Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
vaida | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:36 PM | Žinutė # 691 |
[ ( SE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, vaidabas, daniele, labukas baisu su tais vaikais manoji dar nera 3 metu ir isdarzelio parejus sako benas man uz plauku pese,
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:37 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -kaip sekasi,kaip tavo berniukas miela kai kaziuko mugė praėjo muge gerai, daugiau kaip puse pardave, o paskui vaziavom, nusipirko dzinsus, dzemperi ir pasiliko smulkiom islaidom, va fotke telefonu nufotkinau, neryski... o kas del to Ivykio, rodes jau vakar pasimirso, bet radau ryte slapia lova , vadinas jam tai dar veikia...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:40 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės na mes nesergam, o jau oras koks pasakiškas tikras pavasaris oi vaidabas žinok vakar važiavom į babiloną mažylis sako ką nors nusipirksiu už pinigėlius kur gavo medelius pardavęs, išsirinko mašiną tokią neblogą tik tėčiui pridėti truputį reikėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:43 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) baisu su tais vaikais manoji dar nera 3 metu ir isdarzelio parejus sako benas man uz plauku pese, vaida žinok maniškio grupėj irgi yra vienas mušeika ir mergaites muša baisu, maniškis irgi grįžo su mėlyne sako norėjo muštis, bet aš jį priveikiau, tai dabar prie manęs nesikabinėja , o jei kokią mergaitę mušą tai jis su draugais puola jų gint , ir kalbėjo ir auklėtoja ir mes tėvai niekas nepadeda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:46 PM | Žinutė # 695 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, na manoji be melyniu ir guzu maziukai gal zaislais nepasidaline pirmi metai, bet ka aukletojos veike jei skundzias, bet va mano dukryte vikri labai emociju pila aktore tikra tai gal biski ir is galvos dadeda netikru istoriju
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:50 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka merginos, uzleidziu kompiuteri vaikams, einu orkaitej parukytu kauliuku iskept, kol maniskis pirtelej, paskui kai grys, leksim pas draugus, mokinsiu drauge medelius daryt...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:50 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skaitau, ir kaip keista, paskaitau-vaida, ir jau manau cia man
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:53 PM | Žinutė # 698 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, smagei praleiskite laika o medelius galvojiu ir as bandyti daryti jusu pamokeliu paskaiciusi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:59 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) gei praleiskite laika o medelius galvojiu ir as bandyti daryti jusu pamokeliu paskaiciusi žinok pabandysi ir negalėsi sustot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 9:46 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na čia ir išmire nei vienos pleputės viena pabendravau chorų karai visai neidomūs,dainos negražios
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 11:05 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikutės ka veikiate mergaitės turbūt visos žiūrite chorų karus mes tai buvome su didžiuoju babilone ieškoti vyro broliui dovanos receptų knygos, labai megsta vyrukas gaminti,kepti pyragus dar koncertą pasižiūrėjome kaip tik koncertavo džiordana valio Panevėžys grįžo :sok: oj mes vakar buvom babilone :_liuks_: mugę apžiūrėjom, o kie grožybių tai kad babilone nėra labai knygų pasirinkimo tik vienas knygynas pirmam ir kitas antram , man tai pegaso arba masiulio knygynas patinka, nuolaidų daug :_liuks_: esu gavus iš draugių Oliverio knygą :_liuks_: bet Babilonas kaip išmiręs daug parduotuvių užsidarė
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-03-06, 11:08 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 11:06 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) chorų karai visai neidomūs,dainos negražios na man Mia labai gražiai padainavo, kaip visada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 11:09 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj pas mus tai kino seansas buvo įsikūnijimą žiūrėjom visi ir dar drauges prikabinom
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 11:49 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, mes jau namie, biski susinervinau, mano dienos atejo savaite anksciau Quote (Dove@Deive) tai čia šitas gražus berniukas kuri nuskriaudė? na kur nuotraukoje 10 toks mielas atrodo berniukas taip, cia mano mazius, va mano pamaiviukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 1:30 AM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj kaip faina karaliauti nakti forume vienai :juokas: :juokas: :juokas: :juokas: net vaikas prabudo sako labas rytas mamyte sakau eik zuiki dar liuli :juokas: per anksti vaikas užmigo tai prabudo na ir nesimiega man šią naktį,forumas tuščias tik aš viena :juokas: pati ištikimiausia :juokas: na nieko užtat sekmadienio diena greičiausiai neprisijungsiu,nes tvarkysiuos,eisime vyro brolio sveikinti su gimtadieniu,paskui kulšeles kepsiu su magy idea tai bus veiklos tikrai,dar vaikus pas tetule vesime,ji retai juos mato tai labai palepina, ir mes pailsime ir vaikai papramogauja nes tetule jaunatviška visur berniukus nusiveda,su didžiausiais ispudžiais pareina :_liuks_:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Sekmadienis, 2010-03-07, 1:34 AM |
Atsijungęs |
| |