Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 11:42 AM | Žinutė # 1171 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man visada patiko apvaluciai.., sviesus.. 10 tai pries keleta metu maniskis is Islandijos buvo gryzes, suapvalejes, belaukiau kada prades svieset..ale va, apvalumai istirpo, o plaukuos vienas kitas plaukelis psvieseja.. sujuokinai juodai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 12:51 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na zinok jei ne mama, ir man nebutu kur, cia ji taip sumaste, kad kasmet, gimtadienio proga man atostogos nuo vaiku, namu ruosos ir tt, Liuks tavo mama,kad supranta Quote (vaidabas) o gal jis kaip tik, labai stengias del taves, but patraukliu... Nea,jam pačiam labai nepatinka kai ant pilvo baranka dedasi,o ir į pripampusius vyrus jam bjauru žiūrėti tai ir pats toks nenori būti....bet va paradoksas,jis lieknas ,o aš maža ir stora ,nu esam porelė tai ni daij bogu Quote (laurintare) O dabar jau vakarais kai pareina buna valgyt pagaminta,tai tiek prisivalgo,kad plysta pusiau ir sako,kad yra laimingas Na kur čia nebus laimingas Quote (vaidabas) maniskis kusta nuo streso ir nuo nepavalgymo, Maniškis irgi kūsta nuo streso,o va aš galiu ir pražilt per minutę,bet svoris ni gramo nenutirps
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 2:09 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va gryžome iš pardės,apsiprekinau truputi, nusipirkau tortuką,šampano kas ateis pasveikinti pavaišinsiu ir viskas,nebus jokio didelio šventimo,užtenka dar po krištynų Dabar lauksiu svečių,jau turi ateiti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 2:11 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar lauksiu svečių,jau turi ateiti Gero pasibuvimo su svečiais
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 2:16 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Gero pasibuvimo su svečiais Ačiū dar neaišku kas bus vakare kai vyras gryš bet manau labai nešvęsime vidurį darbo savaitės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 3:57 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na zinok jei ne mama, ir man nebutu kur, cia ji taip sumaste, kad kasmet, gimtadienio proga man atostogos nuo vaiku, namu ruosos ir tt, turbut mate, kad stogas vaziuoja nuo tos rutinos...tik dar ji noretu ir kompa atimt, kad maziau su namiskiais pliurpciau Gerą mamytę turi šaunu,kad ji tave supranta,jog ir tau reikia pailsėti ir atsipūsti nuo namiškių,nuo rutinos ir viso kito, gero poilsio tau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 4:52 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va,pagaliau ir mes sulaukėme lietučio
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 4:56 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar lauksiu svečių,jau turi ateiti Gero vakarelio,grazios sventes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 4:58 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Gero vakarelio,grazios sventes Nebus jokio vakarėlio ateina pasveikina ir viskas,pavaišinu tortu šampano taure ir viso gero vyras vėlai gryš tai nieko ir nešvęsime
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:01 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nebus jokio vakarėlio 10 ateina pasveikina ir viskas,pavaišinu tortu šampano taure ir viso gero juokas vyras vėlai gryš tai nieko ir nešvęsime Svesti ar nesvesti manau nera didelio skirtumo,jei gera kompanija,mylimi zmones draugai ar artimieji,nereikia ir to baliaus ,o buna variantu,pakeli sau didziausia baliu o ten visi nusigeria,susibara,dar neduok DIEVE susimusa,va cia tau ir svente.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:02 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Svesti ar nesvesti manau nera didelio skirtumo,jei gera kompanija,mylimi zmones draugai ar artimieji,nereikia ir to baliaus ,o buna variantu,pakeli sau didziausia baliu o ten visi nusigeria,susibara,dar neduok DIEVE susimusa,va cia tau ir svente. Tai jau taip kažkaip nėra didelio noro darytis baliaus,gal dėl to,kad katik po krikštynų baliaus
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 5:22 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kažkaip nėra didelio noro darytis baliaus,gal dėl to,kad katik po krikštynų baliaus Tikiu ,o juk ir kiek bapkių reik turėti,kad švęst vos ne padieniui šventes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 6:23 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tikiu ,o juk ir kiek bapkių reik turėti,kad švęst vos ne padieniui šventes Na tai taip liko dar visko nuo krikštynų,galėtume švęsti,bet visai nėra noro Na ir gerai pas mus nudavė lietutis,skęsta praktiškai kiemas
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 6:27 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ir gerai pas mus nudavė lietutis,skęsta praktiškai kiemas Pas mus taip pat lijo gerokai,bet db jau saulute sviecia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 6:40 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nea,jam pačiam labai nepatinka kai ant pilvo baranka dedasi,o ir į pripampusius vyrus jam bjauru žiūrėti tai ir pats toks nenori būti....bet va paradoksas,jis lieknas ,o aš maža ir stora ,nu esam porelė tai ni daij bogu na manai mano kazkokios mintis kitos.., ne, na noriu ryzus uz vyro, kaip uz muro but.., o tas muras busiuu vos ne as nes 6kg siuo metu tesiskiriam...reik man kudintis Quote (Romeniukas) Gerą mamytę turi šaunu,kad ji tave supranta,jog ir tau reikia pailsėti ir atsipūsti nuo namiškių,nuo rutinos ir viso kito, gero poilsio tau na neaugau su ja, babute mane augino, ji dabar nori kazkiek tai kompensuot, kazkada prasitare, o siaip man atostogu kartais reikia, bet va cia per daug lepina, ir pirkiniai, ir keliones, ir poryt tempia parduotuven, laptopa issirinkt su gimtadieniu, paskui i kavine svest
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |