Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 1:05 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nuo ryto darbas o dabar laisva kaip paukštis , apsitvarkiau laukiu kol draugė iš biržos grįš o ką tau pasiūlė ?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 1:07 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai dar už darželį sumokėjau, vajetau kaip brangu , tik draudimą sumokėt pamiršau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 1:28 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Et netyčia kompas persikrovė... snieguoliuke, kaip tau smagu, kad taip dažnai draugė aplanko... vakar buvo, šiandien vėl lauki.... smagu. Maniškės mergiotės tai visos dyrba, tai be weekend'o neišeina susimatyt. Kaip vakar draugei avarijos pasekmės? Skausmingai finansiškai atsilieps ar pusę bėdos? O ketvirtadienis tai man kažkokį keistą susimąstymą atnešė idiotiškus jausmus... net nežinau, ką čia veikt... Norėtūs visai lyst į patalus ir kokią knygą paskaityt, bet jokios naujos neturiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 1:41 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai dabar maniškis sako, tai visdar mašinos mažutės nori?kažkaip manau didesnėje jautiesi saugesnis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 1:55 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus kažkaip kas antrą savaitgalį, dažniausiai penktadienį mergaičių "pižamų vakarėlis" jetus kaip smaguuuuu... pavydu.... Quote (snieguoliuke) tai dabar maniškis sako, tai visdar mašinos mažutės nori?kažkaip manau didesnėje jautiesi saugesnis cha aš niekad mažos nenorėjau... išviso noriu džipo infiniti oranžinio!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:03 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės štai ir aš jau namie,buvome mieste,draugę aplankėme,i babiloną užsukome,truputi apsiprekinome,nusipirkau plaukams kaukę ir kapsules su placenta žinau kad labai geri produktai su placenta. vaikams dar vitaminų su akcija nupirkau,gavome dovanų iš draugės šuniuką iš kiosko kur už lipdukus ir gryžome namo. ką jūs mergaitės veikiate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:12 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žinau kad labai geri produktai su placenta tai jau prisiklausei Kurtinaičio, kuris placentą į raumenis leidžiasi, tipo amžinai jaunas bus Dove@Deive, šiandien radau tavo dovaną....ačius, kaip miela... ;) o avatara čia to dovanų gauto šuniuko proga pasikeitei ar jau supratai kad valentinas baigėsi?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:19 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai jau prisiklausei Kurtinaičio, kuris placentą į raumenis leidžiasi, tipo amžinai jaunas bus juokas juokas juokas Dove@Deive, šiandien radau tavo dovaną....ačius, kaip miela... ;) o avatara čia to dovanų gauto šuniuko proga pasikeitei ar jau supratai kad valentinas baigėsi? juokas _liuks_ ne ne kurtinaičio prisiklausiau,o o tos dainininkės kur jos mama žolininkė ir pati gamina kremus ir visa kita,nu kaip ji ten vadinasi??? ir šiaip žinau kad produktai su placenta yra geras dalykas buvau nusprendusi nebesikeitelioti avatarų,nes paskui pati savęs neatpažystu kol priprantu prie naujo avataro,bet pamačius toki miela šuniuką nesusilaikiau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:31 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nu kaip ji ten vadinasi??? GINATRĖ Quote (Dove@Deive) buvau nusprendusi nebesikeitelioti avatarų buvai nusprendus visus metus Valentadienį švest?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:36 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| taip Gintarė Karaliūnaitė gerai kad priminiai jo būčiau šventusi visus metus valentiną bet va ir nebešvesiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:41 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ei aš tik daba pamačiau kad tas tavo ciuckis dar ir juda geeeeras. Dieve Dieve kaip užsinorėjau valgyt... puuuusryčių!!!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:44 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ei aš tik daba pamačiau kad tas tavo ciuckis dar ir juda juokas geeeeras. Dieve Dieve kaip užsinorėjau valgyt... puuuusryčių!!! aišku juda mano ciuckis aš ir einu greit ko nors užkrimsiu ir reikės eiti pasimti mažylio iš darželio,tada apsitvarkyti ir gaminti valgi eisiu susirašysime truputi vėliau ikissssssss neplipliurpkit be manęs labai daug
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:45 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nieko sau nori pusryčių tai kur visą dieną mergaitę buvai jau pietus reikia valgyti bėk greitai pavalgyti ikisssssssss
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 2:47 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bėk, Dove@Deive, bėk... Quote (Dove@Deive) neplipliurpkit be manęs labai daug Dėl šito negarantuoju.... man dzin, aš galiu ir su savim kalbėtis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:25 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dėl šito negarantuoju.... man dzin, aš galiu ir su savim kalbėtis va čia tai ištikima forumietė bet aš jungiuosi prie tavęs
|
Atsijungęs |
| |