Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 0:02 AM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pas mus tai nudavė kaip reikalas kaimynų daržai skesta ačiū dievui mūsų ne kaip griaudėjo,žaibavo baisu centre sakė mašinos nepavaževo stumdė visi nu baisu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 8:57 AM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) kaip griaudėjo,žaibavo baisu centre sakė mašinos nepavaževo stumdė visi nu baisu - mus vakar grįštant iš aerouosto audra užpuolė,žaibavo,lijo ,net kelio nesimatė,kai važiavom per mišką buvo baisu,kad koks medis neužkristų daug išverstų buvo,kitos mašinos šalikelėse su avariniais stovėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 10:07 AM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės Quote (Laurituke) na pas mus tai nudavė kaip reikalas kaimynų daržai skesta ačiū dievui mūsų ne kaip griaudėjo,žaibavo baisu centre sakė mašinos nepavaževo stumdė visi nu baisu Quote (daniele) mus vakar grįštant iš aerouosto audra užpuolė,žaibavo,lijo ,net kelio nesimatė,kai važiavom per mišką buvo baisu,kad koks medis neužkristų daug išverstų buvo,kitos mašinos šalikelėse su avariniais stovėjo žinokit ir pas mus gerai lijo, o koks vėjas , laiku spėjom namo iš sodo grįžti , ir šiandien vėjas labai didelis, planavom iki ežeriuko palėkt, bet nelabai maudytis išeis per tokį orą, bet mėsytės išsikepsim manau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 10:08 AM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va manasis lekia iki chalturkės ,tai mes su mažuoju eisim Sreko pasižiūrėt į kino teatrą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 10:51 AM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) mus vakar grįštant iš aerouosto audra užpuolė,žaibavo,lijo ,net kelio nesimatė,kai važiavom per mišką buvo baisu,kad koks medis neužkristų liudna daug išverstų buvo,kitos mašinos šalikelėse su avariniais stovėjo nu jo praūžė baisus uraganas visur,šnd vėl pas mus vėjas didžiausias bet jau saulutė yra truputi Quote (snieguoliuke) ir šiandien vėjas labai didelis, planavom iki ežeriuko palėkt, bet nelabai maudytis išeis per tokį orą, bet mėsytės išsikepsim manau galvoju galvoju na maudytis tikrai ne jai ir pas jus taip kaip ir pas mus jaučiu kad tas pats nes kiek čia tėra panevėžys nuo šiaulių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 11:18 AM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na maudytis tikrai ne jai ir pas jus taip kaip ir pas mus jaučiu kad tas pats nes kiek čia tėra panevėžys nuo šiaulių jo j o aš taip norėjau , vakar kaip karšta buvo, bet maudimukų nebuvom pasiėmę, tai sustojom anykščiuose kažkokius nusipirkom, ir Andrioniškį prie Šventosios nusimaudėm na ką lekiam puoštis ir į kiną geros dienelės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 3:16 PM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžom iš filmo , laukiam tetuko ir lėksim iki ežeriuko , kaip tvanku pas mus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 3:21 PM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes gryžome ja buvome turguje,prisipirkome maisto vyriukai miega dabar tai aš čia paskui eisime toliau tvarkytis vėjas nežmoniškas siaubas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-12, 3:23 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vėjas nežmoniškas siaubas kažkoks na žinok ir pas mus kartrais kaip papučia , bet tvanku ir saulė spigina labai, o kiek medžių mieste išvartyta siaubas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 8:12 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas ramuma,tuštuma čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 9:16 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va grįžom ir mes pagaliau namo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 9:21 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Kas darosi vaikams nebesuprantu,kiek girdžiu iš aplinikių tai kas antras vaikas serga neaiškiomis ligomis mūsų tai pat vieną dieną sveikas kitą dieną nei iš šio nei iš to sukarščiuoja ir temperatūra pati nukrenta be vaistų,mažylis ir viduriavo,bet praėjo,kažkoks virusas jaučiu čia užpuolė Šiandien didysis vėl sukarščiavo,verkė sako pilvą skauda sudaviau vaistų ir viskas praėjo davėsi buvo linksmas kaip visada. Nesuprantu kas čia darosi,rytoj nei vieno nevesiu į darželį tegul pabūna namie.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 9:24 PM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kas darosi vaikams nebesuprantu,kiek girdžiu iš aplinikių tai kas antras vaikas serga neaiškiomis ligomis mūsų tai pat vieną dieną sveikas kitą dieną nei iš šio nei iš to sukarščiuoja ir temperatūra pati nukrenta be vaistų,mažylis ir viduriavo,bet praėjo,kažkoks virusas jaučiu čia užpuolė Šiandien didysis vėl sukarščiavo,verkė sako pilvą skauda sudaviau vaistų ir viskas praėjo davėsi buvo linksmas kaip visada. Nesuprantu kas čia darosi,rytoj nei vieno nevesiu į darželį tegul pabūna namie. na nežinau, kiek girdėjau, kad labai gerklytes vaikams skauda , na mūsų sveikas, ir tikiuosi nesusirgs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 9:25 PM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nežinau, kiek girdėjau, kad labai gerklytes vaikams skauda , na mūsų sveikas, ir tikiuosi nesusirgs Kaip tik ne gerklytės,o šokinėjanti tremperatūra viduriavimas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-06-13, 9:26 PM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai iš ankto duodu gerąsias bakterijas,blogiau nebus,žarnyną patvarkys ir tikiuosi viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |