Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:32 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) musiau kad ta is veiduko man kazkuom uznesi...ilgais plaukais,buvo plaukai ir sugarbanoti... jų croras laimėjo ane?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:33 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jų croras laimėjo ane? o nezinau ,nes finalo nemaciau..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:34 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jų croras laimėjo ane? aga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:35 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) totalus šokas vaidabasui mūsų būtų Quote (snieguoliuke) o jei rimtai ką darytum ? zinai, manau nieko, man tik gaila vaiku butu, del aplinkiniu poziurio...man tai nera keista, turiu giminaite kuri jau kelis metus su drauge gyvena, puseseres klasiokas gejus, bet kaip zmogus, puikus vaikinas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:37 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) puseseres klasiokas gejus, bet kaip zmogus, puikus vaikinas mūsu vienas pažįstamas irgi gėjus, bet kaip žmogus tikrai super aš irgi nieko prieš neturiu o be to gėjai gražūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:37 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siaip kai daznai Liverpulyje bunu, tai pradzioj labai akis bade, kai kokie vaikinai vidury parko laizeka meta, bet taip karta, kita, ir automatiskai nebekreipi demesio..
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:38 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dabar per btv ziuriu zinias,zmones i birza eina kad nereiktu moket 72 lt i menesi..ziauru kas daros...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:38 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o be to gėjai gražūs 10 10 va ta tai pastebejom, truputi abidna, grazus, save priziurintys vyrai, uzimti, ir dar vyru....
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:40 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) dabar per btv ziuriu zinias,zmones i birza eina kad nereiktu moket 72 lt i menesi..ziauru kas daros... o ka bedaryt jiems, isisvaizduok, dariau draugei deklaracija, nes pernai pusmeti dirbo, o va ziurim 700, pasirodo nemokamuose kai buvo isvaryti, ir nieks uz juos imoku nemokejo.. ji dar uz ta pusmeti algos negavus, bankrotas paskelbtas, o dar turi susimoket..
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:40 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) o nezinau ,nes finalo nemaciau.. jaučiu apie tą ir galvoju ji man kaip nepatiko tai siaubas o matai dar ir panaši Quote (vaidabas) zinai, manau nieko, man tik gaila vaiku butu, del aplinkiniu poziurio...man tai nera keista, turiu giminaite kuri jau kelis metus su drauge gyvena, puseseres klasiokas gejus, bet kaip zmogus, puikus vaikinas na taip kiekvieno reikalas yra kaip gyventi ir su kuo,tfu,tfu,tfu nenoriu net pagalvoti Quote (vaidabas) siaip kai daznai Liverpulyje bunu, tai pradzioj labai akis bade, kai kokie vaikinai vidury parko laizeka meta, bet taip karta, kita, ir automatiskai nebekreipi demesio.. galvoju žiauru
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:41 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip kai daznai Liverpulyje bunu, tai pradzioj labai akis bade, kai kokie vaikinai vidury parko laizeka meta, bet taip karta, kita, ir automatiskai nebekreipi demesio.. žinok, kai Norvegijoje buvau man irgi kažkaip keista, kad eina susikibę rankomis, bučiuojasi ir niekas dėmesio nekreipia, Lietvoje būtų sumušti seniausiai o be to mus priėmusi vadovė lesbietė , aš kai ją pamačiau pagalvojau kad ji tokia ir pasirodo ji turi žmoną
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:42 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va ta tai pastebejom, truputi abidna, grazus, save priziurintys vyrai, uzimti, ir dar vyru.... nu jo tas tai negerai kad gražūs tai pritariu Quote (zuika) dabar per btv ziuriu zinias,zmones i birza eina kad nereiktu moket 72 lt i menesi..ziauru kas daros... liudna baisu kas darosi jai dabar taip kas bus paskui
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:42 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na taip kiekvieno reikalas yra kaip gyventi ir su kuo,tfu,tfu,tfu nenoriu net pagalvoti pamatytum kokiu zaisliuku turi...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:42 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va ta tai pastebejom, truputi abidna, grazus, save priziurintys vyrai, uzimti, ir dar vyru.... aga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-31, 11:43 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pamatytum kokiu zaisliuku turi... nagi nagi
|
Atsijungęs |
| |