Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 11:59 AM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, nesidziaukit atvesimu, pas mus 15 tik, poryt gryzu, o perkunijas ir lietu parsivezu liudna pas mus irgi apsiniauke ir visai ne šilta šnd net megztuko reikia man tai gerai nekaršta net gera tegul pabūna vėsiau nes karščių bus dar labai daug sakė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 12:11 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas!pajury irgi apsiniaukia,net namuose su megstiniu sedziu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 12:18 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas!pajury irgi apsiniaukia,net namuose su megstiniu sedziu juokas sveikute šalta? aš tai po trumpom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 12:54 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as saltise esu tai man jau salta,nors vaikiai po trumpom lauke varineja.kaip savaitgalis praejo?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 1:09 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute oj kaip nesmagu smekta turėtų padėti nujima ji gerai viską mano mažius nuo karščio kai vėmė tai daktarę liepė ją duoti ir suveikė gerai Na jau kaip ir nebevemia duodasi su broliu kaip pasiutę Na pas mus nėra šalta,man pats tas toks oras,kieme gera nekaršta,gana jau tų beprotiškų karščių,reikia truputi jau ir vėsumos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 1:13 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| liabukas na va mergytes pasirodziau jau ir as po menesiuko... turim diduka grazu berniuka mes ir jau menesiukas-nebuvo laiko jums pranesti net, nes interneto neturim visai...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 1:23 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) liabukas na va mergytes pasirodziau jau ir as po menesiuko... turim diduka grazu berniuka mes ir jau menesiukas-nebuvo laiko jums pranesti net, nes interneto neturim visai... Sveikute kaip malonu tave čia vėl matyti šaunu,kad turite diduti sveiką berniuką nieko tokio kad nebuvai,juk buvo ir svarbesis dalykas kuriam atidavei visą savo laiką ir dėmesį Ramus vaikas,leidžia pamiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:22 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na va mergytes pasirodziau jau ir as po menesiuko... turim diduka grazu berniuka mes ir jau menesiukas-nebuvo laiko jums pranesti net, nes interneto neturim visai... kaip faijneiiiii lauksim dazniau ir visokiu ispudziu is jusu jau keturiu gyvenimo :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:28 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) liabukas na va mergytes pasirodziau jau ir as po menesiuko... turim diduka grazu berniuka mes ir jau menesiukas-nebuvo laiko jums pranesti net, nes interneto neturim visai... labutis, kaip faina kaip smagu, sveikinu nuoširdžiausiai aukit sveiki ir stiprūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:35 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as saltise esu tai man jau salta,nors vaikiai po trumpom lauke varineja.kaip savaitgalis praejo? savaitgalis geras turėjome baliuką biški šis savaitgalis irgi nusimato piršlio gimtadienis tai turbūt į sodybą varysime Quote (Romeniukas) Na jau kaip ir nebevemia duodasi su broliu kaip pasiutę juokas Na pas mus nėra šalta,man pats tas toks oras,kieme gera nekaršta,gana jau tų beprotiškų karščių,reikia truputi jau ir vėsumos 10 na tai matyt jau gerai kad jau duodasi Quote (sypsenele) liabukas mua mua mua mua mua mua na va mergytes pasirodziau jau ir as po menesiuko... turim diduka grazu berniuka mes ir jau menesiukas-nebuvo laiko jums pranesti net, nes interneto neturim visai... 10 niu va kaip smagu didžiausi tau sveikinimai dar kažkada pagalvojau apie tave ar dar neturi kleckiuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:41 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) savaitgalis praejo? smagiai, turiningai, pas draugus ir sode kitą avaitgalį draugės gimtadienis tai važiuosim iki jos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:45 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) šiandien man jau geriau po šventimo vakar tai ne kokia sveikatėlė buvo tai kam tiek gėrei jug dažniausiai rytais bloga būna nuo per didelio kiekio arba primaišei na aš tai nepamenu kada man blogą buvo dėl alkoholio, balių nemažai turėjom, bet kažkaip pas mane kaip sakant Inkaras yra pas draugestai kablys o pas mane stabdys, žinau kada man jau užtenka, oj kad tik neprisikalbėčiau Romeniukai šeip sakoma kuo susirgai tuo ir gydykis Quote (Romeniukas) čia jau ne pirmas kartas,labai jautriai reaguoja į uogas,greičiasuiai bus nuo kokių mėlynių ar serbentų kurių nemažai valgė gal nenuplautų uogų užvalgė o gal retai valgo uogas tai dėlto, na svarbu kad dabar viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:48 PM | Žinutė # 1423 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.tas oras tai negaliu.va man nosis uzsikimso lyg loset noriu.vaistu turiu gerti.maniske ir pakoseti bando.maziukas puskes berniuka sjau 5 dienq su tempe...kankinames
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 3:58 PM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) va man nosis uzsikimso lyg loset noriu.vaistu turiu gerti.maniske ir pakoseti bando.maziukas puskes berniuka sjau 5 dienq su tempe...kankinames aik tu sau nemalonu kai ligos užpuola sveikatyts jums visiems
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-26, 5:21 PM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.tas oras tai negaliu.va man nosis uzsikimso lyg loset noriu.vaistu turiu gerti.maniske ir pakoseti bando.maziukas puskes berniuka sjau 5 dienq su tempe...kankinames liudna sveikute vajatau laikykitės ir sveikatytės jums Quote (snieguoliuke) tai kam tiek gėrei juokas juokas jug dažniausiai rytais bloga būna nuo per didelio kiekio juokas juokas arba primaišei miela na aš tai nepamenu kada man blogą buvo dėl alkoholio, balių nemažai turėjom, bet kažkaip pas mane kaip sakant Inkaras yra juokas juokas pas draugestai kablys o pas mane stabdys, žinau kada man jau užtenka, oj kad tik neprisikalbėčiau juokas juokas juokas Romeniukai šeip sakoma kuo susirgai tuo ir gydykis juokas nu neee brangioji nereikia daug gerti kad būtų blogai man nuo alaus butelio būna kad bloga būna rytais jai atsigeriu kada taip kad kiekis čia nėra esmė
|
Atsijungęs |
| |