Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:19 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip užknisa vyras vėl vėlai gryš,dirba Nidoje Nervuoja mane tokie naktiniai darbai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:20 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj maniškis tai lauke padūko dabar namie su mašinom žaidžia maniškis tai papiešė truputį ir vėl žaidžia Paklijavo lipdukų maniškiai,o dabar pasiemė dėžę su mašinėlėmis tai žaidžia ir kariauja,nepasidalina mašinomis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:25 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip užknisa vyras vėl vėlai gryš,dirba Nidoje Nervuoja mane tokie naktiniai darbai. įdomu ką ten jis dirba juokauju na bet pinigų tai jau bus, šitaip varo, o sakai firma pinigų neturi vadinasi turi kaip šieno
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:26 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Paklijavo lipdukų maniškiai,o dabar pasiemė dėžę su mašinėlėmis tai žaidžia ir kariauja,nepasidalina mašinomis maniškis tai į albumą klijuoja jau vieną 120 lapų priklijavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:36 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) įdomu ką ten jis dirba juokauju na bet pinigų tai jau bus, šitaip varo, o sakai firma pinigų neturi vadinasi turi kaip šieno Tai tame ir reikalas kad firma atsigauna,tai ir darbų milijonas niekas nebespėja,ir aš gal eisiu padėti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:37 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai į albumą klijuoja jau vieną 120 lapų priklijavo Mes dar neklijuojame į albumą,nes pas juos tokia durna mada,priklijuoja ir nuklijuoja Mažylis patvarko greit kas jam pasimaišo ir dabar paimė ir suklijavo pusė knygutės ant sekcijos ir ką tu jam Gerai,kad lengvai nusiima
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:38 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai ir darbų milijonas niekas nebespėja,ir aš gal eisiu padėti tai atlyginimus gal pakels bet dauguma sako kad atlyginimams pinigų nėra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:43 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai atlyginimus gal pakels bet dauguma sako kad atlyginimams pinigų nėra Dar neaišku ar tiesa,bet sako kad pas vyra firmoje atstatė atlyginimus į vietas kokie buvo prieš apkarpymą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:44 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet dauguma sako kad atlyginimams pinigų nėra Jo žinai tipo firma atsigauna,bet kai reikia mokėti atlyginimus krizė užpuola
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:45 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip užknisa vyras vėl vėlai gryš,dirba Nidoje Nervuoja mane tokie naktiniai darbai. oj žinok su tais naktiniais darbais yra bėdų na taviškis tikriausiai dirba , bet va draugei vakar nekokia diena buvo , kažkaip jos brangiausias kokius 2 mėnesius, pastoviai vėlai grįžinėjo namo tipo darbas dar papildomas darbas ir pan, bet pinigų kap nėra taip nėra, ji pradėjo kažką įtarti, na ir vakar jai brangusis parašo kad dirbs iki nakties, jai sukėlė įtarimą tai ji sako nuvažiuojam iki to objekto kur dirba, nuvežiau aš ją o ten nieko nėra darbas baigtas buvo prieš 17val, na ir ji paskambino draugui tas pasakė kad tipo "chaltūrina " ten ir ten nuvežiau aš ją o ten pasirodo jis pas kitą mergą jau kokius 3 mėn lankosi, va tau ir darbas iki nakties sako gerai kad prieš vestuves viskas paaiškėjo , o jo pasiteisinimas sako man iki vestuvių išsilakstyt reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:45 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo žinai tipo firma atsigauna,bet kai reikia mokėti atlyginimus krizė užpuola na maniškiui tai pakėlė nes šeštadieniais dirbs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:50 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj žinok su tais naktiniais darbais yra bėdų na taviškis tikriausiai dirba , bet va draugei vakar nekokia diena buvo , kažkaip jos brangiausias kokius 2 mėnesius, pastoviai vėlai grįžinėjo namo tipo darbas dar papildomas darbas ir pan, bet pinigų kap nėra taip nėra, ji pradėjo kažką įtarti, na ir vakar jai brangusis parašo kad dirbs iki nakties, jai sukėlė įtarimą tai ji sako nuvažiuojam iki to objekto kur dirba, nuvežiau aš ją o ten nieko nėra darbas baigtas buvo prieš 17val, na ir ji paskambino draugui tas pasakė kad tipo "chaltūrina " ten ir ten nuvežiau aš ją o ten pasirodo jis pas kitą mergą jau kokius 3 mėn lankosi, va tau ir darbas iki nakties sako gerai kad prieš vestuves viskas paaiškėjo , o jo pasiteisinimas sako man iki vestuvių išsilakstyt reikia Jo negerai čia,bet pas mus kitokia situacija,aš matau nuotraukas tų objektų kur dirbo,nes jam reikia nufotografuoti kai pastato kavinę, Ir dar daug nuiansų yra dėl kurių esu garantuota ką jis daro ir kur dirba. :_liuks_: Žinau ir aš tokius variantus su naktiniais darbais,mano draugės draugas taip kartais daro,bet greit prigautas buvo :juokas: Kaip mano vyras sako,melas greit išaiškėja
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-05-11, 6:50 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:56 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinau ir aš tokius variantus su naktiniais darbais,mano draugės draugas taip kartais daro,bet greit prigautas buvo Kaip mano vyras sako,melas greit išaiškėja jo kaip sakoma galai anksčiau ar vėliau išlenda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:58 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo kaip sakoma galai anksčiau ar vėliau išlenda Taip taip taip Matei dabar žinias? kaip tėvas išgelbėjo savo kūdikį nuo atlekiančios mašinos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 6:59 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Matei dabar žinias? kaip tėvas išgelbėjo savo kūdikį nuo atlekiančios mašinos nemačiau mes vakaro žinias žiūrim
|
Atsijungęs |
| |