Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 12:24 PM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaida, bet kai as kiekviena diena sedziu namie tai man jau stogas ciuozia
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:04 PM | Žinutė # 722 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| greitai auga tie vaikai pastovi rubai nevilkti ziuriu kad jau mazi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:17 PM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) greitai auga tie vaikai pastovi rubai nevilkti ziuriu kad jau mazi tikra tiesa o jei visus pirktumėme iš parduotuvių tai reiktų dar vienos algos tai lauki pastoviai nuolaidų ir akcijų turim keletą draugų kurie turi padevėtų verslą, tai jie prirenka daug rūbų, o jau gražūs ir originalūs parduotuvėj nerasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:19 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, radau laisva kompa, prisedau, snd visa diena gulineju, nes sedint labai nosis bega... tik va kaip nors valgyt seimynai padarysiu, ir vel tinginiausiu.. Vaida, turbut nedaskaiciau, ka dirbi? o as savo seimyna pratinu, kad jau kiekviena savaitgali nebelektume i Babilona, nes bereikalingu islaidu gaunas, tas ta, kitas ana..uzteks kas antra, na nebent dar kokiu reikaliuku yra.. ateinanti savaitgali bandysim palekt Kaunan, reikia draugu mergyte aplankyt, kok neuzaugo Veneros nebematau, norejau jos del pamperiu torto paklaust
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:21 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) turim keletą draugų kurie turi padevėtų verslą, tai jie prirenka daug rūbų, o jau gražūs ir originalūs tas tai taip, maziems ir as daug pririnkdavau, dabar jau maziau, turbut sunesioja tokie, kad nelieka ju.. as kas vasara anglijoj ir per seilus apiperku vaikus, na treningais, kedais, kuprinem ir tt ka uzmatau pigiai, tai va atsimeta tas priesrugsejinis apipirkimas, kai be tukstantelio vaiku mokyklon neapipirksi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:24 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj aš tai prasikeikiau šiandien babilone kiek pinigeliu teko dėl vaiko padėti kaip kvailė pati užsivedžiau su tais galimais išlošti pliušiniais žaisliukais, oj mes irgi kai nueinam po lėktuvus skraidyt reikia , bet geriau nueinam į 2Babiloną išsidūksta ten , o mes iš pirmo kart pagavo žaisliuką , asiliuką tokį nemažą ištraukė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:28 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as savo seimyna pratinu, kad jau kiekviena savaitgali nebelektume i Babilona, nes bereikalingu islaidu gaunas, tas ta, kitas ana..uzteks kas antra, na nebent dar kokiu reikaliuku yra.. oj žinok ir mes lėkdavome kiekvieną savaitgalį , na bet kai nėra tų pramogų tai ką belieka daryti, su draugais baulingo lėkdavom pažaist, bet ir tas užsidarė , o šeip beveik kiekvieną savaitgalį vaikas su darželio draugais lekia ant tų batutų , tai tada aišku ir į pirmą babiloną užsukam, bet žinok kažkaip jei nieko nereikia tai nieko ir nebeperkam vyras sako kažkaip keista kad nieko nenusipirkom na o jei dabar lekiam tai papromogaut
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:32 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , bet žinok kažkaip jei nieko nereikia tai nieko ir nebeperkam juokas juokas vyras sako kažkaip keista kad nieko nenusipirkom juokas juokas pas mus taip nebuna, kad nieko nereiktu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:34 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nu jo gal ir nieko ta oliverio knyga nu bet ir kaina aš šiandien ir ją žiūrėjau beveik 100lt brangoka dėl knygynų tai jai neturi nuolaidų kortelės tai visi knygynai vienodi,aš knygynuose retai lankausi tai man nesiskiria jie kažkuom oj žinok maksėj oliveris 89Lt o draugė pirko kai 40 proc. nuolaida buvo žinok ir mes neturim tų nuolaidos kortelių, bet tikrai yra pigių knygų o ypač vaikams, kur kainuodavo po 29 tai būna po 5 ar 7 , labai dažnai nuolaidos ten, man tai patinka apsilankyti kažkada ieškojom originalios dovanos draugams vestuvių metinių progą, tai knygyne užmatėm "kamasutros" knygą kainavo 149, o buvo akcija tai už 59 nupirkom paskui vartėm visi ir žvengėm Quote (Dove@Deive) saldainių krautuvėle ar kaip ten ja pavadinti tai tiek prisirinko kad ne tas žodis o mes stengiamės paskutiniu metu kuo mažiau saldumynų ir sintetikos,bet kur tau kai mirga marga saldumynai oj ten labai skanūs saldainiai irisiukai labai skanūs,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:36 PM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus taip nebuna, kad nieko nereiktu tai žinok pas mus pasitaiko atvažiuoja draugai ar šeip nesinori namie sedėt na ką lekiam į babiloną, mes kavos vaikai žaidžia , tada vyrai su vaikais kur jiems reikia o mergaitės kur joms reikia , bet jei nieko nereikia tai ir neieškom o va kelintą dieną batų ieškau, ir kaip nerandu taip nerandu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:42 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va kelintą dieną batų ieškau, ir kaip nerandu taip nerandu batu ir as amzinai ilgai ieskodavau, nes 39 koja pas mane, o blauzda super kuda, visur kaip i kibira ilipus bet dabar ir batu didesnis pasirinkimas, ir pastambejus blausda kiek storesne, jau lengviau randu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:47 PM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) batu ir as amzinai ilgai ieskodavau, nes 39 koja pas mane, o blauzda super kuda, visur kaip i kibira ilipus bet dabar ir batu didesnis pasirinkimas, ir pastambejus blausda kiek storesne, jau lengviau randu oj aš tai randu, bet arba kaino kosminė arba baisūs, kai padėti gražiai atrodo, o kai ant kojos tai kažkoks košmaras
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:51 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj aš tai randu, bet arba kaino kosminė arba baisūs, kai padėti gražiai atrodo, o kai ant kojos tai kažkoks košmaras as graziu labai daug matau, bet ne man man buvo sutrupinta viena koja, metalas detas, tai kulniuku negaliu nesiot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:58 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai kulniuku negaliu nesiot o man kaip gražu su kulniuku, kasdienai tai noriu su mažu kulniuku arba visai be kulniuko, o išeigai tai turiu aukštakulnius na lėksiu rytoj iki Žygio batų centre, kortelę turiu tai gal rasiu
|
Atsijungęs |
| |
Džakonda | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 4:04 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 71
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes vaidabas labai labai uzjauciu del to ka jums teko patirti,baisu tikiosi tavo sunus greitai pamirs ta siauba ir viskas susitvarkys
Tai,kas mūsų nenužudo, padaro mus dar stipresniais ;)
|
Atsijungęs |
| |