Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:25 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai šaunu _liuks_ _liuks_ jau pusmetis praėjo kai nedirbi? tai nemažai gauti socialinės pašalpos turėtum _liuks_ už 3 asmenis _liuks_ _liuks_ kodel tu sakai uz 3, juk pas Dove du vaikai, jie 4 asmenys
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:37 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienele! Senai matytos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:38 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Laba dienele! Senai matytos juokas 4 sveika
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:40 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute kaip jums sekasi? kas naujesnio?
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:49 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Sveikute kaip jums sekasi? kas naujesnio? mua ai neklausk
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:51 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, o kodel jus laikotes isikibe Vilniaus, jei nelaiko jusu ten nei darbai, nei savi..., manau tavo vyrukui reitu ieskot kur darbelio, kur ras, ten ir kraustytis
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:52 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) ai neklausk Neissivaizduoju kaip cia jums padejus Nes issivaizduoju per pastarasias 3savaites kiek prisinervavot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:53 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kodel tu sakai uz 3, juk pas Dove du vaikai, jie 4 asmenys na kadangi vyras dirba , tai jam nepriklausys tik dove gaus už save ir vaikus, kažkaip jei abu yra dirbantys ir gauna minimalias algas irgi gali kreiptis dėl pašalpos kaip mažas pajamas gaunanti šeima ir skaičiuoja skirtumą kuris susidaro nuo algu ar kažkaip panašiai, ir moka kiek išeina, kartais mažiau nei 315Lt, na mano buvusi grupiokė kreipėsiir pusę metų gavo po 180Lt vietoj 315, kadangi vyras dirbo už minimumą o ji studijavo o jei doves vyras gauna daugiau nei minimumą tai nelabai ir priklausys, na ten jai tikriausiai jau pasakė viską kaip ten bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:54 PM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kadangi vyras dirba miela , tai jam nepriklausys miela tik dove gaus už save ir vaikus, kažkaip jei abu yra dirbantys ir gauna minimalias algas irgi gali kreiptis dėl pašalpos kaip mažas pajamas gaunanti šeima ir skaičiuoja skirtumą kuris susidaro nuo algu ar kažkaip panašiai, ir moka kiek išeina, kartais mažiau nei 315Lt, na mano buvusi grupiokė kreipėsiir pusę metų gavo po 180Lt vietoj 315, kadangi vyras dirbo už minimumą o ji studijavo _liuks_ o jei doves vyras gauna daugiau nei minimumą tai nelabai ir priklausys, na ten jai tikriausiai jau pasakė viską kaip ten bus 4 asmenims 4*350=1400 priklauso, jei gauna maziau, tai skirtumo 90% moka socialinis, cia pasalpa seimai, o ne keliems asmenims
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:00 PM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Kipsiuke, o kodel jus laikotes isikibe Vilniaus, jei nelaiko jusu ten nei darbai, nei savi..., manau tavo vyrukui reitu ieskot kur darbelio, kur ras, ten ir kraustytis galvoju nes cia yra mano gimines kurios padeda,beto uz ka mes kraustinutem?beto cia mano darba i kuri greit eisiu ir t.t.Quote (Venera) Neissivaizduoju kaip cia jums padejus galvoju Nes issivaizduoju per pastarasias 3savaites kiek prisinervavot liudna 12 mua mua mua kaip nors istversim viska,gerai kad bent mano gimine supratinga ir padeda viskuom kuom gali,dar ir draugu yra tikru kurie ir padeda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:00 PM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) 4 asmenims 4*350=1400 priklauso, jei gauna maziau, tai skirtumo 90% moka socialinis, cia pasalpa seimai, o ne keliems asmenims jo jo ten skirtumą moka šeimos nariams , šeip jei gauna minimumą tai turės nemažai gauti , bet po 315Lt kikevienam nelabai išeis , grupiokė tai vyras kadangi gauna tik minimumą o jie dar turi vieną vaiką tai gauna po 180 Lt kiekvienam šeimos nariui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:02 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va draugė šį mėnesį bus kaip pusę metų stovi biržoje tai irgi eis tvarkytis dėl socialinės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:02 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) nes cia yra mano gimines kurios padeda,beto uz ka mes kraustinutem?beto cia mano darba i kuri greit eisiu ir t.t. Quote (Kipsiuke) kaip nors istversim viska,gerai kad bent mano gimine supratinga ir padeda viskuom kuom gali,dar ir draugu yra tikru kurie ir padeda na jei taip, tai suprantu, o kodel tu socialiniu nesitvarkai?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:03 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , bet po 315Lt kikevienam nelabai išeis , po 315 gali iseit tik tiems, pas ka 0 pajamu, na i pajamas vaiko pinigai ir socialine nesiskaiciuoja
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 2:08 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na jei taip, tai suprantu, o kodel tu socialiniu nesitvarkai? as tvarkiausi dokumentu del pinigu kuriu mums turi sumoket ta kas mums truksta,va vyras vaziuodamas i uzsieni isejo is birzos ir dabar vel reik stotis kad gaut toliau pinigus,o mums priklauso i mene po 119lt dar
|
Atsijungęs |
| |