Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
noele | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:25 AM | Žinutė # 31 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) vėl maximoj braškėm bus akcija?!!!! kad tos braskes neskanios siuo metu.pas mus anglijoj ir ju yra klaudija vis praso pirkti.bet sakau tik vasara pirksiu.nes jos daba ant chemikalu uzaugintos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:27 AM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oj kiap fainai į pirtelę..... tai gal grįši vakarop, juk konferencija ir psio... o oras tai labai bjaurus lygtais... šiandien dar dar o ryt visą dieną pils... bent jau sinoptikai taip sako... užtat sekmadienis gražus, nei debesėlio.... (aš čia žinai kątik peržiūrėjau visus meteorologinius portalus, nes gi reikia dieną išsirinkt kada čia poną verslininką susitikt pasikviest, o pozityvūs sprendimai su gera nuotaika juk priimami, o gerą nuotaiką tai ir oras nulemia... jo aš galvoju gal ir nieko būtų na grįš mano saulytė tai pasitarsim o šiandien savo versninką kvietiesi? Quote (Sindre) iki pardos iki pardos... o žinot kad vėl maximoj braškėm bus akcija?!!!! aga mačiau reklamą, bet aš man regis šaldytų dar turiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:34 AM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kad tos braskes neskanios siuo metu SKANIOS!!!!! Žiauriai skanios.... aš čia kada buvau pirkus tai buvo tokios beskonės, o paskutinį kart maxėj pirkom, bet ne akcija tada buvo, tai tokios mmmmm ir kvapnios ir skanios..... Quote (snieguoliuke) o šiandien savo versninką kvietiesi? niaaa.... šiandien dirbu iki dviejų o po to iškart i Vilnių trauksiu, tai tik ryt parsirasiu o ir oras bjaurus... Quote (snieguoliuke) aga mačiau reklamą, bet aš man regis šaldytų dar turiu aš tai šaldytas vietoj uogienės naudoju, bet tas kur gabaliukais supjaustytos... prie blynelių kokių...mmmm.... šakės, noriu valgyt, o kadangi penktadienis tai be pietų liksim :/
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:45 AM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) niaaa.... šiandien dirbu iki dviejų o po to iškart i Vilnių trauksiu, tai tik ryt parsirasiu o ir oras bjaurus... na jo tau su oru nepasisekė Quote (Sindre) aš tai šaldytas vietoj uogienės naudoju aš kai šaldau kai kurias sutrinu, arba supjaustau o kitas cukruje apvolioju ir užšaldau tai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:46 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis irgi grįžo pietaut sako oras nekoks tai nedirbsiu šiandien
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 12:09 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) venera gerai papozuok, ir sveikatytės tau Aciu Issivaizduojat pavelavau sako 12 ateik,... nueinu o ten jau po visko, 11 buvo atvazeve bet tai irgi 1h. anksciau gal as atsiprasiau is mokyklos kad nusifotkint,nors ir nebuvau mokykloi bet vistiek abidna Issiliejau ant fotografu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 12:19 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Issivaizduojat pavelavau sako 12 ateik,... nueinu o ten jau po visko, 11 buvo atvazeve bet tai irgi 1h. anksciau gal as atsiprasiau is mokyklos kad nusifotkint,nors ir nebuvau mokykloi bet vistiek abidna Issiliejau ant fotografu nu tikrai košmaras reikėjo tam fotografui
|
Atsijungęs |
| |
|
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 12:59 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką mergužėlės, gero savaitgalio visoms, puikių nuotaikų, šiltų žmonių, plačių šypsenų, gražių nuveikimų.. nesušalkit, nesušlapkit!!!! snieguoliuke, siakmužės konferencijoj.... manau nebesusipaišysim iki rytdienos, tai iš anksto ir linkiu visko puikaus... Jungiu kompą, judėsiu į sostinę... iki ryt pupos!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 2:12 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Na ką mergužėlės, gero savaitgalio visoms, puikių nuotaikų, šiltų žmonių, plačių šypsenų, gražių nuveikimų.. nesušalkit, nesušlapkit!!!! snieguoliuke, siakmužės konferencijoj.... manau nebesusipaišysim iki rytdienos, tai iš anksto ir linkiu visko puikaus... Jungiu kompą, judėsiu į sostinę... iki ryt pupos! ir tau gero ir linksmo savaitgalio sekmės susitikime su verslininku
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 2:31 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, na va, vakar uzsinaktinejau, tai kompas nusprogo atejau pas baba, prie pc persiziuret kas ka parase, ir leksiu mergaites koncertan, vakare vesiu kompa pas meistriuka, tai kelias dieneles turbut retai cia bepasirodysiu, jei ka, gero visoms savaitgalio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 2:42 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 2:47 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, sveikute kaip sekasi?kas naujesnio?
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 2:54 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Venera, ai nieko naujo,vis dedames daiktus,buvom uzvakar su vaikais piknike visa diena,tai bent biski nuo nervu atsiputem. o kaip tau sekas?
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 3:09 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, nekaip apsirgau gerkle,galva ziaurei skauda ................. Quote (Kipsiuke) vis dedames daiktus O jau zinot kur kelsites?
|
Atsijungęs |
| |