Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 3:19 PM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nu va prasideda darbo valandų produktyvus išnaudojimas.... Dove@Deive, _liuks_ nu nieko nepadarysi reikia kažkaip pietų laiką prastumti Aš jau po darbų,vėl eisime buto apžiūrėti,tikiuosi kad patiks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 4:29 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš jau pasikedenau plunksneles... lekiu iki "Pavėsiuko" pavalgyt, kavytės, papliurpt ir po to tiesiai Kaunan, dar vėliau pas senelius ant suvalkijos lygumų. Tad susirašysim vakare plepsiukės čius bingo iki vakaro, aš tai va iš miesto grįžau, tai vyro laukiam iki maksės lėksim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 4:30 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš jau po darbų,vėl eisime buto apžiūrėti,tikiuosi kad patiks sekmės,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 7:57 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nieko nepadarysi reikia kažkaip pietų laiką prastumti em... aš tai manau pietų laiką mieliau išnaudočiau VALGYMUI, man jei dirbu, tada jau net ne valgyt, o gabalais ryt noris Quote (snieguoliuke) iki vakaro, aš tai va iš miesto grįžau, tai vyro laukiam iki maksės lėksim ko maxei prisipirkot? O tai pala, kada Tau gimdienis? Ryt? Ar šiandi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:07 PM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ko maxei prisipirkot? O tai pala, kada Tau gimdienis? Ryt? Ar šiandi? dažų kiaušams lipdukų, vaikui žmogaus voro šviestuvą ir dar šio bei to na nieko gero nieko blogo šeip smulkmenų vėlykom,
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:08 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kada Tau gimdienis? Ryt? Ar šiandi? rytoj vakare lėksim, nes po pietų vaiką į renginį vesim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:08 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką tu veikinėji Sindre
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:21 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip smulkmenų vėlykom, juooooo, aš truputį su laiku nesusižiūrėjau.... man ir reiks jau apsipirkt, atai paskutinė savaitė beliko... reik kiaušus marint Quote (snieguoliuke) rytoj vakare lėksim, nes po pietų vaiką į renginį vesim koks renginukas?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:26 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) koks renginukas? Babilone vaikams, kai knygų herojai atgyja paskui gal dar į atrakionus nueisim Quote (Sindre) juooooo, aš truputį su laiku nesusižiūrėjau.... man ir reiks jau apsipirkt, atai paskutinė savaitė beliko... reik kiaušus marint ai mes iš anksčiau visada nusiperkam tik kas gerit genda paskutinę dieną
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:34 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką tu veikinėji Sindre Ai šiandien daug visokių šeimyniškų reikalų... nieko įdomaus... atvažiavau pas senelius, va katik senelį mokinau internetu sąskaitas apmokėt... nežinau, tikriausiai neužilgo eisiu gult, kokį pylmą pažiet... :) Pasyvi nuotaika. O ir nėr ką veikt čia kaime Ryt tik namo važiuosiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:36 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke kada spurgas kepsim? Jaučiu kitai savaitei kelsim ania? Ar tu jau pridarei?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:56 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, super avatarą pasidarei spalvos nerealios.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:59 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Snieguoliuke kada spurgas kepsim? Jaučiu kitai savaitei kelsim ania? Ar tu jau pridarei? varškės nusipirkau, bet kadangi trytoj nebus kada tai kepsiu sekmadienį
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 8:59 PM | Žinutė # 704 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nerida, super avatarą pasidarei _liuks_ _liuks_ _liuks_ spalvos nerealios. ačiū
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-03-26, 9:00 PM | Žinutė # 705 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kokias spurgas su varske darot?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |