Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:35 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man tai teks vėl kepti varškė apkepą didžiajam taip patinka kad prašo ir prašo,tai ką nusipirkome varškės ir reikės tenkinti vaiko norus,nes kitaip nieko nevalgo,išrankus ant maisto kaip ir mama
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:41 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai sriubytę verdu Quote (Dove@Deive) Man tai teks vėl kepti varškė apkepą Kulinarės!!! Sveikos gyvos Kas geresnio?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:50 PM | Žinutė # 648 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai ką nusipirkome varškės ir reikės tenkinti vaiko norus,nes kitaip nieko nevalgo,išrankus ant maisto kaip ir mama maniškis tai neišrankus maistui valgo beveik viską kas valgoma tai vaikams geriau iš varškės spurgų iškepk, jug labai skanu arba žagarėliai iš varškės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:51 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kas geresnio? viskas gerai, laukiu savaitgalio šašlykiuko pasiilgau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:54 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 5:57 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vaikams geriau iš varškės spurgų iškepk, jug labai skanu mmmmmmmmmmm kaip norėčiau... Quote (snieguoliuke) viskas gerai, laukiu savitgalio šašlykiuo pasiilgau jėgelė... ir oras bent jau šiandien toks pasaka, gal savaitgalį nesubjurs... aš va netgi pasivaikščiot sugalvojau, o išėjus net kepurę nusiėmiau naaaaais na ką nagus pasilakuot reik, vakaras artėja vakar taip jau galvojau tikrai namiese būsiu, niekur nelėksiu, bet planai tam ir yra, kad jiems būtų lemta sugriūti.... o šiandien tai net į dvejus svečius užkvietė, bet gal vėl planai sugrius ir vietoj vakar, šiandien namie sėdėsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:05 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mmmmmmmmmmm kaip norėčiau... jo man irgi kaip skanu ir vaikui patinka faina prie teliko su kokiu kisieliumi skanauti , blin kaip užsimaniau reiks jaučiu ryt iškept o šeip aš darau dar ir plikytas spurgas ( bet nebepamenu kaip ir recepto nerandu ) ir jogurtines kaip mano vyrukas sako, nereikia jokių sausainių pirkt kai yra spurgų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:06 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet planai tam ir yra, kad jiems būtų lemta sugriūti.... o šiandien tai net į dvejus svečius užkvietė, bet gal vėl planai sugrius ir vietoj vakar, šiandien namie sėdėsiu žinok kaip pirštu į akį
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:21 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) blin kaip užsimaniau reiks jaučiu ryt iškept jiooooo ir man seilė iki žemės nutyso... reiks ir man pasigamint. Tu tik pasakysi kaip Quote (snieguoliuke) nes ir taip nekokie santykiai buvo, "iš reikalo" vestuves atšoko, ir po metų prasidėjo agha aš vakar irgi analogišką situaciją išgirdau.. savo kipišo užklausiau kaip brolis jo gyvena, sako psio nebegyvena su žmona..... hmz, visą vakarą galvojau kas gali žmogaus smegenyse pasikeist, kad po metų nei žmona nei vaikas taptų nebeįdomūs... ir apskritai kam ženytis paskubomis, gerai kad dar ne bažnyčioj??? et... Quote (snieguoliuke) žinok kaip pirštu į akį na tikiuos kad gal ne. Viens iš dviejų veikimo variantų vistiek turės pasitvirtint, jei ne- tai kviesiuos ką nors Pavėsin arbatos. Nenoriu šiandien namie būt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:40 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na tikiuos kad gal ne. Viens iš dviejų veikimo variantų vistiek turės pasitvirtint, jei ne- tai kviesiuos ką nors Pavėsin arbatos. Nenoriu šiandien namie būt o man šiandien vyras sako, gal varom į piceriją, nes kadangi dirbau visą ieną valgyt buvo nepagaminta , sako nereiks sukti galvos ką čia padarius, o aš jam ne sakau sriubytę verdu su kauliukais, noriu namie pabūt , jis man tai gal sergi, kad niekur nenori , o0 aš savaitgaliui kaupiuosi Quote (Sindre) jiooooo ir man seilė iki žemės nutyso... reiks ir man pasigamint. Tu tik pasakysi kaip pasakyk kokių nori aš tau parašysiu receptuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:42 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sako psio nebegyvena su žmona..... man tai josgaila, mažutė mamos nebeturi tik tėti ir močiutę, na bet iš kitos dalies ir gerai, nereikės kentėti visą gyvenimą su smurtautoju , blin kaip nekenčiu tokių diedų ,
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:46 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš savaitgaliui kaupiuosi irgi variantas... na suprantu, šiandien truputį daugiau nei visad padirbai tai ir nuovargis jaučiasi...dėl to ir noris namiese paiilsėt. aš va vakar miriau kaip negera buvo tai irgi galvojau nieks iš namų neiškrapštys, bet kažkam pavyko ir atgaivinti ir iškrapštyti Quote (snieguoliuke) pasakyk kokių nori aš tau parašysiu receptuką net nežinau kokių. Seniai kepdavau varškines... labai skanu, bet dabar jau tikrai neatsimenu nei kaip daryt (aišku googlas visagalis viską pasako). Šiaip norėčiau su varške ir mielėm pabandyt, niekad nedariau...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 6:49 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) šiandien truputį daugiau nei visad padirbai tai savo arbe nei kiek nepavargau, bet va kai 3 valandas su hiperaktyviais vaikais pabuvau, tai stogas nuvažiavo tikriausiai nuo gegužės mėnesio vesiu kartu su psichooge kursus, pauglių tėvams Quote (Sindre) norėčiau su varške ir mielėm pabandyt, niekad nedariau... varškės man labai sekasi padaryt o su mielėm kažkada dariau gavosi tokios kaip plikytos, bet recepto nerandu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 7:01 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikriausiai nuo gegužės mėnesio vesiu kartu su psichologe kursus, pauglių tėvams šaunuolė... aš tai nuo rugsėjo eisiu 3kursiam dėstyt strateginį valdymą... būsim abi "dėstytojos" Quote (snieguoliuke) dariau gavosi tokios kaip plikytos neįsivaizduoju ką reiškia tos plikytos... nu kas plikyti sausainiai tai žinau o spurgos neįsivaizduoju. Gal skanu turėtų būt a?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 7:07 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) neįsivaizduoju ką reiškia tos plikytos... nu kas plikyti sausainiai tai žinau o spurgos neįsivaizduoju. Gal skanu turėtų būt a? skanu skanu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-25, 7:11 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skanu skanu nu bet čia ne tie plikyti sausainiai?
|
Atsijungęs |
| |