Trečiadienis, 2025-01-29, 5:04 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
KipsiukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 12:24 PM | Žinutė # 721

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
vaida, bet kai as kiekviena diena sedziu namie tai man jau stogas ciuozia

Atsijungęs
vaidaData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:04 PM | Žinutė # 722

[ (SE) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
greitai auga tie vaikai pastovi rubai nevilkti ziuriu kad jau mazi

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:17 PM | Žinutė # 723

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaida)
greitai auga tie vaikai pastovi rubai nevilkti ziuriu kad jau mazi

tikra tiesa juokas juokas juokas o jei visus pirktumėme iš parduotuvių tai reiktų dar vienos algos juokas juokas juokas juokas
tai lauki pastoviai nuolaidų ir akcijų _liuks_ _liuks_
turim keletą draugų kurie turi padevėtų verslą, tai jie prirenka daug rūbų, o jau gražūs ir originalūs _liuks_ _liuks_ parduotuvėj nerasi juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:19 PM | Žinutė # 724

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na va, radau laisva kompa, prisedau, snd visa diena gulineju, nes sedint labai nosis bega...
tik va kaip nors valgyt seimynai padarysiu, ir vel tinginiausiu..
Vaida, turbut nedaskaiciau, ka dirbi? 10
o as savo seimyna pratinu, kad jau kiekviena savaitgali nebelektume i Babilona, nes bereikalingu islaidu gaunas, tas ta, kitas ana..uzteks kas antra, na nebent dar kokiu reikaliuku yra..
ateinanti savaitgali bandysim palekt Kaunan, reikia draugu mergyte aplankyt, kok neuzaugo juokas
Veneros nebematau, norejau jos del pamperiu torto paklaust galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:21 PM | Žinutė # 725

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
turim keletą draugų kurie turi padevėtų verslą, tai jie prirenka daug rūbų, o jau gražūs ir originalūs

tas tai taip, maziems ir as daug pririnkdavau, dabar jau maziau, turbut sunesioja tokie, kad nelieka ju..
as kas vasara anglijoj ir per seilus apiperku vaikus, na treningais, kedais, kuprinem ir tt ka uzmatau pigiai, tai va atsimeta tas priesrugsejinis apipirkimas, kai be tukstantelio vaiku mokyklon neapipirksi

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:24 PM | Žinutė # 726

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
oj aš tai prasikeikiau šiandien babilone kiek pinigeliu teko dėl vaiko padėti
kaip kvailė pati užsivedžiau su tais galimais išlošti pliušiniais žaisliukais,

oj mes irgi kai nueinam po lėktuvus skraidyt reikia juokas juokas , bet geriau nueinam į 2Babiloną išsidūksta ten _liuks_ _liuks_ , o mes iš pirmo kart pagavo žaisliuką _liuks_ _liuks_ , asiliuką tokį nemažą ištraukė _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:28 PM | Žinutė # 727

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o as savo seimyna pratinu, kad jau kiekviena savaitgali nebelektume i Babilona, nes bereikalingu islaidu gaunas, tas ta, kitas ana..uzteks kas antra, na nebent dar kokiu reikaliuku yra..

oj žinok ir mes lėkdavome kiekvieną savaitgalį juokas juokas , na bet kai nėra tų pramogų tai ką belieka daryti, su draugais baulingo lėkdavom pažaist, bet ir tas užsidarė juokas juokas , o šeip beveik kiekvieną savaitgalį vaikas su darželio draugais lekia ant tų batutų _liuks_ _liuks_ , tai tada aišku ir į pirmą babiloną užsukam, bet žinok kažkaip jei nieko nereikia tai nieko ir nebeperkam juokas juokas vyras sako kažkaip keista kad nieko nenusipirkom juokas juokas
na o jei dabar lekiam tai papromogaut _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:32 PM | Žinutė # 728

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
, bet žinok kažkaip jei nieko nereikia tai nieko ir nebeperkam juokas juokas vyras sako kažkaip keista kad nieko nenusipirkom juokas juokas

pas mus taip nebuna, kad nieko nereiktu juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:34 PM | Žinutė # 729

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nu jo gal ir nieko ta oliverio knyga nu bet ir kaina aš šiandien ir ją žiūrėjau beveik 100lt brangoka
dėl knygynų tai jai neturi nuolaidų kortelės tai visi knygynai vienodi,aš knygynuose retai lankausi tai man nesiskiria jie kažkuom

oj žinok maksėj oliveris 89Lt _liuks_ _liuks_ o draugė pirko kai 40 proc. nuolaida buvo _liuks_ _liuks_
žinok ir mes neturim tų nuolaidos kortelių, bet tikrai yra pigių knygų o ypač vaikams, kur kainuodavo po 29 tai būna po 5 ar 7 _liuks_ , labai dažnai nuolaidos ten, man tai patinka apsilankyti _liuks_ kažkada ieškojom originalios dovanos draugams vestuvių metinių progą, tai knygyne užmatėm "kamasutros" knygą juokas juokas juokas juokas kainavo 149, o buvo akcija tai už 59 nupirkom juokas juokas juokas juokas paskui vartėm visi ir žvengėm juokas
Quote (Dove@Deive)
saldainių krautuvėle ar kaip ten ja pavadinti tai tiek prisirinko kad ne tas žodis liudna o mes stengiamės paskutiniu metu kuo mažiau saldumynų ir sintetikos,bet kur tau kai mirga marga saldumynai

oj ten labai skanūs saldainiai irisiukai labai skanūs, _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:36 PM | Žinutė # 730

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
pas mus taip nebuna, kad nieko nereiktu

tai žinok pas mus pasitaiko juokas juokas atvažiuoja draugai ar šeip nesinori namie sedėt na ką lekiam į babiloną, mes kavos vaikai žaidžia _liuks_ , tada vyrai su vaikais kur jiems reikia o mergaitės kur joms reikia juokas juokas , bet jei nieko nereikia tai ir neieškom juokas juokas
o va kelintą dieną batų ieškau, ir kaip nerandu taip nerandu juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:42 PM | Žinutė # 731

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o va kelintą dieną batų ieškau, ir kaip nerandu taip nerandu

batu ir as amzinai ilgai ieskodavau, nes 39 koja pas mane, o blauzda super kuda, visur kaip i kibira ilipus juokas
bet dabar ir batu didesnis pasirinkimas, ir pastambejus blausda kiek storesne, jau lengviau randu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:47 PM | Žinutė # 732

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
batu ir as amzinai ilgai ieskodavau, nes 39 koja pas mane, o blauzda super kuda, visur kaip i kibira ilipus
bet dabar ir batu didesnis pasirinkimas, ir pastambejus blausda kiek storesne, jau lengviau randu

oj aš tai randu, bet arba kaino kosminė arba baisūs, kai padėti gražiai atrodo, o kai ant kojos tai kažkoks košmaras juokas juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:51 PM | Žinutė # 733

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj aš tai randu, bet arba kaino kosminė arba baisūs, kai padėti gražiai atrodo, o kai ant kojos tai kažkoks košmaras

as graziu labai daug matau, bet ne man liudna man buvo sutrupinta viena koja, metalas detas, tai kulniuku negaliu nesiot

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:58 PM | Žinutė # 734

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
tai kulniuku negaliu nesiot

o man kaip gražu su kulniuku, kasdienai tai noriu su mažu kulniuku arba visai be kulniuko, o išeigai tai turiu aukštakulnius _liuks_ _liuks_
na lėksiu rytoj iki Žygio batų centre, kortelę turiu tai gal rasiu juokas juokas

Atsijungęs
DžakondaData: Sekmadienis, 2010-03-07, 4:04 PM | Žinutė # 735

[ (LT) ]

Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 71
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutes 4
vaidabas labai labai uzjauciu del to ka jums teko patirti,baisu tikiosi tavo sunus greitai pamirs ta siauba ir viskas susitvarkys

Tai,kas mūsų nenužudo, padaro mus dar stipresniais ;)

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025