Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:24 PM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ko bijot sveciu, jei savi,,, nors ir vidry nakties... Nėra čia ko naktim svečiuotis juokauju galėtų užeiti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:26 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) biski sirdele rodos sustreikavo, spaudimas, dar migrena itaria, prirase vaistu, tai kaip flegma dabar, pulsas auksciau 45 nepakyla.. jauciu negersiu nakciai... aga tai sveikatytės tau tada Quote (vaidabas) tai ka, metam skladke, ir striptiziora jai uzsakom aš už
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:26 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) yoooo...ašai tau arbatyčkos sau vynioko paserviruočiau... juokas dar miegas nejama... Aš ir tada noriu į svečius,sakyk adresiuką prilėksiu dar prikabinsiu nemiegančias
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:27 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o man patinka svečiai, nors ir naktį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:29 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nėra čia ko naktim svečiuotis juokauju galėtų užeiti apsaugoje kai dirbom, o objektas kitapus plento buvo, tai budavo bendradarbiai naktim sumastydavo atlekt pasisildyt mikrobangej ka, ar ko silto atsigert Quote (snieguoliuke) aga tai sveikatytės tau tada aciu, ale as tikiuos, ka musu, muziku, taip lengvai ligos nepaims
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:30 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ko bijot sveciu, jei savi,,, nors ir vidry nakties... o joooo mes pas vieną bičiulį, kurį vadinam Brendonu (nes labai Brendį mėgsta), su kitais bičiuliais Alenu (nes alų mėgsta) ir Dilanu (nes d-light'as yėga) būdavo dažnai vakare į duris pasibeldžiam, svarbu brendžiuko lauktuvių atitempi ir gali vakarot kad ir iki ryto
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:31 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man patinka svečiai, nors ir naktį Na nežinau ar man patiktų,nes šiaip naktim pas mus svečiai neužsuka
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:31 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o joooo juokas mes pas vieną bičiulį, kurį vadinam Brendonu (nes labai Brendį mėgsta), su kitais bičiuliais Alenu (nes alų mėgsta) ir Dilanu (nes d-light'as yėga) būdavo dažnai vakare į duris pasibeldžiam, svarbu brendžiuko lauktuvių atitempi ir gali vakarot kad ir iki ryto juokas o man koks arbatinas arba kapucininas patiktu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:32 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o joooo juokas mes pas vieną bičiulį, kurį vadinam Brendonu (nes labai Brendį mėgsta), su kitais bičiuliais Alenu (nes alų mėgsta) ir Dilanu (nes d-light'as yėga) būdavo dažnai vakare į duris pasibeldžiam, svarbu brendžiuko lauktuvių atitempi ir gali vakarot kad ir iki ryto juokas Nu kličkės tai superinės sugalvok tu taip
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:33 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu ir durna aš,jau norėjau rašyti kad kažkokia nauja forumietė prisijungusi niku romeniukas pati savęs dar neatpažystu,neiprantu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:34 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kurį vadinam Brendonu oj mes vieną vadina viskonu labai viskį mėgsta , o draugyte - sidriuke vadinam nes sidrą mėgsta o vieną vyruką turim sako mane visai galima vadinti, nes aš mėgstu viską kas su laipsniais dažniausiai jam darom girtumo testą - liepiam pasakyti rankšluostis, jei pasako tai dar reiškias nieko, bet jei profiloktoriumas nepasako tai jau jam psio
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:34 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir tada noriu į svečius,sakyk adresiuką prilėksiu dar prikabinsiu nemiegančias Et reik kraustytis man į Panevėžį, tai žiūrėk, tikrai linksma būtų otai pas mane gi visi baisiai rimti ir suaugę ir tokiu metu jau miega... Gaila Alenas su Dilanu į Daniją išvykę....gal greit grįš ir vėl bus vakarai pas Brendoną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:36 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Et reik kraustytis man į Panevėžį, tai žiūrėk, tikrai linksma būtų otai pas mane gi visi baisiai rimti ir suaugę ir tokiu metu jau miega... Gaila Alenas su Dilanu į Daniją išvykę....gal greit grįš ir vėl bus vakarai pas Brendoną lėk lėk tik čia ponų verslininkų nėra daug Romeniukai vyras dar negrįžo?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:36 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) taip ir sakyčiau,dar pridurčiau,jog pas mus visi namie Quote (Romeniukas) taip ir sakyčiau,dar pridurčiau,jog pas mus visi namie Quote (Sindre) dar miegas nejama..na va ir tau dar nesiima miegas .
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-05-11, 11:37 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) liepiam pasakyti rankšluostis, jei pasako tai dar reiškias nieko, bet jei profiloktoriumas nepasako tai jau jam psio oooo naujų žodžių apturėsiu.... aš tai čia kada filmavau kolegas kaip sake "Gibraltaro sąsiauris" ir visiem alei vieno gavosi Giblartaro... čia šiaip visai nejuokiga, bet daėjo iki to kad kitą dieną iki pamėlynavimo ginčyjosi kad tas sąsiauris iš tiesų Giblartaro ir čia padėjo visagalis googlas
|
Atsijungęs |
| |