbai visada taip būna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:34 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na vadinasi nelabai reikia to darbo jei ž,onės atsisako, kai draugė stovėjo darbo biržoje tai jai į tįelefoną ateidavo žinutė ir ji privalėdavo nueit bent jau pasižiūrėt, nes per kompą mato kam buvo siūlytas darbas ir ar nuėjai ar ne Jei valstybė moka daugiau nei gauni dirbdamas ir uždirbdamas minimumą tai kam tada dirbti reikia naudotis proga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:35 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei valstybė moka daugiau nei gauni dirbdamas ir uždirbdamas minimumą tai kam tada dirbti tam kad stažas eitų
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:38 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Priežasty sugalvočiau netinkamas darbo laikas valandos,du vaikai ir dar visa ko pribūrčiau pas mane ir buvo toke priezastis netinkamas darbo uzmokestis ir vistiek ateme pinigus Quote (snieguoliuke) kai draugė stovėjo darbo biržoje tai jai į tįelefoną ateidavo žinutė man tai neateina jokios sms jai buciau bedarbe tai liuks as nieko [ries dirbt bet db bandau nusaut vienu suviu 2 zuikius ir darbo birzos pinigelius gaut ir dar ta ka nelegalei uzkalsiu
|
Atsijungęs |
| |