Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:09 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai reikia manu reklamos ir agitacijos as sian iki 12 nakties nemiegosiu tai gal papliurpsim kazkas ???
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:10 PM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tik va einu mazaja numaudyt ir paguldyti ja.. nes viena dar nemoka.. bet mokinasi greit tuoj grysiu mielos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:12 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tik va einu mazaja numaudyt ir paguldyti ja.. nes viena dar nemoka.. bet mokinasi greit tuoj grysiu mielos lauksim lauksim, nes maniškis į chalturkę išvaręs tai liūdžiu vaikas jau devintą sapną sapnuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:18 PM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) Dove@Deive, tai va dar si naktele ir privanosime tu snekuciu juokas juokas tik reik daug daug 4 4 4 4 arbatytes dar ir sedim naktim ir pliurpiam kol uzmiegam prie kompo juokas juokas juokas oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių na jos išsprendžiamos be treikia laiko tikiuosi kad viskas bus gerai ir sekliai prie namo nepersekios
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:24 PM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, uzmigdziau, uzglosciau savo kudiki, tikiuos ryt jis bus zvalus kaip ir anksciau .. mergaites miega, tai as ir kaip viena, maniskis sia savaite popietinese, tai grys tik po vidurnakcio..., dariau zele, sluoksniais, bet pritrukau...ryt ryte reiks dabaigt... o ka jus visos veikinejat?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:25 PM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių na jos išsprendžiamos be treikia laiko tikiuosi kad viskas bus gerai ir sekliai prie namo nepersekios na visos problemos yra išsprendžiamos tik gerai sakai reikia laiko , na o sekliai manau brangiai kainuoja nors šeip sakoma bent jau apie mūsų miestą, tai didelis kaimas ir visi visus pažįsta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:27 PM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dariau zele, sluoksniais, bet pritrukau...ryt ryte reiks dabaigt... o ka jus visos veikinejat? oi kaip aš mėgstų želę , bet kiek dariau sluoksniuotą, vis netaip gaunasi , nebent darau su vaisiais
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:29 PM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kiek dariau sluoksniuotą, vis netaip gaunasi o kas nesigauna? as tai persvieciamuose stiklinaitese darau, tai supilu kelis saukstus zele, tada isnesu i veranda, ir visus indelius statau ant tokio pagaliuko, paverciu, tada po kiek laiko kita sluoksni, ir kol uzsipildo, labai skanu valgyt kai skoniai ivairus, o dar jei grietineles vaikam uzpurskiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:45 PM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o kas nesigauna? as tai persvieciamuose stiklinaitese darau, tai supilu kelis saukstus zele, tada isnesu i veranda, ir visus indelius statau ant tokio pagaliuko, paverciu, tada po kiek laiko kita sluoksni, ir kol uzsipildo, labai skanu valgyt kai skoniai ivairus, o dar jei grietineles vaikam uzpurskiu na vat neišeina ir nors tu ką
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:45 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lauksim lauksim, nes maniškis į chalturkę išvaręs tai liūdžiu vaikas jau devintą sapną sapnuoja nu va kaip tau nepasiseke,o ko vyras naktim eina halturinti??? ka stotelei o vaikui tai pasiseke kad jau devinta sapnuoja sapniuka Quote (Dove@Deive) greičiausiai nešioji didelli ir sveiką berniuką,sesutei broliuką labai džiugu kad jums viskas gerai sypsenele informuok ir toliau mus,pranešk kada gimdysi,kaip gims norėtume pamatyti laukiamos forumietės lelioko oj cia visko galibut nes vyras jau nekiekviena diena mane papiluoja nes kai mergytes laukiausi tai neisleisdavo ir koks pavarges budavo Quote (Dove@Deive) oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių na jos išsprendžiamos be treikia laiko tikiuosi kad viskas bus gerai ir sekliai prie namo nepersekios tai as tikiu kad visko buna ir geru ir blogu dalyku as tai nepasiduodu nuotaikai blogai...
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:47 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, sveikute
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:48 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:49 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip tau nepasiseke,o ko vyras naktim eina halturinti??? ka stotelei o vaikui tai pasiseke kad jau devinta sapnuoja sapniuka na maniškis po darbo dar lekia, manęs kelionė laukia tai reikia pinigėlių ir būsto naujo ieškomės tai taupom
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:50 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžo maniškis
|
Atsijungęs |
| |