Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 8:47 PM | Žinutė # 1426 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu neee brangioji nereikia daug gerti kad būtų blogai man nuo alaus butelio būna kad bloga būna rytais jai atsigeriu kada taip kad kiekis čia nėra esmė na kadangi aš alaus negeriu, o mažo kiekio kokteiliukų nėra bloga, tai kažkaip manau kad mane veikia gal kiekis, ir kas yra gerta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 9:11 PM | Žinutė # 1427 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kadangi aš alaus negeriu, o mažo kiekio kokteiliukų nėra bloga, tai kažkaip manau kad mane veikia gal kiekis, ir kas yra gerta juokas juokas juokas aš jo daug irgi negeriu tik kartais užsimanau ir atsigeriu vat ir yra pasitaike toks dalykas nuo buteliuko buvo bloga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 9:58 PM | Žinutė # 1428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pasitaike toks dalykas nuo buteliuko buvo bloga draugytei taip buvo nuo utenos alaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:15 PM | Žinutė # 1429 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu neee brangioji nereikia daug gerti kad būtų blogai man nuo alaus butelio būna kad bloga būna rytais jai atsigeriu kada taip kad kiekis čia nėra esmė Na tikrai aš nepadauginu,beje kiek man vištelai reikia,kartais ir nuo buteliuko dilaito apsinešu ir ryte skauda galvą čia man susidėjo ir alkoholis ir užpuolusios moteriškos ligos o galvą man visada beveik skauda kad ir nuo taurės šampano Quote (snieguoliuke) na kadangi aš alaus negeriu, o mažo kiekio kokteiliukų nėra bloga, tai kažkaip manau kad mane veikia gal kiekis, ir kas yra gerta Aš tai kartais geriu lengvą laų iš buteliuko karštą dieną labai gerai atgaivina
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:17 PM | Žinutė # 1430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) čia man susidėjo ir alkoholis ir užpuolusios moteriškos ligos 10 o galvą man visada beveik skauda kad ir nuo taurės šampano 10 va,va tos dienos dadeda daug Quote (Romeniukas) Aš tai kartais geriu lengvą laų iš buteliuko karštą dieną labai gerai atgaivina 10 man irgi kartais patinka atsigaivinimui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:19 PM | Žinutė # 1431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va tos dienos dadeda daug Tai jau tikrai,visą dieną gulinėju lovoj galva kaip guminė,pilvo apačią skauda,užknisa mane tokia durna savijauta Quote (Laurituke) man irgi kartais patinka atsigaivinimui Tai kad niekas taip gerai karštą dieną neatgaivina kaip šaltas alaus buteliukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:20 PM | Žinutė # 1432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,visą dieną gulinėju lovoj galva kaip guminė,pilvo apačią skauda,užknisa mane tokia durna savijauta 10 jo man irgi būna nekas tada Quote (Romeniukas) Tai kad niekas taip gerai karštą dieną neatgaivina kaip šaltas alaus buteliukas _liuks_
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:33 PM | Žinutė # 1433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką baigiame pripliurpti 45ąją temą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 10:48 PM | Žinutė # 1434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Iš neturėjimo ką veikti sumasčiau,kad noriu spalvotų kontaktinių lešių užsimaniau ryškiai melynų akių kaip gražu man tai ne tas žodis tai jei jau užsimaniau tai ir pirksiu,radau labai gražią ir ryškią spalvą,passkaičiau apie juos atsiliepimus vien tik geri tai ir aš tokių noriu Laurituke, kaip tavo lešiukai nešioji
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 11:12 PM | Žinutė # 1435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką baigiame pripliurpti 45ąją temą jooo...jau Quote (Romeniukas) tai jei jau užsimaniau tai ir pirksiu,radau labai gražią ir ryškią spalvą,passkaičiau apie juos atsiliepimus vien tik geri tai ir aš tokių noriu 10 kur čia radai idėk nuorodą Quote (Romeniukas) Laurituke, kaip tavo lešiukai nešioji galvoju gerai tik noriu ryškesnių dabar jau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 11:15 PM | Žinutė # 1436 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur čia radai idėk nuorodą Gerai tuoj Quote (Laurituke) gerai tik noriu ryškesnių dabar jau Na aš kai tavo mačiau tai man ir reikia ryškesnių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 11:17 PM | Žinutė # 1437 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš noriu ROJAL BLUE http://www.manolesiai.lt/index.p....60a727d
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-07-26, 11:18 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 11:56 PM | Žinutė # 1438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tik kažin ar pas mus Panevežy tokius rasiu o pirkti internetu pavojinga,jei netiks kas tada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-07-27, 0:00 AM | Žinutė # 1439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tik kažin ar pas mus Panevežy tokius rasiu o pirkti internetu pavojinga,jei netiks kas tada pereik per visas optikas, ir kias gal ir rasi , o ne bus kaip su priaugintais nagais , užsimanei o savaitės nebereikia, tai gal ir čia taip pat o šeip tau tinka , na nedirgina akių bendradarbė tai negali nešiot nes akis labai dirgina, galvojo kad nemoka įsidėti bet pasirodo jai netinka
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-07-27, 8:55 AM | Žinutė # 1440 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau