Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:09 PM | Žinutė # 571 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) koks tavo reiklas... eik pyrago kept juokas juokas juokas ir kas šiais laikais tau išgalės tuos mokesčius mokėt... mane tai mažiausiai jaudina ko jie nori ir ko jie nenori,man dzin varpeliai,svarbu man lt moka už atlikta darbą ir daugiau neidomu ka jie koka ir ko nenori mokėti,tegul tik man sumoka ir daugiau dzin varppeliai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:10 PM | Žinutė # 572 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pasakyk tu man kuri firma labai jau nori mokesčius mokėti na manau, kurios baudų nenori mokėt ir kurios nemoka į vokelius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:12 PM | Žinutė # 573 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) koks tavo reiklas... eik pyrago kept ir kas šiais laikais tau išgalės tuos mokesčius mokėt... aga jau lekiu galvoju ar ledų kameroje yra?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:14 PM | Žinutė # 574 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) daugiau neidomu ka jie koka koka koka koka Quote (snieguoliuke) na manau, kurios baudų nenori mokėt ir kurios nemoka į vokelius kai baudos mažesnės už mokesčius tai nėr ko norėt, o be to "patepti" delniuką taip pat įmanoma... visur korupcija... prieš sistemą nepašokinėsi. O įmonėm, kurios dirba baltai didelis respect'as
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:15 PM | Žinutė # 575 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mažas, storas, piktas ir raukšlėtas bet protingas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:16 PM | Žinutė # 576 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvoju ar ledų kameroje yra? Tu taip nesirūpink, aš sakau, man ir su pieniuku bus gerai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:17 PM | Žinutė # 577 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aha sūrūs ir labai skanūs dar ant viršaus užbarstyta sezamo sėklų man irgi skanūs ir dar su aguonom labai skanūs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:18 PM | Žinutė # 578 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau, kurios baudų nenori mokėt _liuks_ _liuks_ ir kurios nemoka į vokelius juokas juokas juokas tik jau nereikia lai lia pilna firmų kurios moka vokelius ir iki šiol niekas apie tai nežino. tegul moka jie tas baudas,negi mes koks mums skirtumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:25 PM | Žinutė # 580 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ul moka jie tas baudas,negi mes koks mums skirtumas ei o žinot bajerį apie baudas seniau, jei nemokėdavo algų arba mokėdavo į vokelius, galėjai skambinti į mokesčių inspekciją ir pranešti, o dabar reikia vardą pavardę pasakyti ir regis savo asmens kodą geras tai jaučiu būtų p...., jei sužinotų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:26 PM | Žinutė # 581 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va jau pyragas kepa
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:28 PM | Žinutė # 582 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet padirbo metus sako ne, reikia apie pensiją galvot Žinok aš su saviškiu irgi čia kada diskutavau, tai jis mane įtikino, kad kol mes išeisim į tą penciją tai bus 1000 reformų įvykę ir jau seniai tų pencijų nebebus. Bus kaip anglijoj senatvės mokestis, kuris nepriklauso nuo stažo ir sumokėtų valstybei pinigų skaičiaus. Tiesiog visi sulaukę tam tikro amžiaus gauna tam tikrą vienodą visiem sumą ir tiek. Pagyvensim pamatysim.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:30 PM | Žinutė # 583 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Žinok aš su saviškiu irgi čia kada diskutavau, tai jis mane įtikino, kad kol mes išeisim į tą penciją tai bus 1000 reformų įvykę ir jau seniai tų pencijų nebebus. Bus kaip anglijoj senatvės mokestis, kuris nepriklauso nuo stažo ir sumokėtų valstybei pinigų skaičiaus. Tiesiog visi sulaukę tam tikro amžiaus gauna tam tikrą vienodą visiem sumą ir tiek jo anglijoje žinau kad taip moka pensijas, draugės tėtis laukia ten pensijos o mes tikriausiai net nesulauksim, nes amžius bus75
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:33 PM | Žinutė # 584 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dabar reikia vardą pavardę pasakyti ir regis savo asmens kodą nesamonė. Gali rašyt anoniminį laišką į VMI, jie vistiek reaguoja. Mes su kolegom kai dirbom pas tokį Gaidį (taip mes vadinom savo dyriką) tai pastoviai jį skųsdavom Dirbi ir skundi, dirbi ir skundi... linksma bet jis to nusipelnė... nes nemokėdavo nei švariai nei vokeliuose ir dar sakydavo kad džiaukitės, kad už jus mokesčius sumoku, ta prasme "kokia dar alga? džiaukitės kad mokesčius sumoku" man tai dzin, ne pinigų aš ten pas jį ėjau o informacijos, kurią gavus pareiškimuką įteikiau išsišiepus
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 4:37 PM | Žinutė # 585 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mes tikriausiai net nesulauksim, nes amžius bus75 Joooo. Aš čia katrą dieną į savo kiemo "akropoliuką" užėjau grietinės, žiūriu lapų pridėta, parašus renka. Tai pasirašiau peticiją prieš pencijinio amžiaus didinimą. Taip pilietiškai pasijaučiau.
|
Atsijungęs |
| |