Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:37 AM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Laurituke, labuka ,oho kokia ankstyva tu mažius šnd sugalvojo 5val atsikelti linuciuxxxx, o ko tokia ankstyva? Quote (linuciuxxxx) nu pas mus tai grazi dienele nusimato,nes jau ir saulyte lenda miela eina sau nu pas mus tai baisu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 9:06 AM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) labukas merginos na ir kažin kur tie 22-23 laipsniai vėl apsiniauke,vėjas nu šakės - o tu nuo šešių atsikėlei gražaus oro laukti Quote (Laurituke) mažius šnd sugalvojo 5val atsikelti - Quote (Laurituke) pas mus tai baisu. pas mus irgi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 9:10 AM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) o tu nuo šešių atsikėlei gražaus oro laukti aš nuo 5 atsikėliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:09 AM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, Laurituke taip tuso laukia, kad nuo 5 jau nebemiega pas mus bande saulute lyst, bet niaukstosi...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:25 AM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas penktadienis atėjo ir prasidėjo savaitgalis Quote (Laurituke) labukas merginos na ir kažin kur tie 22-23 laipsniai vėl apsiniauke,vėjas nu šakės jo ir aš žinok pagalvojau kažin kur tie 22 pas mus nors nelyja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:29 AM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ahoy... jau prisijuokiau iš jūsų vakarykščių naktinių plepalų šaunuolės O ką šiandien? Pagaliau atėjo weekend'as... Nors aš greičiausiai labiau pavargsiu nei pailsėsiu.... tiek kelionių laukia kad baisu, o ir darbelio nemažai iki 1dienio...niekis, kaip nors... Ką jūs mergyčkos nuplanavę savaitgaliui?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:31 AM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ahoy... juokas juokas juokas jau prisijuokiau iš jūsų vakarykščių naktinių plepalų juokas šaunuolės laba, o kas ten juokingo?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:38 AM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) laba, o kas ten juokingo? eikit eikit pijokeles ir dar pošlybės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:39 AM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:40 AM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) eikit eikit pijokeles ir dar pošlybės aik, mes moteros kaip reikiant, ir prie bonkos, ir prie lonkos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:40 AM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O ką šiandien? Pagaliau atėjo weekend'as... Nors aš greičiausiai labiau pavargsiu nei pailsėsiu.... tiek kelionių laukia kad baisu, o ir darbelio nemažai iki 1dienio...niekis, kaip nors... Ką jūs mergyčkos nuplanavę savaitgaliui? labas pradingėle na savaitgalis turiningas nusimato šiandien parduotuves šluosim, ryt šašlykiukas sekmadienį irgi kažkas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:40 AM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aik, mes moteros kaip reikiant, ir prie bonkos, ir prie lonkos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:48 AM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na savaitgalis turiningas nusimato šiandien parduotuves šluosim, ryt šašlykiukas sekmadienį irgi kažkas mmmm sekmadienio rubrika viliojančiai skamba joke... smagu...aš irgi šašlyyyyyyyko norėčiau, bet nesigaus manau... varau šiandi į KTU Alumni steigiamajį susirinkimą, tada Vilnius, tada Majėmis, tada Alytus, tada vėl Kaunas ir tik tada namai. Čia manau sekmadienį vakare tik O dar komitetų veiklos planą padaryt, birželio 1sios renginio scenarijų sukurt, parašyt porą straipsnių į spaudą...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KADA???? Ai dara vakar 1 nagą nusilaužiau tai žiauriai iki pat gyvuonio, o kiti ilgi...tai sakiau dar reik tą vieną prisiaugint gal...kažin labai skirsis? nes kažkaip gaila, tikrai ilgi užaugo ir dabar dėl vieno visus trumpint nesinori geraiu tą vieną dirbtiną pasidaryt. Bet kad vėlgi nebus kada... Jei iki kt savaitės daugiau nenusilaušiu tai tikrai reiks...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:49 AM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ką jūs mergyčkos nuplanavę savaitgaliui? mes si vakara varom pas uosvius,nes ryt is ryto vyras vaziuos i miska,reik malku ziemai pasiruost,dar medienos reik<ir baldam,grindim,durim>.as nuo ryto kovoju su vaiknais.kazkokie visi 3 nedamiegoja,pajunas nuo ankstyvo ryto.daba pusrycius valgo visa pusvalndi ir man nervus gadina<butu geras oras grusciau i lauka valgyt>
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 10:51 AM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mmmm sekmadienio rubrika viliojančiai skamba joke... smagu...aš irgi šašlyyyyyyyko norėčiau, bet nesigaus manau... varau šiandi į KTU Alumni steigiamajį susirinkimą, tada Vilnius, tada Majėmis, tada Alytus, tada vėl Kaunas ir tik tada namai. Čia manau sekmadienį vakare tik O dar komitetų veiklos planą padaryt, birželio 1sios renginio scenarijų sukurt, parašyt porą straipsnių į spaudą...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KADA???? Ai dara vakar 1 nagą nusilaužiau tai žiauriai iki pat gyvuonio, o kiti ilgi...tai sakiau dar reik tą vieną prisiaugint gal...kažin labai skirsis? nes kažkaip gaila, tikrai ilgi užaugo ir dabar dėl vieno visus trumpint nesinori geraiu tą vieną dirbtiną pasidaryt. Bet kad vėlgi nebus kada... Jei iki kt savaitės daugiau nenusilaušiu tai tikrai reiks... o tai tau nusimato darbingas savaitgalis kažin kaip spėsi, bet gal kaip nors žinok man irgi nagas nulūžo, bet mažylio, tai galvojau reiks visus nusitrumpint, bet nelabai krenta į akis kad jo nėra
|
Atsijungęs |
| |