Sekmadienis, 2025-01-26, 8:03 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:09 PM | Žinutė # 616

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tikrai reikia manu reklamos ir agitacijos

as sian iki 12 nakties nemiegosiu tai gal papliurpsim kazkas ??? juokas juokas juokas juokas juokas smile smile
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:10 PM | Žinutė # 617

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
tik va einu mazaja numaudyt ir paguldyti ja.. nes viena dar nemoka.. bet mokinasi greit 10 10 10 10 tuoj grysiu mielos
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:12 PM | Žinutė # 618

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
tik va einu mazaja numaudyt ir paguldyti ja.. nes viena dar nemoka.. bet mokinasi greit tuoj grysiu mielos

lauksim lauksim, nes maniškis į chalturkę išvaręs tai liūdžiu 12 vaikas jau devintą sapną sapnuoja juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:15 PM | Žinutė # 619

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
oj sveikatyte puiki kaip ir kai pirmagimes laukiausi as miela
sok sok sok sok pilvukas labai gerai auga didelis gerai muistosi ale kartais buna kad net ir smarkiai kaip spiria net gera buna juokas juokas megejas ir pasidraskyti 10 10 10 ale va kad nzn ka cia reiskia kad paskauda man skrandy is apacios lyg kelia i virsu ir buna kad sunku kvepuoti net.... gal tai kad leliukas nemazas kiek zinau..

sveikute labai džiugu kad tau ir leliukui viska gerai _liuks_ _liuks_ miela miela mua mua
greičiausiai nešioji didelli ir sveiką berniuką,sesutei broliuką _liuks_ _liuks_ labai džiugu kad jums viskas gerai sypsenele _liuks_ _liuks_ informuok ir toliau mus,pranešk kada gimdysi,kaip gims 10 10 norėtume pamatyti laukiamos forumietės lelioko 10 10 _liuks_ _liuks_ mua mua mua mua mua mua mua mua mua

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:18 PM | Žinutė # 620

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
Dove@Deive, tai va dar si naktele ir privanosime tu snekuciu juokas juokas tik reik daug daug 4 4 4 4 arbatytes dar ir sedim naktim ir pliurpiam kol uzmiegam prie kompo juokas juokas juokas

oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių 10 na jos išsprendžiamos be treikia laiko _liuks_ tikiuosi kad viskas bus gerai _liuks_ ir sekliai prie namo nepersekios juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:24 PM | Žinutė # 621

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na va, uzmigdziau, uzglosciau savo kudiki, tikiuos ryt jis bus zvalus kaip ir anksciau
.. mergaites miega, tai as ir kaip viena, maniskis sia savaite popietinese, tai grys tik po vidurnakcio..., dariau zele, sluoksniais, bet pritrukau...ryt ryte reiks dabaigt...
o ka jus visos veikinejat?

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:25 PM | Žinutė # 622

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių na jos išsprendžiamos be treikia laiko tikiuosi kad viskas bus gerai ir sekliai prie namo nepersekios

na visos problemos yra išsprendžiamos tik gerai sakai reikia laiko _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ , na o sekliai manau brangiai kainuoja juokas juokas juokas juokas juokas juokas nors šeip sakoma bent jau apie mūsų miestą, tai didelis kaimas ir visi visus pažįsta juokas juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:27 PM | Žinutė # 623

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
dariau zele, sluoksniais, bet pritrukau...ryt ryte reiks dabaigt...
o ka jus visos veikinejat?

oi kaip aš mėgstų želę , bet kiek dariau sluoksniuotą, vis netaip gaunasi juokas juokas juokas , nebent darau su vaisiais _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:29 PM | Žinutė # 624

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet kiek dariau sluoksniuotą, vis netaip gaunasi

o kas nesigauna? as tai persvieciamuose stiklinaitese darau, tai supilu kelis saukstus zele, tada isnesu i veranda, ir visus indelius statau ant tokio pagaliuko, paverciu, tada po kiek laiko kita sluoksni, ir kol uzsipildo, labai skanu valgyt kai skoniai ivairus, o dar jei grietineles vaikam uzpurskiu

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:45 PM | Žinutė # 625

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o kas nesigauna? as tai persvieciamuose stiklinaitese darau, tai supilu kelis saukstus zele, tada isnesu i veranda, ir visus indelius statau ant tokio pagaliuko, paverciu, tada po kiek laiko kita sluoksni, ir kol uzsipildo, labai skanu valgyt kai skoniai ivairus, o dar jei grietineles vaikam uzpurskiu

na vat neišeina ir nors tu ką 10 10

Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:45 PM | Žinutė # 626

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
lauksim lauksim, nes maniškis į chalturkę išvaręs tai liūdžiu vaikas jau devintą sapną sapnuoja

nu va kaip tau nepasiseke,o ko vyras naktim eina halturinti??? ka stotelei juokas juokas juokas juokas o vaikui tai pasiseke kad jau devinta sapnuoja sapniuka

Quote (Dove@Deive)
greičiausiai nešioji didelli ir sveiką berniuką,sesutei broliuką labai džiugu kad jums viskas gerai sypsenele informuok ir toliau mus,pranešk kada gimdysi,kaip gims norėtume pamatyti laukiamos forumietės lelioko
oj cia visko galibut nes vyras jau nekiekviena diena mane papiluoja juokas
juokas juokas juokas nes kai mergytes laukiausi tai neisleisdavo ir koks pavarges budavo juokas juokas juokas juokas
Quote (Dove@Deive)
oj kad nebera kada šnekėti prie pc yra ir šeimyninių reikaliukų ir problemičių na jos išsprendžiamos be treikia laiko tikiuosi kad viskas bus gerai ir sekliai prie namo nepersekios
tai as tikiu kad visko buna ir geru ir blogu dalyku as tai nepasiduodu nuotaikai blogai...
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:47 PM | Žinutė # 627

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vaidabas, sveikute
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:48 PM | Žinutė # 628

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:49 PM | Žinutė # 629

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
nu va kaip tau nepasiseke,o ko vyras naktim eina halturinti??? ka stotelei o vaikui tai pasiseke kad jau devinta sapnuoja sapniuka

na maniškis po darbo dar lekia, manęs kelionė laukia tai reikia pinigėlių _liuks_ _liuks_ _liuks_
ir būsto naujo ieškomės tai taupom _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:50 PM | Žinutė # 630

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va grįžo maniškis

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025