Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:30 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| :juokas: Aš jau norėjau maždaug klaust "Sindre, kaip tau sekasi? Ar radai ko užkąst?" tada Quote "Taip, kaip tik šiuo metu žudau savo skrandį keptais buterbrodais, Kaip Tau sekasi?" Quote "Et keistokai sekas... su protingu žmogum kalbuosi ir tiek." :juokas: tai neteks turbūt šios strategijos panaudot. Kur buvai snieguoliuke? Ir ką tu dyrbi? Klausiau kitoj temoj, bet ten ne į temą
Paskutinį kartą redaguota Sindre - Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:33 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai nesuprantu tai kaip man padėkot už tuos "New award"? kodėl nėra "atsakyti"? thanx
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:45 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kur buvai snieguoliuke? Ir ką tu dyrbi? Klausiau kitoj temoj, bet ten ne į temą na va dirbu puse etato socialine darbuotoja , kadangi baigiau mokslus, tai iškart dirt pradėjau, tai va dar apie save turiu vyrą ir 5 m sūnų o aš tai niekur nebuvau su draugėm bazarinom, iš darbo biržos grįžo , va aš niekaip laiko nerandu nunešti darbo sutartį į biržą o ką tu? dirbi mokaisi?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:47 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš tai nesuprantu tai kaip man padėkot už tuos "New award"? kodėl nėra "atsakyti"? thanx yra tik gal nerandi , eini atn nario informacijos ir pasirenki pliusiuką ir ten išsirenki kokį parašai už ką įvedi kodą ir spaudi add , man rodos taip
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:48 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai neteks turbūt šios strategijos panaudot. panaudosi kitą dieną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:51 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gavome dovanų iš draugės šuniuką iš kiosko kur už lipdukus ir gryžome namo. ką jūs mergaitės veikiate? neblogi tie šuniukai, tik labai daug lipdukų reikia nesusipeš dėl jo broliukai aš tai kažkada į Rimi nuėjau ir lygiai tokie pat šuniukai buvo su 70 proc. nuolaida tai gavosi 5 Lt ir dar lojantys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:53 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,truputi apsiprekinome,nusipirkau plaukams kaukę ir kapsules su placenta žinau kad labai geri produktai su placenta. aga geri produktai mes tai savaitgalį lėksim vaikis nori į atrakcionus
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:53 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dažniausiai penktadienį mergaičių "pižamų vakarėlis" juokas juokas , visada visos susirenkam pas kurią nors, tada maniškiui vyrui tenka visas išvežiot juokas -kaip faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:54 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre prie parašytos žinutės dešinėje pusėje yra du nykščiai vienas žalias tai duodi kitam nariui medalį dovaną,o raudonas nikštys tai jau negerai, gal supratai tikiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:54 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va dirbu puse etato socialine darbuotoja o tai čia kokioj įstaigoj? įdomu.. Quote (snieguoliuke) turiu vyrą ir 5 m sūnų sitą jau iš kalbos supratau Quote (snieguoliuke) va aš niekaip laiko nerandu tai žinoma, geriau prie PC pasėdėt...vis įdomiau Quote (snieguoliuke) o ką tu? dirbi mokaisi? Bakalauras seniai baigtas, magistras šiek tiek apleistas. Šiemet jau galvojau kažkaip damušiu, bet entuziazmas per visokias bėdas "šeimynines" dingo, o dabar jau terminai praplaukė, tad lauksim entuziazmo grįžtant ir šviesesnių laikų. O dirbu tai aš savivaldybės strateginio planavimo ir investicijų skyriuje, bet kadangi esu pakaitinis valstybės tarnautojas tai nepergyvenu stipriai. Atostogauju dabar.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:56 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neblogi tie šuniukai, tik labai daug lipdukų reikia juokas juokas nesusipeš dėl jo broliukai juokas juokas nei vienas jo negaus,nei jiems jis reikalingas,net neidomus padėsimdėl grožio duok jiems mašina,o ne šuniuką kaip tingiu eiti plauti indų tai ne tas žodis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 3:58 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sindre prie parašytos žinutės dešinėje pusėje yra du nykščiai vienas žalias tai duodi kitam nariui medalį dovaną,o raudonas nikštys tai jau negerai, gal supratai tikiuosi Dove@Deive, joooo supratau. Ačiūūū už paaiškinimą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 4:01 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Bakalauras seniai baigtas, magistras šiek tiek apleistas. Šiemet jau galvojau kažkaip damušiu, bet entuziazmas per visokias bėdas "šeimynines" dingo, o dabar jau terminai praplaukė, tad lauksim entuziazmo grįžtant ir šviesesnių laikų. O dirbu tai aš savivaldybės strateginio planavimo ir investicijų skyriuje, bet kadangi esu pakaitinis valstybės tarnautojas tai nepergyvenu stipriai. Atostogauju dabar. aš irgi noriu magistrą baigti, manau rudenį stosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 4:03 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o tai čia kokioj įstaigoj? įdomu.. "Epilepsis' man gerai pasisekė tik pradėjau dirbt o ir kelionę išsiuntė į konferenciją norvegijoje kitą trečiadienį einu į pokalbį į socialinių paslaugų centrą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 4:05 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nei vienas jo negaus,nei jiems jis reikalingas,net neidomus padėsimdėl grožio oj maniškiui tai patinka minkšti žaisliukai turi gal 3 didelius šarpėjus ir visokių kitokių , kai eina miegoti visus suguldo ir užkloja sakom bus labai dėmesingas kai užaugs arba pedantas
|
Atsijungęs |
| |