Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:23 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faina faina nors neįprasta bet faina, nevargai kol išsirinkot kampą jieškojau beveik savaitę bet kaip pamačiau vieną tiek įkrito į akį sakiau jokio kito tik tą įdėjau prie naujų pirkinių foto
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:24 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke, o kaip kainos šiauliuose? nežinau atrodo kad nėra didelės tos kainos ten iš kur pirkome tai šakės kiek daug parduotų buvo kortėlės tik deda parduotas,parduotas perka žmonės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:26 PM | Žinutė # 648 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinau atrodo kad nėra didelės tos kainos ten iš kur pirkome tai šakės kiek daug parduotų buvo kortėlės tik deda parduotas,parduotas perka žmonės apsimoka pirkti dabar akcijos akcijos ir dar kartą akcijos pamenu, kai užsakėm kinderiui lovą tai gal kokius 5 kartus keitėm norus gerai kad per pažįstamus darėm, o tai kitas meistras būtų manau prasikeikęs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:26 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kažkaip maniškis nori sklypą pirkt nu va....tai isdalies faina ane...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:27 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) apsimoka pirkti dabar _liuks_ akcijos akcijos ir dar kartą akcijos juokas jop per akcijas galima daug ko gero prisipirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:28 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va....tai isdalies faina ane... aga faina, bet man labiau patiktų iškart eit gyvent , na o maniškis sako reikia pirkt kur nauji rajonai statosi nusipirkt ir kai prasidės statybos kaina skypo išaugs tada pagalvosim ar statyt ar parduot na bet reikia dar taupyt ir taupyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:30 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jop per akcijas galima daug ko gero prisipirkti arba per parduotuvių uždarymus , man labai patiko SBA balduose kampas, tik pas mus užsidarė parduotuvė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:31 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) arba per parduotuvių uždarymus arba,arba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:34 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip nelaukiu rytojaus, tai siaubas, tingiu eit į darbą reiks iš vieno miesto galo lėkt į kitą, greičiau mašinikę vyras nupirktų
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:37 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na bet reikia dar taupyt ir taupyt na gerao mergytes begu as jau luliuko... dar nusiprausti o dar anksti vyra reiks kelti tai reik pamiegot ba paskui neprikelsiu as jo visai...saldziu sapneliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:38 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke labai gražus kampas, aš buvau panašų nusižiūrėjus tik spalvos kitokios, bet kai apsisprendėm buvo nupirktas o laukt ilgai negalėjom tai pirkom kitą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:38 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sypsenele, čiau iki
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:39 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke labai gražus kampas, aš buvau panašų nusižiūrėjus tik spalvos kitokios, bet kai apsisprendėm buvo nupirktas 12 12 12 o laukt ilgai negalėjom tai pirkom kitą _liuks_ ačiukas nu man jis kaip įstrigo tai nieko nebemačiau dagiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:39 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na gerao mergytes begu as jau luliuko... dar nusiprausti o dar anksti vyra reiks kelti tai reik pamiegot ba paskui neprikelsiu as jo visai...saldziu sapneliu labanaktis sypsenele
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:44 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kagi lekiu liuli vyras nusimaudė, tai lekiu į lovytę pas jį iki rytojaus mergaitės
|
Atsijungęs |
| |