Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:11 PM | Žinutė # 526 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai firmos direktorius paskambino ir pakvietė,ten ir mano vyras dyrba,ir visoj firmoj dyrba šeimos,artimieji ir giminės bet nelabai kokia jei firma, jei atleidžia jauną mamytę su 2 vaikiukais , ir jei tu dar viena dirbi dizaino vykdytoja, jug galėjo algą sumažinti o ne atleisti , o paskui viečiasi nelegaliai, kad tik jiems geriau būtų o ne darbininkams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:12 PM | Žinutė # 527 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jugute, kaip gyvenasi? Kaip sūneliukas tavo? kaip sveikatytės? laukiu svečių dabar tai kol laukiu čia dar esu mažylis kaip ir gerai jau tik truputi dar slogytė ir pakosija bet labai retai.na ką tu veikinėji?kaip vakar vakaras praėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:13 PM | Žinutė # 528 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oooooo išėjo pagaliau, tai einu vyno gert grįšiu ryt... čius bingo panelės na kaip vynas Quote (Sindre) "nuodėmingoji kalifornija" eina geeeeras šitas eikit žiet aš irgi jį žiūriu, geras filmas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:14 PM | Žinutė # 529 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) kokie šiandien mergaičių planai? na ką po darbų, dabar namuose, eisiu skalbenkę pajunkt, rūbus plaut reikia ,
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:15 PM | Žinutė # 530 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atsiprašysiu jau svečiai pas mane atėjo veliau parašysiu ikiukas jums
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:16 PM | Žinutė # 531 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) laba tai tau jau gerai kad po darbų o kitos turbūt dar dirba arba nedirba ir forumiuke sėdi, čia kaip darbas Quote (Sindre) oo koks sutapimas. Mūsų šventė taip pat 15 dieną būdavo velnias, kiek daug sutapimų geras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:16 PM | Žinutė # 532 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) veliau parašysiu ikiukas jums iki jugute
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:17 PM | Žinutė # 533 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) laukiu svečių dabar tai kol laukiu čia dar esu mažylis kaip ir gerai jau tik truputi dar slogytė ir pakosija bet labai retai.na ką tu veikinėji?kaip vakar vakaras praėjo Tai liuks tada kad sparčiai sveikstat. o vakar vakaras labai labai praėjo... va katik ir grįžau aš po to vakaro... tik kad šiandien kaip maišu trenkta... tiek nedaug brenduko skanavau, o jausmas kad mažiausiai butelį būčiau suvartojus... Neperdirba mano organizmas svaigiųjų gėrimų į naudingas medžiagas.. dėl to ir skanauju labai retai... bet vistiek džiugu, nes antradienį atšvenčiau. šiandien reik švęst trečiadienį, bet šventimui renkuosi Arbatą ir apelsinų sultis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:18 PM | Žinutė # 534 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai dar buvom su vyru namo apžiūrėt, na tiksliau namo dalies per 2 aukštus , patiko žiauriai bet....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:19 PM | Žinutė # 535 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) šiandien reik švęst trečiadienį, bet šventimui renkuosi Arbatą ir apelsinų sultis mes irgi gal vakare gramiuką darysim bet nelabai noriu ryt į darbą o aš savo medelį pabaigiau liko tik papuošti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:23 PM | Žinutė # 536 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kaip vynas Aš vyno nemėgstu, tai taip bet kokį gėrimą vadinu vynu, nes kultūringiau skamba O brendis gerai Quote (snieguoliuke) na ką po darbų, dabar namuose, eisiu skalbenkę pajunkt, rūbus plaut reikia man taip pat reiks Quote (snieguoliuke) arba nedirba ir forumiuke sėdi, čia kaip darbas agha aš kai dirbau vienoj įmonėj pamenu išsikvietė mane direktorius ir sako... Indre, jei skype ir kiti plepėjimo kanalai užimtų iki 50% tavo darbo laiko, tai aš nieko nesakyčiau... bet kaip pastebėjau tai sudaro 90% tavo darbo, tai jei gali primažink apsukas kaip tada gėda pasidarė
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:31 PM | Žinutė # 537 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai dar buvom su vyru namo apžiūrėt, na tiksliau namo dalies per 2 aukštus , patiko žiauriai bet.... kas bet? Namą pirksit? Fantastika... Quote (snieguoliuke) mes irgi gal vakare gramiuką darysim Metadoxil'iu iš anksto pasirūpink aš tau sakau...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:32 PM | Žinutė # 538 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) agha aš kai dirbau vienoj įmonėj pamenu išsikvietė mane direktorius ir sako... Indre, jei skype ir kiti plepėjimo kanalai užimtų iki 50% tavo darbo laiko, tai aš nieko nesakyčiau... bet kaip pastebėjau tai sudaro 90% tavo darbo, tai jei gali primažink apsukas kaip tada gėda pasidarė o aš šiandien į socialinių paslaugų centrą nebenuėjau , paskambino sako direktoriaus nėra, tai eisiu penktadienį o man tai darbe irgi kompą nupirko, tai ir dirbsiu ir sedėsiu forumuose
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:34 PM | Žinutė # 539 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paskambino sako direktoriaus nėra, tai eisiu penktadienį svarbu ne 4dienį galėsi ramiai sau trečiadienį švęst Quote (snieguoliuke) ir dirbsiu ir sedėsiu forumuose žiūrėk kad neužgaudytų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 1:36 PM | Žinutė # 540 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kas bet? Namą pirksit? Fantastika... aga ieškom, bet maniškis labaiu statyti nori , nes pasitaupėm truputį, dabar aš dirbti pradėjau, tai dauguma draugų statosi, tai sakom ir mes jau gal laikas ir dabar palankus metas pirkti, nes kainos nukritusios , o žiūrėjom netoli centro, per du aukštus, 3 kambariai virtuvė ir visa kita, ir kaina , bet savininkai perspėjo kad parduoda nes kaimynai kitos dalies labai labai blogi, sakė todėl ir neparduoda , na o kadangi mes patirties su nekokias kaimynais turėjom tai nebenorim , sakom gal skypą pirksim, nes ir žemė atpigus ir pamažu pasistatysim , nes į butą nelabai norim, mokesčiai ir t.t o dar paskola bus
|
Atsijungęs |
| |