Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:05 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip tai snieguoliuke gavosi kiaušiniai?? man tai dauguma tik raudoni ir rausvo atspalvio neblogi gavosi,o daugiau tai ne kas,tai praktiškai visi pas mane raudoni ir rūžavi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:09 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aik aš pagal jus tai nieko nenuveikiau ir dar vaidinu,kad pavargau,tik nusidažiau kiaušinius ir susitvarkiau virtuvę po kiaušų dažymo dar buvau mieste,nusipirkau pyrago,vyno ir saldainių dėžę uošvenei aš tai vakar torčiuką prigriebiau vynu draugės pasirūpins nes ryt vėlykiaus pas mus kadangi darbas aš tai šiandien buvau iki turgaus palėkus, krapiukų ir svogūnų laiškų nusipirkau, o žmonių kiek, kažkoks košmaras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:11 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Kaip tai snieguoliuke gavosi kiaušiniai?? man tai dauguma tik raudoni ir rausvo atspalvio neblogi gavosi,o daugiau tai ne kas,tai praktiškai visi pas mane raudoni ir rūžavi na žinok visokių, mėlynų keletas yra su ryžiais gražiai gavosi, yra ir raudonų keli žali, violetiniai keli, kelis su lipdukais užklijavau kad vaikas galėtų stipriai daužyt na o kaip nuotaika tavo pasitaisė mano tai vyrukai žiūri greiti ir įsiutę, ką taviškiai veikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:13 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai šiandien buvau iki turgaus palėkus, krapiukų ir svogūnų laiškų nusipirkau, o žmonių kiek, kažkoks košmaras juokas juokas Aš ir buvau turge,nes niekur kitur neradau baltų kiaušinių tik paskui pamačiau kad centrinei maxei yra,bet negražūs tai dasipirkau kiaušinių dar kačiukų ir berželių ir dar dažų iš tos pačios močiutės nes gražios spalvos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:15 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš ir buvau turge,nes niekur kitur neradau baltų kiaušinių tik paskui pamačiau kad centrinei maxei yra,bet negražūs tai dasipirkau kiaušinių dar kačiukų ir berželių ir dar dažų iš tos pačios močiutės nes gražios spalvos aš tai rudus kiaušiukus dažiau daug nedažiau, nes paskui mest reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:15 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o kaip nuotaika tavo pasitaisė miela miela mano tai vyrukai žiūri greiti ir įsiutę, ką taviškiai veikia ai tai gerai visokių po truputi,pas mane tai labai vienodi,bet gana gražūs musiškiai tai duodasi,ir žiūrižvaigždžių duetus vyras broli kerpa aš tai jau miego labai noriu,bet da reikia vaikus numaudyti
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Šeštadienis, 2010-04-03, 8:15 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:17 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai rudus kiaušiukus dažiau juokas juokas juokas daug nedažiau, nes paskui mest reikia juokas juokas pas mane dauguma iš baltų,nes rudi negražiai gaunasi,spalvos blankios ir man ne kaip atrodo,o su baltais ryšku gražu Tai gal dalyvausi margučių konkurse? bus toks po velykų greičiausiai
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Šeštadienis, 2010-04-03, 8:17 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:18 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žiūrižvaigždžių duetus vyras broli kerpa aš tai jau miego labai noriu,bet da reikia vaikus numaudyti oj maniškis negali pakęsti tų duetų mano vakar maudėsi tai šandien sakė neis man dar žuvį iškept
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:20 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| O kur tavo medalis už ŽINIUKO laimėjimą kad nesimato jokio prie parašo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:24 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O kur tavo medalis už ŽINIUKO laimėjimą kad nesimato jokio prie parašo prie žaidimo parašyta kad laimėjau medalio man regis niekas neduos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:26 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) prie žaidimo parašyta kad laimėjau medalio man regis niekas neduos miela Nu kad ne,rašė kad bus apdovanotas simboliškai medaliu prie parašo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:31 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nu kad ne,rašė kad bus apdovanotas simboliškai medaliu prie parašo gal dar duos
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 8:58 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau 42.74 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis visoms :mua:na va vis tvarkiausi tai tą tai aną dariau tai nelabai buvo laiko net prisėsti... ką jus veikinėjate?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 9:27 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) labutis visoms :mua:na va vis tvarkiausi tai tą tai aną dariau juokas miela tai nelabai buvo laiko net prisėsti... 10 ką jus veikinėjate? Sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-04-03, 9:27 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji