Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
noele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 8:10 PM | Žinutė # 346 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ne smusm shefield gal 15 myliu.mes catleford gyvenam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-10, 8:12 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, na va gal draugę kaimynę susiradai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:16 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na juk visos ir negali įtikti -ir nereikia,kad įtiktų tiesiog šioj temoj beveik nesilankiau,nes buvo mergaičių,kurios man ne prie širdies :10:(bet juk ne visi žmonės turi patikti ) Quote (Romeniukas) Na neprivalai su visomis bendrauti jei tau nemalonu - aš ir nebendrauju Quote (Romeniukas) nepatinka nebendrauk - vajėj Quote (noele) nerreikia musu nurasyti - noele nenurašau tikrai Bereikalo aš čia parašiau,kas ant liežuvio Nesu konfliktiška,bet paskutiniu metu vis įsiveliu į ginčus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Antradienis, 2010-08-10, 9:23 PM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:22 PM | Žinutė # 349 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) noele nenurašau tikrai aciu.matai kaip buvo.cia visos bendravo.bet kai sukure ps plepalu temute cia liko tik toks kurios nedaro ps..manau kad priprasi..nereikia jei nenori neatverk sirdies.bet uzeiti pasisveikinti manau galesi
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:26 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) matai kaip buvo.cia visos bendravo.bet kai sukure ps plepalu temute cia liko tik toks kurios nedaro ps..manau kad priprasi..nereikia jei nenori neatverk sirdies.bet uzeiti pasisveikinti manau galesi - tai būtinai užeisiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:28 PM | Žinutė # 351 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daniele, muset menulis veikia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:34 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) daniele, muset menulis veikia - tai jau tikrai,ar tai mėnulis,ar tai oras,bet kažkas tikrai veikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:35 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -ir nereikia,kad įtiktų tiesiog šioj temoj beveik nesilankiau,nes buvo mergaičių,kurios man ne prie širdies :10:(bet juk ne visi žmonės turi patikti ) Na taip ir turi manau būti,juk forume daug merginų,visos esame labai skirtingos Quote (daniele) - aš ir nebendrauju Aš tai su visomis po truputi bendrauju,nėra tokios kuri man nepatiktų Čia omeny turėjau,kad jei nepatinka kuri forumietė tai su ja ir nebendrauji. Quote (daniele) Bereikalo aš čia parašiau,kas ant liežuvio Nesu konfliktiška,bet paskutiniu metu vis įsiveliu į ginčus Viskas gerai,jokie čia konflikai nevyksta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:39 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką pleputės veikiate? aš ta jau miegučio noru kaip nekeista,po savaitės nemiegojimų jau miego noriu nebereikės gal kankintis iki 6 ryto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-10, 9:58 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką pleputės veikiate? aš ta jau miegučio noru kaip nekeista,po savaitės nemiegojimų jau miego noriu nebereikės gal kankintis iki 6 ryto darbuojuosi ruošiuosi konferensijai, kitą savaitę bus, o kadangi savaitgalį namuose nebūsiu tai dabar pasedėsiu , arbatytės reikės su citrina pasitaisyti mažius jau miega brangusi darbuojasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:01 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na taip ir turi manau būti,juk forume daug merginų,visos esame labai skirtingos - nu taip ,pritariu Bet kai buvo pasirinkimas ,rinkausi,kas man geriau... Quote (Romeniukas) nėra tokios kuri man nepatiktų - man nėra nepatinkančių,nes nepažįstu,tiesiog nepatiko kai kurie plepalai,kuriuose nedalyvaudavau Quote (Romeniukas) Ką pleputės veikiate? - nusikaliau po lakstymų,paskutinius reikaliukus tvarkant prieš išvažiuojant Quote (Romeniukas) po savaitės nemiegojimų jau miego noriu - o kodėl nemiegodavai >???
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:02 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, šnd nusilaksčiau, siuntinį pagaliau gavom , tai dabar ramiau ant dūšios, ir vaikai išsišiepę ..va neužeik, ir čia bangos jau...audringa vasara
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:06 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, šnd nusilaksčiau, siuntinį pagaliau gavom -iš kur siuntinukas Quote (vaidabas) va neužeik, ir čia bangos jau...audringa vasara - taip ir turi būti,juk čia merginų kompanija
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:08 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katasunis1) nu baisu klausyk ,kaip tu čia skraudi jas tik pletkus palikit nes aš tai dievinu juos Tai gera esu ,va matai kiek dar liko pletkų kampelių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-10, 10:08 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - nu taip ,pritariu Bet kai buvo pasirinkimas ,rinkausi,kas man geriau... Tai ne kas tau dabar,nebėra pasirinkimo Quote (daniele) - man nėra nepatinkančių,nes nepažįstu,tiesiog nepatiko kai kurie plepalai,kuriuose nedalyvaudavau Manau ne tau vienai kaikurie plepalai nepatinka,papraščiausiai atsiriboi,ką tu ir darei Quote (daniele) - o kodėl nemiegodavai >??? Neisivaizduoju,juoda nemiga kankino,tik ryte užmigdavau
|
Atsijungęs |
| |