Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
zuika | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 2:11 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) zuika, ačiukas kad užvedei temikę čia pleputės greitai pabaigė net nesitikėjau nera uz ka... aciu tau kad pataisei..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 2:41 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergaitės kažkoks košmaras su tais kiaušiniais,visa skila velniop jau nervuoja tai kaip juos dažyti jai suskila pavargau šiandien puse dienos su sese per parduotuves vaikščiojome,ieškojome ką uošvenėms gražaus nupirkti nieko gudro neradome,tai nieko jaučiu negaus,nupirksiu kokią saldainių dėžutę ir bus gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 2:54 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tu nuostabi :) žinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 2:55 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) nera uz ka... aciu tau kad pataisei.. mua Quote (Dove@Deive) Sveikutės mergaitės kažkoks košmaras su tais kiaušiniais,visa skila liudna velniop jau nervuoja tai kaip juos dažyti jai suskila galvoju sveikute na aš dar nemeginau bet tai vat kai pagalvoju apie virimą nervas ima jai skils šakės bus kiek žinau reikia kad kiaušinis būtų ne šaltas kad ne tiesiai iš šaldytuvo būtų verdamas ir kad reikia druskos nemažai dėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 3:05 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute na aš dar nemeginau bet tai vat kai pagalvoju apie virimą nervas ima jai skils šakės bus liudna kiek žinau reikia kad kiaušinis būtų ne šaltas kad ne tiesiai iš šaldytuvo būtų verdamas ir kad reikia druskos nemažai dėti Tą žinau reikia druskos ir acto ipilti,dar prieš tai švariai nuplauti bet kad skilinėja kas antras jau kiek kiaušųsugadinau ne tik aš bet ir mano sese. na reikia tada pabandyti išimti kiaušus iš šaldytuvo dar mergaitės kad dažysite su kiaušinio lukštu tai prieš dedant lukštą ant kiaušinio patepkite lukšta aliejumi,galite kokius ornamentus tepti ar bet ką ir turėtų gautys gražūs ornamentai Pabandykite
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 3:11 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) dar mergaitės kad dažysite su kiaušinio lukštu tai prieš dedant lukštą ant kiaušinio patepkite lukšta aliejumi,galite kokius ornamentus tepti ar bet ką ir turėtų gautys gražūs ornamentai _liuks_ _liuks_ Pabandykite 10 o kaip čia tas dažymas su lukštu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 3:28 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kaip čia tas dažymas su lukštu? gal ne su kiaušinio lukštu o su svogūno kažkas vakar klausė ar galima su laku dažyti, žinokit mačiau dažus, vadinasi kiaušinių lakas mes šiandien su mažuoju pas daktarę buvom, mažąjam darželyje pliombytė iškrito, tai lėkėm iki dantistės kad naują įdėtų, bet mažylis net nesujudėjo kai grežė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 3:28 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką jūs nuveikėt per dienelę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 3:50 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal ne su kiaušinio lukštu o su svogūno galvoju tikrai su svogūno lukštu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 6:08 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos pupos Snd nuo ryto lakstau, tai pas dantiste, tai apsiprekint, paskui susirinkimas...va tik parlekus apsikuopiau, paziuresiu kas cia dedasi, ir leksiu toliau darbuotis, vakare gal susipaisysim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 6:20 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis Quote (vaidabas) vakare gal susipaisysim būtinai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 7:05 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nupirksiu kokią saldainių dėžutę ir bus gerai taigi saldainių medį padaryk. Aš tai arbatoms dėžutę nupirkau 6 skyrių ir arbatų 6 rūšių bus gerai... Quote (snieguoliuke) mažylis net nesujudėjo kai grežė taigi VYYYRAS, stipras vyras Quote (snieguoliuke) ką jūs nuveikėt per dienelę aš jau pas senelius.. gulsiu ir žiūrėsiu filmą neužilgo, nes 4.30 kelt reikės...čia jiem įprasta
|
Atsijungęs |
| |
evut1 | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 8:02 PM | Žinutė # 28 |
[ ( SE) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes ka veikinejat gero?apie ka plepat?
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 8:31 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (evut1) sveikutes ka veikinejat gero?apie ka plepat? labutis, plepam apie bet ką kaip tau sekasi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-02, 11:22 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką čia kaip matau tuštuma na ir aš lekiu į lovytę , iki rytojaus pleputės, ryt laukia daug darbų labanaktis
|
Atsijungęs |
| |