Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:24 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką panos veikinėjate? laukiu kol mano panos spintas pabaigs tvarkytis, nes spintų durys neužsidaro, o bumba jog neturi ką apsirengt.... patikrinsiu tuoj, ka nenešioja ant aukšto kelsiu, kad nesimaišytu.. Šiaip jau keturi didžiuliai maišai rūbų išsaugtų pririnkti, reiktu išvežt, žinau tvarkingądaugiavaikę šeima, tik neatsiklausus nedrystu vežt, dar įsižeis...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:28 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) laukiu kol mano panos spintas pabaigs tvarkytis, nes spintų durys neužsidaro, o bumba jog neturi ką apsirengt.... patikrinsiu tuoj, ka nenešioja ant aukšto kelsiu, kad nesimaišytu.. Šiaip jau keturi didžiuliai maišai rūbų išsaugtų pririnkti, reiktu išvežt, žinau tvarkingądaugiavaikę šeima, tik neatsiklausus nedrystu vežt, dar įsižeis... niu jo vaikai auga greitai aš čia užvakar atrinkau vaiko pilną maksimos maišą rūbelių išnešiau irgi jatau kad išauges daug jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:31 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu jo vaikai auga greitai aš čia užvakar atrinkau vaiko pilną maksimos maišą rūbelių išnešiau irgi jatau kad išauges daug jau pas maniškes dar daug neišaugtų, bet gi tipo nebepatinka, nestiliova
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:34 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką panos veikinėjate? nauju namu ieskau pasirodo siais laikais be puse milijono nera ka ziuret ,su vaikinais baruos,gerai jog tik 2 teturiu.reiks ir man jau lentynas perkraustyt,bet laukiu kol reiks keisti sezona gal kas ?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:37 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nauju namu ieskau pasirodo siais laikais be puse milijono nera ka ziuret ,su vaikinais baruos,gerai jog tik 2 teturiu.reiks ir man jau lentynas perkraustyt,bet laukiu kol reiks keisti sezona gal kas ? as gryžus ir jau norėjau ieškotis, pamatytumėte kokie dabar mano namai...o normalūs bus geriausiu atvėju po poros metu tik bet nieko, pagyvensiu statybose, bet užtai turėsim savo suregztus namus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:37 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas maniškes dar daug neišaugtų, bet gi tipo nebepatinka, nestiliova juokas didelės jau panos reikia gaudyti madas vat taip ir yra aš geriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:38 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as gryžus ir jau norėjau ieškotis, pamatytumėte kokie dabar mano namai...o normalūs bus geriausiu atvėju po poros metu tik 10 bet nieko, pagyvensiu statybose, bet užtai turėsim savo suregztus namus tai žinoma paskui džiaugtis galėsi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:42 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as gryžus ir jau norėjau ieškotis, pamatytumėte kokie dabar mano namai...o normalūs bus geriausiu atvėju po poros metu tik bet nieko, pagyvensiu statybose, bet užtai turėsim savo suregztus namus man jau bloga nuo statybu,beje paskaiciavom kad visdelto brangu gyventi uzmiesti.gal ka rasim paciam mieste<zinoma ir ten mokesciai visokie>
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:45 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man jau bloga nuo statybu,beje paskaiciavom kad visdelto brangu gyventi uzmiesti.gal ka rasim paciam mieste jus rimtai norit keist? aš taip žavėjausi jog aplink jus gamta, ramios vietos... na iš foto
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 3:52 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kaip pradedi skaiciuot tai tada ir norisi.pradzioj matem daug pliusu dabar vien minusai.kad ir zvyrkelis kuriuo vaziuoja iki 30km/h.langus valau kas antra diena o sviesos nesimato :_pikt_:vaikus vien veziot i mokykla iseis apie1000lt,tuoj uzaugs o iki 10klases ju nepriveziosi,nes nera jokio visuomeninio transporto........ir t.t t....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:01 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kaip pradedi skaiciuot tai tada ir norisi.pradzioj matem daug pliusu dabar vien minusai.kad ir zvyrkelis kuriuo vaziuoja iki 30km/h.langus valau kas antra diena o sviesos nesimato :_pikt_:vaikus vien veziot i mokykla iseis apie1000lt,tuoj uzaugs o iki 10klases ju nepriveziosi,nes nera jokio visuomeninio transporto........ir t.t t.... niu jo viskas susideda
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:07 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi kaip laukiu kada namuose bus tylu ir ramu turbut rugsejo1 laukiu labiau nei vaikinai na o kokios pas jus nuotaikos?vel zada nerealius karscius
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:10 PM | Žinutė # 238 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba diena.uzejau prasyti tik daba.nes kompa atgavau./mergina isejo i lauka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:19 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) oi kaip laukiu kada namuose bus tylu ir ramu juokas turbut rugsejo1 laukiu labiau nei vaikinai na o kokios pas jus nuotaikos?vel zada nerealius karscius JO PRANEŠA KAŽIN KAIP BUS MES 6TADIENĮ Į PALANGĄ VAROME TAI LAUKIU LABAI KAŽKAIP ATSIPŪSTI NORISI Quote (noele) aba diena.uzejau prasyti tik daba.nes kompa atgavau./mergina isejo i lauka Pagalba naujokams ir ne tik čia LABAS,LABAS REIKIA ANTRO KOMPO
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 4:24 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) JO PRANEŠA KAŽIN KAIP BUS MES 6TADIENĮ Į PALANGĄ VAROME TAI LAUKIU LABAI KAŽKAIP ATSIPŪSTI NORISI jus prie juros mes nuo jos toliau jei viskas gerai tai iki kauno vaziuosiu
|
Atsijungęs |
| |