Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:26 AM | Žinutė # 1126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kadangi šiandien išeiginė _liuks_ _liuks_ tai su draugėm lėksim iki pardos sok sok maksei žaislams 40proc. tai sakau gal kinderiui ką rasiu vėlykų proga juokas juokas juokas o ką tu? kaip faina kad 40proc. aš tai galvoju gal iki mamos su leliu eiti bet kad vėjas yra arba su drauge susitikti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:28 AM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai dar krištasūniui kažko paieškosiu, bet neįsivaizduoju ką, nes laužo žaislus, gaila brangesnio pirkt liudna tai pirk nebrangų ai man tai gaila jau pinigų ant tų žaislų kai laužo tai ne kas,vyras tai visai liepia nebepirkti kol išmoks gražiai elgtis,visa žaislų dėže jau antra savaite balkone,palikom tik mašinas ir kaladėles,daugiau viskas balkone,nes nebeimanoma nei susitvarko nei saugo žaislų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:29 AM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) kaip faina kad 40proc. aš tai galvoju gal iki mamos su leliu eiti bet kad vėjas yra arba su drauge susitikti aišku kad faina, bet kad pasirinkimo nelabai yra žmonės pakuotes labai suplėšo , tai va ir man draugė paskambino sako puoškis ruoškis varysim parduotuvių siaubt gal kokios kavos nueisim atsigerti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:32 AM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai pirk nebrangų ai man tai gaila jau pinigų ant tų žaislų kai laužo tai ne kas,vyras tai visai liepia nebepirkti kol išmoks gražiai elgtis,visa žaislų dėže jau antra savaite balkone,palikom tik mašinas ir kaladėles,daugiau viskas balkone,nes nebeimanoma nei susitvarko nei saugo žaislų. tada jo, maniškis tai saugo tuos žaisliukus kaip tikrą savo turtą, seniau tai su tais kuriais nežaisdavo nuvešdavom krikštasūniui dabar nebeduoda, sako laužo tai ir neduosiu , vakar rūšiavau mašinytes, tai kelias ne ten padėjau gavau velnių sako nereikia tvarkyti mano žaislų aš pats susitvarkau na tokia kaip vėlykų poga tai nepirksim krikštasūniui kažko brangaus, bet per gimtadienį padovanojom dviratį ir padangas prabadė, stipinus išlaužė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:35 AM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai pirk nebrangų ai man tai gaila jau pinigų ant tų žaislų kai laužo tai ne kas,vyras tai visai liepia nebepirkti kol išmoks gražiai elgtis,visa žaislų dėže jau antra savaite balkone,palikom tik mašinas ir kaladėles,daugiau viskas balkone,nes nebeimanoma nei susitvarko nei saugo žaislų. as isvis sakiau jokiu dovanu nepirksiu velykom,nes irgi uzknisa ju tas siukslynas.bus gerai jei sutvarkysim dviracius. labas pleputes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:36 AM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet per gimtadienį padovanojom dviratį ir padangas prabadė, stipinus išlaužė juokas juokas juokas nu geras nu mūsų mažylis irgi sugeba pridaryti tokių dalykų,jam sulaužyti ka nors nėra problemų detalėm gali papilti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:39 AM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as isvis sakiau jokiu dovanu nepirksiu velykom,nes irgi uzknisa ju tas siukslynas.bus gerai jei sutvarkysim dviracius. labas pleputes Sveikute aišku,juk aplamai nėra butina per velykas dovanoti dovanų,na tarkim žaislų,juk dovanoti šiaip reikia kas susije su velykomis,miaušinius ir visa kita kas gražu,o žaislų nupirkti daug būna progų ir švenčių. kad nesaugo tų žaislų,o dar vasara artėja tai visai jie bus nebereikalingi,dviračiai,mašinos, paspirtukai eis į trasą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:39 AM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as isvis sakiau jokiu dovanu nepirksiu velykom,nes irgi uzknisa ju tas siukslynas.bus gerai jei sutvarkysim dviracius. labas pleputes labas na mes irgi vakar dviratį pagaliau atvežėm, vyras sutvarkė, galės dabar duotis , maniškis tai žino kad jei kokia šventė tai gaus kokią mažą dovanėlę iš mūsų ir draugų o labiausiai laukia gimtadienio ir kalėdų , o vėlykos sako geras eisim kiaušinių dažyt ir daužyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:42 AM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aišku,juk aplamai nėra butina per velykas dovanoti dovanų,na tarkim žaislų, na žinok kiek aš pamenu savo vaikystę, tai iš kalėdų senelio agudavom dovanų ir iš vėlykų bobutės, kalėdose akcentas saldainiai ir dar kažkas, o per vėlykas kiušinis ir dar kažkas , tai kažkaip pripratui, tai ir saviškiui kažką nuperkam, nes tų progų nelabai ir yra tik gimtadienis, kalėdos r vėlykos, na da kažką nuperkam per vaikų dieną
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:43 AM | Žinutė # 1135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kur,kaip mastot atsvest velykas?mes tai jei bus oras super mausim i gamta.ziauriai nusibodo tie namai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:43 AM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes irgi vakar dviratį pagaliau atvežėm, vyras sutvarkė, galės dabar duotis Oj šiandien ašaros ryte buvo dėl dviračių,nes pasakiau kad eisim i darželi piškom,o ne su dviračiais,tai didysis sako,man nepatinka eiti piškom,patinka važiuoti su dviračiu bet neleidau,nes reikia kad tėtis pažiūrėtu kažkas negerai nes minasi netolygiai,užsikirtinėja.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:44 AM | Žinutė # 1137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kur,kaip mastot atsvest velykas?mes tai jei bus oras super mausim i gamta.ziauriai nusibodo tie namai Oj kaip faina gamtoj mes tai kaip ir visada eisime pas mama,ji visada mūsų visų laukia,susirenkame visa šeima per šventes.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:49 AM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einu kavos pasitaisyti,kas kartu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:51 AM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kur,kaip mastot atsvest velykas?mes tai jei bus oras super mausim i gamta.ziauriai nusibodo tie namai mes tikriausiai pas draugus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:52 AM | Žinutė # 1140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va atvažiavo draugė , lekiam į centrą ikiukas
|
Atsijungęs |
| |