Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:32 AM | Žinutė # 1471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ot tai yra čia ko laukt pas gydytoją tegu nueina.... siaubekas kaip ir man reiktų, bet man psichologinis diskomfortas, negaliu perlipt per save nors užmušk... buvo sakė po gimdymo siusitvarkys, tai tegu gimdo na va aš kavutę su draugyte geriu, ruošiuosi vėl į miestą pripliurbsim mes 100 puslapiukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:33 AM | Žinutė # 1472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) ka veikinejate? as tai fermoi darbuojuos aš kavutę su draugyte geriu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
evut1 | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:36 AM | Žinutė # 1473 |
[ ( SE) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes tai ka veikinejat?as gal kuri prisijungia?
|
|
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:36 AM | Žinutė # 1474 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kavutę su draugyte geriu o man atrodo jus su mumis snekat o drauge? ?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:37 AM | Žinutė # 1475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) as tai fermoi darbuojuos jetus džiaugiuos, kad šita liga nesergu... kiek pasižiūri aplink visi pakvaišę su tom fermom draugą vieną pamenu kažkada iš gimtadienio parvežėm trūkutį, vos iki buto bendrom jėgom draugai užvilko, bet kad griūtų miegot, tai ne žiūriu jis 4:00 val ryto fermą apsiravėt nusprendė mes su Boyfrendu anksčiau travian'ą kaldavom, tai būdavo užsistatai žadintuvą ir pakaitom arba viens arba kits keliasi karius išvest, užpult kąnors, pasistatyt rezidenciją ar resursus išsiparduot kad nieks nepavogtų tai dabar specialiai net nepradedu jokių žaidimų, nes labai azartas apima, po to liguista jau gaunasi man
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:39 AM | Žinutė # 1476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bendrom jėgom draugai užvilko, bet kad griūtų miegot, tai ne žiūriu jis 4:00 val ryto fermą apsiravėt nusprendė prajuokinot negaliu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:40 AM | Žinutė # 1477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skanios kavytės jumi... o mano skrandis jau norėtų maisto davinio...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:41 AM | Žinutė # 1478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) o man atrodo jus su mumis snekat o drauge? visur spėju venera nerašyk man Jūs rašyk tu , nors šeip labai malonu, kad esi jauna ir taip pagarbiai reipiesi į suaugusį o ča bent jau man drąsiai gali rašyti tu o iš kur šypseniukų tokių gražių gavai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:42 AM | Žinutė # 1479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Skanios kavytės jumi... o mano skrandis jau norėtų maisto davinio... ačiū, skani skani kavytė, aš tai dar soti nuo vakarykščių cepelinų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:44 AM | Žinutė # 1480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o iš kur šypseniukų tokių gražių gavai? kurie čia tau gražūs? Pakopink.... nes žiūriu kad pas visas vienodi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:45 AM | Žinutė # 1481 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jetus džiaugiuos, kad šita liga nesergu... kiek pasižiūri aplink visi pakvaišę su tom fermom draugą vieną pamenu kažkada iš gimtadienio parvežėm trūkutį, vos iki buto bendrom jėgom draugai užvilko, bet kad griūtų miegot, tai ne žiūriu jis 4:00 val ryto fermą apsiravėt nusprendė aš tai žinok net nabandžiau jo žaist aš ant Zumos buvau užsikabinus pas mus draugas irgi pamišęs dėl fermos, jei tik atvažiuoja kur į svečius, iškart puola prie kompo savo fermos žiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:45 AM | Žinutė # 1482 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai dar soti nuo vakarykščių cepelinų oj nešnekėk nes seilė tysta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:46 AM | Žinutė # 1483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kurie čia tau gražūs? pas venerą pirmas tas tuk tuk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:48 AM | Žinutė # 1484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas venerą pirmas tas tuk tuk radau jis prie visų šypsenėlių nepastebėjau turbūt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 10:49 AM | Žinutė # 1485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oj nešnekėk nes seilė tysta tai atsųsiu tau kokius 2
|
Atsijungęs |
| |