Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:41 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| turėčiau eiti kepti varškėčių,bet turiu tik vieną kiaušinį ir šiaip tai tingiu,pavargau nuo filmuko kurimo,o dar vaikus reikės eiti neužilgo pasimti,galėtu kas nors už mane parvesti,nesupykčiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:43 PM | Žinutė # 197 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vilmutee skanus pyragas kokį kepei Visai nieko toks gavosi, tik gal šiek tiek per saldus Aš kepiau margą pyragą, norėjau obuoplių, bet patingėjau obuolius lupti, tai iškepiau kitą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:43 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,pavargau nuo filmuko kurimo,o dar vaikus reikės eiti neužilgo pasimti,galėtu kas nors už mane parvesti,nesupykčiau o nejaugi taip sunku kurti aš galvojau kad su ta programa labai greitai reikės man kurią laisvesnę dieną prisėst o vaikus tegu vyras parveda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:44 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal su sveikata kokių problemų yra jei svoris neauga, nes grupiokė, susireguliavo mitybą, pusryčius pradėjo valgyti juokas , metė rūkyti ir pradėjo vitaminus gerti, seniau svėrė 46, o dabar 53 _liuks_ _liuks_ _liuks_ nes jei rūkai svoris nelabai ir auga, mano viena draugė pradėjo rūkyti, kad svoris kristų juokas juokas , o kita norėjo mesti, bet pradėjo svoris augti tai išsigando ir vėl rūko juokas juokas ka paminejai taip ir yra pas mane nėra taip lengva viska pakeisti o juo labiau valgyti pusryčius negaliu net pagalvoti apie tai,jokiu būdu. na nieko laukiu kažkokio kraujo tyrimo kuris parodys gormonų kieki ar kažka panašaus,tada gydytoja paskirs maisto papilda ir aišku dar vitaminų. dabar geriu spetcialius jogurtus parduodamus vaistineje,juos duoda bulimija sergančioms merginoms ir šiaip nusilpusiems žmonėms,juose beproto daug kalorijų
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:45 PM | Žinutė # 200 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet turiu tik vieną kiaušinį Va tokiais atvejais labai paranku kai vyriškis būna namuose, prie vieno pridėk du, ir jau visi trys Nusišnekėjau tai normaliai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:46 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o nejaugi taip sunku kurti galvoju aš galvojau kad su ta programa labai greitai miela miela reikės man kurią laisvesnę dieną prisėst _liuks_ _liuks_ o vaikus tegu vyras parveda juokas juokas juokas na jai nori gražiai tai truputi reikia pažaisti. vyras dyrba neparves vaikų einu i torenta filmukų vaikams paieškoti,nes jau visi atsibodę
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:46 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pavargau nuo filmuko kurimo koki filmuka kuri? aš aišku labai daug praleidau bet gal gali trumpai pasikartoti? ir kokia programa?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:48 PM | Žinutė # 203 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) už tat ir sveriu po dviejų vaikų pagimdymo tik 45kg Varom tuomet abi pas plastinių operacijų daktariūkštį kokį, nuo manęs nuims, o tau dadės
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:51 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Varom tuomet abi pas plastinių operacijų daktariūkštį kokį, nuo manęs nuims, o tau dadės ir mane pasiimkit, ir aš galiu ką nors atiduot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:52 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) einu i torenta filmukų vaikams paieškoti,nes jau visi atsibodę mes tai varlių Babilonę žiūrėjao, ir pagaliau parsiuntė vyras, tai dabar tą žiūri, o šeip Burundukus labai mėgsta, madagaskaro abi dalis, medžioklės sezono atidarymą ir t.t.. draugė nupirko maniškiui na palauk kolekciją
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:53 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Va tokiais atvejais labai paranku kai vyriškis būna namuose, prie vieno pridėk du, ir jau visi trys Nusišnekėjau tai normaliai tai gaila kad vyro nėra namuose Quote (jurgutex) koki filmuka kuri? aš aišku labai daug praleidau 10 bet gal gali trumpai pasikartoti? ir kokia programa? draugei sukuriau kaip jos lelius auga,su mowie maker Quote (vilmutee) Varom tuomet abi pas plastinių operacijų daktariūkštį kokį, nuo manęs nuims, o tau dadės drasiai imčiau tu tik duok Quote (jurgutex) ir mane pasiimkit, ir aš galiu ką nors atiduot ir nuo tavęs paimčiau truputi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 2:55 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai varlių Babilonę žiūrėjao, ir pagaliau parsiuntė vyras, tai dabar tą žiūri, o šeip Burundukus labai mėgsta, madagaskaro abi dalis, medžioklės sezono atidarymą ir t.t.. _liuks_ _liuks_ draugė nupirko maniškiui na palauk kolekciją _liuks_ _liuks_ dabar siunčiuosi burundukus
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 3:20 PM | Žinutė # 208 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) ir mane pasiimkit, ir aš galiu ką nors atiduot O ką duosi?
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 3:24 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) O ką duosi? Galiu visko po biškį, daugiausia iš lašiakų srities
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 3:35 PM | Žinutė # 210 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Galiu visko po biškį, daugiausia iš lašiakų srities Ai šito gėrio tai ir aš turiu, biusto raumenų man reikėtų
|
Atsijungęs |
| |