Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:19 PM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Einu pasidaryti dar mažą puoduką kavos ir Romenukas tu dūmoji?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:19 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o aš neatsilaikiau Neturiu stiprios valios gerai kad man nereikia jokios valios nes mes abudu griežtai prieš rūkymą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:20 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Romenukas tu dūmoji? juokas Dūmoju dūmoju
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:20 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gerai einu pyrago kept nes taip ir neprisiruošiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:22 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jau kuris laikas kai vėl rūkau draugė mano sako blin kiek pinigų išeina ant rūkymo reikia mest bet negaliu sako, nes svoris pradeda auk taip ir nemeta bet deduoja ir dejuoja skom bevalė tu maniškiui tai labai nepatinka rūkančios merginos, sako dūmų kaminai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:24 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko nepagavai,jau kuris laikas kai vėl rūkau,o sesė kaip metė taip ir metė visiems laikams,ir net nebenori,o aš neatsilaikiau Neturiu stiprios valios Čia ne valios o noro reikia.... jei labai labai norėsi, valios bus. O aš pvz nenoriu man jėga su kavyte išeit į balkonėlį apsisiaust pledu ir padūmot.... bohema gi arba su kolegom "pasivaikščiot"... Manau vienintelis reikalas priverstų mane mąstyti kitaip, tai pastojimas. Tuomet, neturėčiau moralinės teisės taip elgtis.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:26 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gerai einu pyrago kept nes taip ir neprisiruošiu Eik eik skaniai iškepk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:29 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Čia ne valios o noro reikia.... jei labai labai norėsi, valios bus. O aš pvz nenoriu juokas man jėga su kavyte išeit į balkonėlį apsisiaust pledu ir padūmot.... bohema gi juokas arba su kolegom "pasivaikščiot"... Manau vienintelis reikalas priverstų mane mąstyti kitaip, tai pastojimas. Tuomet, neturėčiau moralinės teisės taip elgtis. Gal ir taip,bet čia jau toks įprotis kurio labai sunku atsikratyti,kai pagalvoji koks rytas be cigaretės ir kavos puodelio,ne kas, tada visai kavos ngerčiau nes po kavo labai norisi rūkyti O neštumas gera proga mesti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:30 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o neskaitei tos legendinės knygos "lengvas būdas mesti rūkyti?". Mano daug pažįstamų "pakibo" ta prasme metė, tėvas mano netgi 30 metų prarūkęs dabar jau 3 metai nerūko ir nenori žiūrėt į tą pusę.... aš taip pat skaičiau tą knygą bet man kažkaip poveikio tokio kaip kitiem nepadarė. Nes aš visiškai nenoriu mest. Man jėga vienintelis minusas tai kad žiauriai smyrda, todėl po kiekvieno dūmo 3 kart dantis valau jei kvepėtų tai išvis tada net nekeltų jokių minčių tai nutraukti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:32 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Romeniukas, o neskaitei tos legendinės knygos "lengvas būdas mesti rūkyti?". Mano daug pažįstamų "pakibo" ta prasme metė, tėvas mano netgi 30 metų prarūkęs dabar jau 3 metai nerūko ir nenori žiūrėt į tą pusę.... aš taip pat skaičiau tą knygą bet man kažkaip poveikio tokio kaip kitiem nepadarė. Nes aš visiškai nenoriu mest. Man jėga juokas vienintelis minusas tai kad žiauriai smyrda, todėl po kiekvieno dūmo 3 kart dantis valau juokas jei kvepėtų tai išvis tada net nekeltų jokių minčių tai nutraukti juokas Žinau aš tą legendinę knygą,tikrai ji daug kam padėjo,pas mus darbe ją ne vienas skaitė ir metė rukyti,aš asmeniškai neskaičiau ir tai pat kaip ir tu nenoriu messti rukyti,nes tada ne kas būna jei neparūkau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:33 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jei kvepėtų tai išvis tada net nekeltų jokių minčių tai nutraukti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:34 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke tai tu dar vis čia pyrago nebeiškepsi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:34 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) neštumas gera proga mesti bet negerai per neštumą mesti reikia tik žymiai sumažinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:34 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Snieguoliuke tai tu dar vis čia pyrago nebeiškepsi jau kepa
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 3:35 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet negerai per neštumą mesti reikia tik žymiai sumažinti _liuks_ Ne sumažinti reikia,o mesti rukyti po truputi,o ne iš karto. mesti per neštumą tikrai reikia,o geriausia,kas planuoja leliuką iš anksto po truputi mažinti cigarečių kiekį ir iki neštumo visai nebedūmoti
|
Atsijungęs |
| |