Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:45 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi nedraugaujam, o svarbiausia kad vaikas nedraugauja Quote (snieguoliuke) mano draugė liepos pradžioje turės lelių, o kita rugpjūčio pradžioj jega leliukai mazi ir dideli
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:45 PM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi nedraugaujam, o svarbiausia kad vaikas nedraugauja Quote (sypsenele) na tai taip mes nedraugaujam su logom stengiames praeiti aplink ja as apie moteriska liga... Snieguoliuke, negi ir tu nebemenesiuoji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:46 PM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) kai einam pasivaiksineti tai jis ramus buna o tik prisedu ir pradeda duot man i sonus boksuojas.... maniškis tai žinok dabar besilaukiančiai draugei nuolat sako, kai aš mamos pilve buvau ir tėtis su manim kalbėdavo tai aš jau pilve būdamas mokiausi boksuotis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:47 PM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as apie moteriska liga... Snieguoliuke, negi ir tu nebemenesiuoji? aivatkaip... o as jau ne i ta tema pagalvojau net........ na man gerai kolkas nesergu bet kai gims leliukas tai kaip prades tai vargai tikri man... nors kai pirmagime gime tai geru puse metuku neturejau tu meneseniu....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:48 PM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as apie moteriska liga... Snieguoliuke, negi ir tu nebemenesiuoji? na man tos dienos žinok kaip kada, jei vieną mėnesi net nejaučiu tai jau kitą kaukiu iš skausmo bet mūsų šeimynėlė tom slogytėm ar kosuliukais nesergam , tai tikiuosi kad ir per tas oro permainas nesusirgs kinderis mūsų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:48 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai žinok dabar besilaukiančiai draugei nuolat sako, kai aš mamos pilve buvau ir tėtis su manim kalbėdavo tai aš jau pilve būdamas mokiausi boksuotis nu va kaip faina.... o as tiksliai net nzn kas pas mane gims antras ..........
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:52 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mano vyras tai pat spsiliuliavęs vaikšto,mažylis pradėjo sloguoti na dabar orai labai apgaulingi,reikia saugotis ir neišsirenkti per anksti. Sveikatytės tau,sveik greičiau na vaikiukas tai tikriausiai darželyje persišalė, lauke dažnai būna tai ir užteko, bet nieko pasveiks sakei česnakas jam padeda tai duok kokią skiltelę
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:53 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gerai mergytes as jau begu nuo kompiuteriuko-mazaja savo mergyte maudyti reik eisim i silta nuostabia vonia su daug daug putu ikikiukas mergytes gal veliau dar apsilankysiu cia pas jus nors neaisku reiks velniu duot vyrui uz negrazius poelgius..ikikiukas mergytes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:54 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip faina.... o as tiksliai net nzn kas pas mane gims antras .......... vienos tai nustatė kad per žolinę bus dviguba šventė , o kita iki liepos10d, bet dažniausiai būna savaitė anksčiau ar vėliau
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:54 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet nieko pasveiks sakei česnakas jam padeda tai duok kokią skiltelę bet tikekimes ne cielus cesnakus duodi stikline...
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:54 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va kaip faina.... o as tiksliai net nzn kas pas mane gims antras o ko labiau norėtum?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:55 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na gerai mergytes as jau begu nuo kompiuteriuko-mazaja savo mergyte maudyti reik eisim i silta nuostabia vonia su daug daug putu ikikiukas mergytes gal veliau dar apsilankysiu cia pas jus nors neaisku reiks velniu duot vyrui uz negrazius poelgius..ikikiukas mergytes ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:56 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) reiks velniu duot vyrui uz negrazius poelgius..ikikiukas mergytes mua mua mua na nieko sau, tu laukies, o taviskis kiek pamenu, vis kazka iskrecia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:56 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) bet tikekimes ne cielus cesnakus duodi stikline... kažkur rašė kad padeda nuo slogytės, manąjam tai net neįkyši
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:58 PM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) cia pas jus nors neaisku reiks velniu duot vyrui uz negrazius poelgius..ikikiukas mergytes na duok velnių, kad pasitaisytų ir daugiau taip nesielgtų
|
Atsijungęs |
| |