Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:12 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kad į užpakalį spirtų ir priverstų? Pasiimk gramatiką, pasiimk žodyną, internete krūvos mokomųjų užduočių, be to filmus žiūrėk angliškai ir psio, nereiks niekur eit. tai aš taip ir darysiu maniškis baigė kursus jam darbas užpirko, tai mane sakė pamokės o šeip tai turiu pažįstama kuri moko anglų tai ji sakė pašefuotų mane , nes aš tai prancūzų mokiausi , tai anglų manau irgi gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:13 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na va indai jau išplauti,bulvių apkepas jau kepa Ne nu panos jūs tyčiojatės. Aš pasiguodžiau kad valgyt noriu, bet gamintis tai jau ne! ne šiandien! Šiaip ne taip porą sumuštinių sugebėjau pasidaryt o jos čia erzina visokaiis tinginiais, kisieliais, žuvytėm su vaisiais, apkepais dabar galų gale...
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:15 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na va indai jau išplauti,bulvių apkepas jau kepa _liuks_ _liuks_ tuoj vėl galėsi plaut
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:17 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ne nu panos jūs tyčiojatės. Aš pasiguodžiau kad valgyt noriu, bet gamintis tai jau ne! ne šiandien! Šiaip ne taip porą sumuštinių sugebėjau pasidaryt o jos čia erzina visokaiis tinginiais, kisieliais, žuvytėm su vaisiais, apkepais dabar galų gale... kurią dieną tu erzint galėsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:18 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai anglų manau irgi gerai šiais laikais be anglų ir rusų sudėtinga. O man rusų tai tas pats kas čiučmekų. Bet vis tenka pabendraut neišvengiamai tai jau ši bei tą karpau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:21 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ne nu panos jūs tyčiojatės. Aš pasiguodžiau kad valgyt noriu, bet gamintis tai jau ne! ne šiandien! Šiaip ne taip porą sumuštinių sugebėjau pasidaryt o jos čia erzina visokaiis tinginiais, kisieliais, žuvytėm su vaisiais, apkepais dabar galų gale... juokas juokas jai būtum tokia alkana tai eitum ir pasigamintum koki skanų patiekaliuką,greičiausiai ne tokia jau ir alkana marš i virtuvę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:24 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) šiais laikais be anglų ir rusų sudėtinga. O man rusų tai tas pats kas čiučmekų. Bet vis tenka pabendraut neišvengiamai tai jau ši bei tą karpau oj aš rūsų tai moku ir rašyt ir skaitys, ir dar egzą laikiau o anglų tai suprantu bet kalbėt tai nelabai, nors su norvegais kažkaip susikalbėjau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:24 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jai būtum tokia alkana tai eitum ir pasigamintum koki skanų patiekaliuką,greičiausiai ne tokia jau ir alkana Aš šiandien labai be jėgų ir be ūpo sėdžiu prie kompo ir vos pakeliu arbatos puodelį, toks sunkus atrodo, kad vaje vaje... jei reik iki nykštukų nueinu, o rodos kad būčiau tris kartus aplink miestą apėjus Kažkokia ne Sindriška diena visai.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:27 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš svečiuose buvau. Atvažiavau visa trykštanti energija, su "cinkeliu", net mane priimantysis žmogutis stebėjosi, ko tokia gyvybinga. Tai papasakojau aš jam apie Energetinius vampyrus ir energetinius donorus. Matyt taip gavosi kad aš šį kart buvau donoras.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:27 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nueinu, o rodos kad būčiau tris kartus aplink miestą apėjus Kažkokia ne Sindriška diena visai. būna tokių dienų būna
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 5:38 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką...Naisiai... ;)
|
Atsijungęs |
| |
Ala | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 6:41 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus kažkaip kas antrą savaitgalį, dažniausiai penktadienį mergaičių "pižamų vakarėlis" , visada visos susirenkam pas kurią nors, tada maniškiui vyrui tenka visas išvežiot kaip faina. sveikutes,ka veikiat?
http://groziosala.weebly.com/index.html
Paskutinį kartą redaguota Ala - Ketvirtadienis, 2010-03-18, 6:47 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 6:53 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) kaip faina. sveikutes,ka veikiat aga fainai , pabūt be vyrų ir vaikų aš tai va trumpam prisėdau, eisim su mažuoju skaityt, naują knygutę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 6:54 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškiai tai dabar citrinų sultys spaudžias, fui kaip šlykštu, bet mažasis geria kaip limonadą
|
Atsijungęs |
| |
Ala | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-18, 7:09 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškiai tai dabar citrinų sultys spaudžias, fui kaip šlykštu, bet mažasis geria kaip limonadą oho
http://groziosala.weebly.com/index.html
Paskutinį kartą redaguota Ala - Ketvirtadienis, 2010-03-18, 7:11 PM |
Atsijungęs |
| |