Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 1:46 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilmutee, labukas na as laikausi dietos,na gal ne dieta taip pavadinsi o sveika mityba,kai ko stengiuosi atsisakyti ir tiek,ir va nuo pirmad jauciuos taip gerai lengvai
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 1:49 PM | Žinutė # 182 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) na as laikausi dietos,na gal ne dieta taip pavadinsi o sveika mityba,kai ko stengiuosi atsisakyti ir tiek,ir va nuo pirmad jauciuos taip gerai lengvai Aš niekada su svoriu neturėjau problemų, tad dabar kai jis pradėjo labai staigiai augti man labai sunku atsisakyti skanesnio kąsnelio, ir sąžinė griaužia, ir žinau kad negalima man saldumynų, bet kuo daugiau apie tai galvoju, tuo labiau aš jų noriu
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 1:52 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilmutee, tai tau bus sunku laikytis kokios nors dietos,nes tada turesi atsisakyt beveik visko kas skanu,daug lengviau po biski visko atsisakineti
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:04 PM | Žinutė # 184 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) vilmutee, tai tau bus sunku laikytis kokios nors dietos,nes tada turesi atsisakyt beveik visko kas skanu,daug lengviau po biski visko atsisakineti Tai kad mano toks būdas arba viskas arba nieko, jei jau ryžtis tai rimtai mesti svori, o ne po biškutuką, man taip būtų dar sunkiau. Valios pas mane į valias tik pasiryžti kažkaip sunkoka, tai ir atidėlioju pastoviai kitai savaitei Nu bet sakiau nuo šio pirmadienio imsiuos laaabai rimtai rūpintis savo svoriu, nes jau ir vasara ne už kalnų, kažkaip nesinori paplūdimyje savo lašinukų reklamuoti
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:05 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Nu bet sakiau nuo šio pirmadienio vat tada pas tave nera valios,arba pasiryzimo nera tam reikia pradet dabar pat o ne rytoj arba pirmadieni,ir neaisku kuri ta pirmadieni
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:12 PM | Žinutė # 186 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) reikia pradet dabar pat o ne rytoj arba pirmadieni,ir neaisku kuri ta pirmadieni Tai pradėčiau, bet savaitgalį bus vyro gimtadienis, tai bijau kad širdis neplyštų perpus, kai reikės vaišes suruošti
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:14 PM | Žinutė # 187 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) vat tada pas tave nera valios,arba pasiryzimo nera tam Na kodėl gi, manu kad pas tave jos dar daugiau
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:14 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilmutee, oi tada ne nepradek jei balius arteja,mpradesi po baliaus
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:16 PM | Žinutė # 189 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) vilmutee, oi tada ne nepradek jei balius arteja,mpradesi po baliaus Tai va ir laukiu kad jis greičiau praeitų, atsivalgysiu metams į priekį o tada jau galėsiu badauti
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:23 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Kadangi niekas Dietos temelėje nesutinka palaikyti man kompanijos metant lašinukus nuo savo dailaus ir riebaus kūno, tai išsikepiau pyrago, pasidariau saldžios kavos ir mėgaujuos gyvenimu juokas Quote (Kristalija) vat tada pas tave nera valios,arba pasiryzimo nera tam galvoju reikia pradet dabar pat o ne rytoj arba pirmadieni,ir neaisku kuri ta pirmadieni juokas čia man taip būna Esu visiška bevalė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:24 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Tai va ir laukiu kad jis greičiau praeitų, atsivalgysiu metams į priekį o tada jau galėsiu badauti 10 oj aš galiu savaite nevalgyti jokių problemų už tat ir sveriu po dviejų vaikų pagimdymo tik 45kg norisi priaugti,bet kad neauga tie kg galiu kaip kiaule valgyti vistiek nieko,greita medžiagų apykaita pas mane
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:32 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) atsivalgysiu metams į priekį kazin ar pavyktu tiek atsivalgyti Quote (Dove@Deive) greita medžiagų apykaita pas mane pavydziu tau Quote (jurgutex) Esu visiška bevalė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:35 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vilmutee skanus pyragas kokį kepei aš dar tik ruošiuosi kepti obuolių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:36 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) pavydziu tau 10 mua žinok nėra ko čia pavydėti, norečiau bent jau kokius 52 sverti tada būtų jau gerai. o dabar tai nepatinka man,sako dviejų vaikų mama gali drabužius pirkti vaikiškam skyriui
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:40 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žinok nėra ko čia pavydėti, norečiau bent jau kokius 52 sverti tada būtų jau gerai. o dabar tai nepatinka man,sako dviejų vaikų mama gali drabužius pirkti vaikiškam skyriui gal su sveikata kokių problemų yra jei svoris neauga, nes grupiokė, susireguliavo mitybą, pusryčius pradėjo valgyti , metė rūkyti ir pradėjo vitaminus gerti, seniau svėrė 46, o dabar 53 nes jei rūkai svoris nelabai ir auga, mano viena draugė pradėjo rūkyti, kad svoris kristų , o kita norėjo mesti, bet pradėjo svoris augti tai išsigando ir vėl rūko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |