Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:02 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kai ant priaugintų tai ten laikosi ir savaitę ir ilgiau (čia didžiausias pliusas), o ant natūralių tai man jau po 3 dienų reikalauja perlakavimo. aga laikosi bet tvarkymas apie 40 Lt, kainuoja, o ant savų pigesnis , aš irgi savuosius pasidailinau, reiks pasipiešti ką nors Quote (Sindre) kuom jūs užsiėmę? Kaži kaip Doves nagučiai... kada kažin kaip, kažkada atrodo buvo prisiauginusi tai po kelių dienų nusiplėšė , gal dabar ilgiau išnešios o aš tai va kavikės pasidariau, nes draugytė atėjo, papliurbsim apie vyrus ir dar kai ką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:06 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Pas mus kruša!!! rimtai? pas mus saulutė šviečia jei brandenybė nevarys dirbt gal eisim iki Senvagės pasivaikščioti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:23 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkada atrodo buvo prisiauginusi tai po kelių dienų nusiplėšė , gal dabar ilgiau išnešios cha aš irgi kai buvau prisiauginusi tai pastoviai su mašinos durim nusilauždavau... bet tada stipriai aktyviai gyvenau, visiškai neturėdavau laiko, tai patogu buvo... ilgai gražūs būna... O dabar kai laiko daugiau nei proto tai labai man gerai ir savo pačios pasitvarkyt... Quote (snieguoliuke) rimtai? pas mus saulutė šviečia tai pas mus jau irgi šviečia... čia staigiai buvo užėję kad žemė su dangum maišėsi...ir snigo ir lijo ir ledais ir taip tamsu kaip naktį buvo, o dabar vėl gražu...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:26 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik ka merginos veikia, as va saltibarsciu prikirtau, ir prie pc laisva vietele uztaikiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:30 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) saltibarsciu prikirtau laba Vaidabas super jegelė šaltekai... ir aš užsimaniau... Quote (vaidabas) prie pc laisva vietele uztaikiau tau gerai o aš baigiu tą vietelę prarast... kaimynka atėjo reik jai čia kažkokius pavedimus darytis.. tai leidžiu, einu užkąst kažką paieškot...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:31 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tau gerai o aš baigiu tą vietelę prarast... kaimynka atėjo reik jai čia kažkokius pavedimus darytis.. tai leidžiu, einu užkąst kažką paieškot... na tau su kaimynka, o man su savo 3 smikiukais dalintis reik
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:36 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) labai man gerai ir savo pačios pasitvarkyt... man irgi maniškiai patinka, pasidarau kaip noriu, bet aišku jei savi neauga gerai manau ir priauginti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:40 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man irgi maniškiai patinka, pasidarau kaip noriu, bet aišku jei savi neauga gerai manau ir priaugint man grazu..., bet nesu bandziusi, ir savi nelabai auga, nekokia forma..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:42 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kai kurių tai priaugintų neatskirsi nuo tikrų , bet aš labai ilgų nenešioju
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:43 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos štai ir aš jau gryžau kepu dabar varškės apkepą kaip sunku su nagais,atpratusi reikės gal kurią dieną nueiti vėl ir pasismailinti truputi,bet su bukais patogiau viską paimti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:44 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikos sveika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:45 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikos štai ir aš jau gryžau kepu dabar varškės apkepą kaip sunku su nagais,atpratusi reikės gal kurią dieną nueiti vėl ir pasismailinti truputi,bet su bukais patogiau viską paimti vakar varškės apkepas, šiandien labai varškę mėgstat mes kavutė gurkšnoju
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:48 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakar varškės apkepas, šiandien labai varškę mėgstat juokas juokas mes kavutė gurkšnoju 4 Didysis mano labai pamėgo apkepą tai ir kepu kada paprašo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:49 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Didysis mano labai pamėgo apkepą tai ir kepu kada paprašo o tai vakarykščio nebeliko? mes tai šiandien blynelių balių darom, pūstus blynelius kepsim su braškėm ir mėlynėm
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 4:53 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai vakarykščio nebeliko? miela mes tai šiandien blynelių balių darom, pūstus blynelius kepsim su braškėm ir mėlynėm Kur tau čia liks neliko tėtis dar pusryčiams pavalgė paskui aš ir nebėra
|
Atsijungęs |
| |