Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 10:53 AM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka, lekiu tvarkytis, paskui zadejo moteryciu i svecius atlekt, deklaracijas teks pildyt...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 10:57 AM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nuplauni kiausinius kad butu idealiai svarus nusausini ir su vasku taskuoji tada kiausini imerki i dazus palaikai kuol ikanda ir isimi palaikai kuol nudziuna dazai dabar and dujines virykles sildai ta vaska ir su ''Merlium'' nuvalai tada isblizgini su lasinukais ir dedi i pintinele,man atrodo viska pasakiau nieko nepraleidau galiu ir smulkiau aprasyt tik pasakykit kurioj vietoi jum sunkiausia kazkaip sia savaite sakiniai ne taip deliojasi
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:01 AM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre ką darai, kad kiaušai virdami nesutruktų žinok snieguoliuke verdu ant labai labai labai mažos ugnies ir įpilu gerokai druskos į vandenį... ir verdu paprastam, o ne zepter ar bauer puode bet šiaip labai daug nuo kiaušų priklauso.... Šiemet pasisekė labai, atradau kiaušus.... Norfoj zujų paukštyno baltus... vakar specialiai važiavau nusipirkt dar... bet jau buvo tokie patys Zujų paukštyno tik žymėjimas LT, o aš ieškojau su žymėjimu FI.... radau ne prie kiaušų, o prie kasų padėtus... ten ant kraigo vištos augintos, o tie su lietuviški tai narveliuose. Na man šymet iš 30 kiaušų tik 2 suskilo....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:03 AM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) žinok snieguoliuke verdu ant labai labai labai mažos ugnies ir įpilu gerokai druskos į vandenį... ir verdu paprastam, o ne zepter ar bauer puode bet šiaip labai daug nuo kiaušų priklauso.... Šiemet pasisekė labai, atradau kiaušus.... Norfoj zujų paukštyno baltus... vakar specialiai važiavau nusipirkt dar... bet jau buvo tokie patys Zujų paukštyno tik žymėjimas LT, o aš ieškojau su žymėjimu FI.... radau ne prie kiaušų, o prie kasų padėtus... ten ant kraigo vištos augintos, o tie su lietuviški tai narveliuose. Na man šymet iš 30 kiaušų tik 2 suskilo.... na mes šiandien važiuosim pirkt, gal dar rasiu man pernai nesisekė, labai prastus nusipirkau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:04 AM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siaubas kaip nieko nespėju.... viena ranka vištieną darau, kita plaukus džiovinu... dar su kojom bandau tvarkytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:04 AM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Nuplauni kiausinius kad butu idealiai svarus nusausini ir su vasku taskuoji tada kiausini imerki i dazus palaikai kuol ikanda ir isimi palaikai kuol nudziuna dazai dabar and dujines virykles sildai ta vaska ir su ''Merlium'' nuvalai tada isblizgini su lasinukais ir dedi i pintinele,man atrodo viska pasakiau nieko nepraleidau galiu ir smulkiau aprasyt tik pasakykit kurioj vietoi jum sunkiausia kazkaip sia savaite sakiniai ne taip deliojasi reiks bandyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:04 AM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) viena ranka vištieną darau ir ką tu jai darai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:05 AM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes šiandien važiuosim pirkt, gal dar rasiu man pernai nesisekė, labai prastus nusipirkau man irgi pernai nepasisekė... dvidešim gal trūkučių buvo pamenu dariau pikantiškos mišrainės tada daug iš kiaušų ir sūrio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:06 AM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) pamenu dariau pikantiškos mišrainės tada daug iš kiaušų ir sūrio aš irgi panašiai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:06 AM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir ką tu jai darai darau kiniškai... lengviausia ir greičiausia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:11 AM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabandžiau dar pora nudažyti ir visai gal nieko tie dažai,reikia prisirinkti visokių žolelių,labai gražiai gavosi,nuskiniau nuo vazoninės gėlės žiedelį ir uždėjau tai gražiai gaunasi dar dėjau iš spalvoto popieriaus prikarpytų juostelių ir neblogai atrodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:12 AM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) darau kiniškai... lengviausia ir greičiausia ir skaniausia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:16 AM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) dar dėjau iš spalvoto popieriaus prikarpytų juostelių o tai kaip gaunasi? Tos spalvos nuo popieriau persidazo ant kiausinio?
Paskutinį kartą redaguota Venera - Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:18 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:20 AM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) o tai kaip gaunasi? Tos spalvos nuo popieriau persidazo ant kiausinio? turėtų likti baltos žymės , tik aš ne iš spalvoto popieriaus karpau iš paprasto kokią nori formą iškerpi ir lieka ta žymė ant kiaušinio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-01, 11:21 AM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va spintą susitvarkiau
|
Atsijungęs |
| |