Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:13 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) sveikatytės tau aciu labai Quote (jugute) na va gerk daug arbatų,išsigulėk ir pasveiksi atsikeliau isgeriau arbatos ir guliu su kompu eisiu 12h. fotkintis tai reik susiruost o eit netoli gal 30 zingsniu per kiema apsitulosiu ir tikiuos nepagaus kokia ''blusa'' Dar viena liga vel prisikabino (sakyniu neryslumo lyga )
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:17 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) atsikeliau isgeriau arbatos 4 ir guliu su kompu juokas eisiu 12h. fotkintis tai reik susiruost o eit netoli gal 30 zingsniu per kiema juokas apsitulosiu ir tikiuos nepagaus kokia ''blusa'' Dar viena liga vel prisikabino (sakyniu neryslumo lyga ) na gerai kad nors netoli eiti arba sakyk ateikit manęs fotkint į namus na jei rimčiau tai tikrai šiltai apsitulok ir pirmyn tikėkimės kad nespės prisikabinti
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:23 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tikėkimės kad nespės prisikabinti Laikykim spygas Ten fotografas i darzeli atvaziuoja vaiku fotkint tai as su broliu pasipozuosiu
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:25 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Iki kito susirasimo
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:26 AM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Laikykim spygas juokas Ten fotografas i darzeli atvaziuoja vaiku fotkint tai as su broliu pasipozuosiu gerai laikysim eisiu dabar ir ką pamatysiu špygas rodysiu
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:27 AM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Iki kito susirasimo ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 10:54 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| košmaras kažkos, šiauliuose tėvas užmušė savo 2mėn kūdikį kaskoks absurdas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:01 AM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) košmaras kažkos, šiauliuose tėvas užmušė savo 2mėn kūdikį ojetau kaip baisu idijotas kažkoks kaip jis taip gali elgtis
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:03 AM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką suplanavusios šiandienai pupos? laba,pas mane kaip ir planų nėra,tik aišku reikia valgyti pagaminti...kai manasis grįš gal ką sumąstęs bus o kokie tavo planai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:15 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš tai galvoju gal iki centro palėkt, bet oras nekoks vakare iki pardos reiks rytoj pusryčiams noriu dešrainių pasidaryt , o ką daugiau apsitvarkyti reikia draugė ant pirmos atvažiuoja kavos atsigersim, gal dar rūbų priringsiu plovimui, ką valgyt padaryt nesugalvoju draugė kviečia ryt į pirtį, bet nežinau ar varysim nežinau kada iš vilniaus grįšiu ir kažin koks oras bus ryt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:15 AM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaskoks absurdas Irgi delfi skaitai? aš šiuo metu taip pat naujienų apžvalgėle užsiimu... šiandien pietų nebus, tai bent tokią pertraukėlę darausi :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:16 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Irgi delfi skaitai? aš šiuo metu taip pat naujienų apžvalgėle užsiimu... šiandien pietų nebus, tai bent tokią pertraukėlę darausi :) aga paskaitinėjau, ir delfi, ir lietuvos rytą apsišviečiu galvoju kad gal iki centro pašok bet per tokį orą tingiu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:21 AM | Žinutė # 29 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.kas geresnio..nu pas mus uk irgi vis pranesdavo kad snigs.bet aciu dievui nesninga.nu siemet tas pavasaris koks keistas.saltas baisiai kita savaite jau pranesa iki 20.ziuresim kaip bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:22 AM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė kviečia ryt į pirtį, bet nežinau ar varysim nežinau kada iš vilniaus grįšiu ir kažin koks oras bus ryt oj kiap fainai į pirtelę..... tai gal grįši vakarop, juk konferencija ir psio... o oras tai labai bjaurus lygtais... šiandien dar dar o ryt visą dieną pils... bent jau sinoptikai taip sako... užtat sekmadienis gražus, nei debesėlio.... (aš čia žinai kątik peržiūrėjau visus meteorologinius portalus, nes gi reikia dieną išsirinkt kada čia poną verslininką susitikt pasikviest, o pozityvūs sprendimai su gera nuotaika juk priimami, o gerą nuotaiką tai ir oras nulemia... Quote (snieguoliuke) vakare iki pardos reiks rytoj pusryčiams noriu dešrainių pasidaryt iki pardos iki pardos... o žinot kad vėl maximoj braškėm bus akcija?!!!!
|
Atsijungęs |
| |